48

Знамена

преди 6 години

С развяване на знамена нищо не става бе хора.. как не го разбрахте 28г

47

Анонимен

преди 6 години

патриотите са безгласна буква. и са срам за истинските патриоти

46

RED ARMY

преди 6 години

Никакви противодействия от страна на обединените патриоти, то си беше ясно, че нищо няма да направят, а се добраха само до властта.

45

Анонимен

преди 6 години

Не може повече така, чашата прелива сериозно

44

НКВД

преди 6 години

Долу боко тиквата и цялата му комунистическа партия ГЕРБ.

43

Анонимен

преди 6 години

Не знам за Вас, ама аз много съм ги намразил направо ми се гади като ги виждам по улиците!

42

Щ2

преди 6 години

В *** *** нещата не могат да бъдат решени с протести.ДРУГИ мери треба да се узмат. Строги и справедливи мерки.

41

До 80 и 82..

преди 6 години

...нямам какво да добавя. Освен на моменти да се съглася с Боко- тиквата. Останал е само лош мат~риал, който дори не може да чете. А дори и да познава буквите, не може да вникне в текста. Няма собствено мислене, а се надява на медии. Такива индивиди са лесно манипулируеми и податливи на команди. Само им задай команда : Дръж.. и те без да мислят нападат и унищожават собствен индивид. Нямам какво да кажа. Жалки сте и GNOM го доказа! И все пак- ако знаеш един език, не те прави тази националност.

40

Недоволен

преди 6 години

До къде стигна народе ***.Докъде стигна.На ти демокрация, на ти равни права, на ти свобода на словото, на ти и отворени граници.

39

Браво

преди 6 години

"Протестът премина мирно"- мирно им е и на *** и БХК.И на следващия бит ще му е мирно.И така докато не остане никой в тая държава и някой не се сети,че мирно с деградирали , продажни политици и организации не става.

38

Анонимен

преди 6 години

Катуница изгърмя,след което всичко замълча,замълча и целокупния "български народ"!След това изгърмя Гърмен и нещата си минаха по същата процедура,което показа на управляващата банда и неините НПО-господари,че нещата се развиват в правилната за тях посока- стадото си трае по ***!Сега вече нещата взеха да стават по-чести и по-мащабни и с малки изключения на събуждане тук и там,стадото пак си трае!

37

Анонимен

преди 6 години

Положението е такова,че това умряло стадо трябява най-после(даже е късно),да се вдигне,да се вдигат милиони,цялата страна И ЗАПОЧНЕ МЕТЛАТА ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА БАНДА И СЛЕД НЕЯ ВСИЧКИ НПО-БАНДИ!!!Колко още ни трябва,за да разберем,че цялата потическа каста,слугиня на чужди интереси воюва срещу българската народност????Колко?!Докато ни смачкат и ликвидират окончателно ли?Ако почакаме още малко,това ще докаже,че сме стадо овце и си заслужаваме съдбата!!!ВСИЧКО ЗАВИСИ САМО ОТ НАС!!!

36

Един от Северозапада

преди 6 години

Интересно, Баце Бойко Суджука, дето оправя отношениятавътре във ЕС,дето епощенския гълъб на Ердоган, дето екомпетентенпо всички въпроси, и даже уволнява шефа н охранатана АЕЦ-а, защо мълчи по въпроса?

35

Анонимен

преди 6 години

Спокойно бе, нали Валери Винкела че щял да спре ромските безобразия! Както излъга хората в Асеновград че за две седмици щял да вземе мерки, НИЩО НЕ НАПРАВИ за тия две седмици, ама в Асеновград вече няма енергия за протести... Та така и с Нова Загора, ще мине врме, ще отшуми проблема, а Валери Симеонов ни лук ял, ни лук мирисал

34

До живот и кастрация

преди 6 години

Заяждали са се с момчето, а един от тях е бил с бокс на ръката, готов да удари. Затова трябва да бъде подведен под отговорност за опит за УМИШЛЕНО УБИЙСТВО !!!Нападнал е момчето в гръб, като жалка хиена! Това е доказателство за ромския манталитет - въпреки че те са няколко срещу едно българче, убиецът напада жертвата в гръб! това мъже ли са? Не, това са **вци!

33

ВЪПРОС към ДАНС

преди 6 години

И сега ще се вдигнат Данъците за да можем да се пазим от Ромите ?Защо ДАНС не се внедри в БХК и да ги даде на съд , тази организация е Терористична и се финасира от ИДИЛ .

32

Ala_Bala

преди 6 години

Едно си знае баба, едно си бае - нови охранителни камери. Те не пазят, те само регистрират последствията!

31

От Бойко

преди 6 години

Чете човек и се чуди дали очите му виждат тези коментари.Пълен *** идиотизъм... пълен смях.

30

Йордан Бояджиев

преди 6 години

"...почина 18-годишният Алекс. Той също бе ударен от ром..."? *** избиват децата ни за една цигара , а вие "журнуля" си играйкате на политкоректност!!!!

29

4 тона суджук

преди 6 години

в територия в която баламосват хората с тотално фалшива новина от типа на рекет за четири тона суджук за нашия вожд специално и това е новина?!?!?! и се коментира надълго и нашироко такива хора които живеят в такава територия не ги чака нищо добро!!!!!всичко тук е на доизживяване,който не го е разбрал си е за негова сметка,а вчера синдикатът бил плашил че на есен щяло да бъде горещо?!кой ще протестира ние умиращите ли???или платените протестъри!!!младите да разберат изнасяйте се докато е време!