11

Анонимен

преди 6 години

Изкуфялници сте вие. Като не познаваш някого, не говори! Старите жени ходят на гробищата в събота ако не знаете и това става на стотина метра оттам. Като имаш много близък там и вие ще ходите. И виж милия шофьор с колко е карал в населено място 40 тонна машина. Той тука един беше писал, че само злобни хора са останали в България

10

Анонимен

преди 6 години

като не е виждала и чувала добре дъртата, да си е стоял дома, а сега завлече невинен шофьор с глупостта си!

9

Анонимен

преди 6 години

Ей такива изкуфялници, които са си изживяли живота и са с единия крак в гроба вече, почернят живота на някой шофьор чиято единствена грешка е че е попаднал на това място в грешния момент! Няма несъобразена скорост тук, има изкуфялник на пътя-това е причината!

8

До 7

преди 6 години

Не е печално търсен край. Просто не виждаше и чуваше добре

7

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо, но в 6 часа сутринта, 84 год. жена... като знаем какви спокойни старини живеят пенсионерите в България, някак ми се струва, че не е нещастен случай, а печално търсен край. Лека й пръст на жената. Дано и шофьора се съвземе.

6

Гурбетчия

преди 6 години

Спрете да обнивоте тираджиите. Къде е тръгнала в този час и защо пресича на непо волено място.жалко за загиналата,но и шофьорът няма винй.Съдба.

5

Хач

преди 6 години

Наистина голяма уловка в нашия закон е несъобразената скорост.Не оправдавам никого,но след като караш с или по-ниска от разрешената скорост,какво значи несъобразена?Машина за пари.

4

шматка

преди 6 години

84 г баба притичваща през платното

3

ВТ

преди 6 години

ами като се спират трудно 30 тона да карат с 40 в населените места - много често не е така. нямаме информация за този случай, но в населено място има и дърти икуфели хора, и малки деца, които правят глупости, и животни в края на краищата, така че трябва много да се внимава.

2

Анонимен

преди 6 години

не е несъобразена скорост причина за инцидента, а изфирясалия мозък на загиналата!

1

Анонимен

преди 6 години

Абе айде стига с тая несъобразена скорост бе, ченгета изтрещели! Ако дъртата не беше пресичала неправилно, нямаше да има инцидент и съответно да обявите че шофьора се е движил с несъобразена скорост....несъобразена с дъртата изкуфялница! Това е тир, не спира внезапно за да може ненормалници да притичват пред него безопасно! Знаете ли как се спират 30-40 тона!