26

Анонимен

преди 6 години

Сериозно затова на глупавите автоинструктори за по една улица дето им дават час начално обучение са на мо'да нешно времв *** трябва да си да ти върви ясно затова в ловеч глупаците са на мо/да фъфли ама може другия блъска ама не му признават защо питаите си ги лениновци и нам какви си

25

Анонимен

преди 6 години

Кога сфетофато сфетне портокал минава.Гоуем интелект,Начи.

24

Shopp™

преди 6 години

Огромна част от "умните" всъщност са мамини дечица и зубъри, които не са свикнали да поемат отговорности и да правят избор, защото винаги някой го е правил вместо тях. А за управление на кола, машина, фирма, процес в реално време, се иска постоянен дисижън мейкинг. За проектиране, програмиране, неща, при които можеш да спреш и да помислиш половин час, е друго. Затова взимането на книжка не означава, че си или някога ще станеш добър водач на автомобил. Може да си останеш посредствен цял живод

23

М.28

преди 6 години

Имбецилите без образование взимат книжка веднага защото си плащат на който трябва.

22

Анонимен

преди 6 години

Споко, до 10 години ще са безпилотни всичките. От книжки няма да имаме нужда.

21

академичен ум

преди 6 години

Значи поговорката " *** като шофьор" е вярна!

20

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКога, когато са на 18 ли ?

19

КАТ

преди 6 години

Наи-умните са от малцинството, те немогат да вземат книжка защото са неграмотни. Значи ли това че са най-умни?

18

15

преди 6 години

Няма по-добро доказателство за малфункционалността на бълга*рака от това куп dislike-ове на поста си.Благодаря ви, мат'риала!

17

до зохан

преди 6 години

вземи изкарай С категория и ще разбереш защо трябва да се зубри

16

Анонимен

преди 6 години

Има голяма разлика дали те късат на теорията или на практиката, естествено че ако те късат на практиката не си умен, а *** и смотан! Теорията се зубри, а в зубренето жените са много по-надарени от мъжете!

15

Zohan

преди 6 години

Не виждам защо трябва да се зубри правилника, тъй като има логика в него! А това, че умните взимали книжка по-трудно е пълна глупост! Значи веднага правим извода, че жените са по-умни и край.

14

шматка

преди 6 години

До 7Ясно е защо ти е трудноПРАВИЛНИКА ТОЧНО СЕ ЗУБРИ.Трябва да ти стане като безусловен рефлекс защото напътя най често нямаш време да мислиш.Умничкият ми той

13

Анонимен

преди 6 години

Фактите говорят : притежанието на кижка рязко увеличава шансовете да сте *** арогантен ***, който по цял ден си чопли носа в задръстването и не може да измине и пет метра пеш, без да се задъха прединфарктно.

12

Анонимен

преди 6 години

За това ли пътищата са пълни с тъпaнари?

11

Анонимен

преди 6 години

До Физик 3Не знам каква физика и как изобщо си завършил (макар че в Бг всички завършват ...с кеш) но едно е сигурно, БАЛАМУРНИК си.Такива като теб по правило са бедни, жените им ги *** съседа а децата им са все с разбити носове.Как е Ладичката, върви ли още?

10

Анонимен

преди 6 години

Пълни НЕБИВАЛИЦИ!!

9

Въпрос

преди 6 години

А има ли регистриран случай интелигентен човек да стане катаджия или пък инструктор?

8

бг

преди 6 години

Обяснението е просто -инструктори и изпитващи са интелектуални инвалиди и се дразнят ,ако някой е по-интелигентен от тях. За да си го върнат го късат . Няма професори по шофиране .Днешните шофьори са това , което са били в миналото каруцарите и файтонджиите. Е кога каруцари и файтонджии са блестели с интелект?

7

Ушев

преди 6 години

"Пътен знак номер Д7 'Автомобилен път' е от група Пътни знаци със специални предписания. Тези пътни знаци са изработени от високоефективно светлоотразително фолио и е с високи технологични параметри."