120

Колю

преди 6 години

Пешко Караджов е назначен за началник на отдел "Охрана срещу терористични атаки"Заплатата му е нараснала с 1200 лв..Премиерът се намеси успешно.

119

1

преди 6 години

До Анонимен-120не салам с дупка

118

1

преди 6 години

До рашки идите домой!,и прави суджук от тях,за вожда ви любим.

117

Анонимен

преди 6 години

Какво може да се очаква от "специалистите" на ГЕРБ?Какъвто е шефът им- и три пъти премиер на БГ- международно признат престъпник,такива са и служителите му!След като за шеф на АЕЦ- а ББ назначи специалист по разнасяне на банички по училищата, за МВР-шеф- випускник на училище за бавноразвиващи се,за министри на здравеопазването- хора от околовръстното или наркомани,а голяма част от ГЕРБ-министрите и президента -хора не само с ментални проблеми--явно плана РАН-ЪТ още е актуален!

116

рашки идите домой!

преди 6 години

Режи Бойко главите на Ламята!

115

Анонимен

преди 6 години

В България има нарочно наложена фалшивапредстава за независимост на съда. И тамсега си правят каквото си искат. Докога?

114

Анонимен

преди 6 години

Скандал след скандал , суджук и НДК , магистралите и КТБ , саниране и Хитрино , засекрети и открадна !!!! Българино , това си заслужи с платения избор на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !

113

Анонимен

преди 6 години

Само да добавя един нюанс. При условие, че се заведе дело за хулиганство, или друга проява, и се достигне до осъдителна присъда по дело от общ характер, то лицето няма да може да изпълнява служебните си задължения на територията на АЕЦ. Причината е, че лица с влязла в сила присъда по дело от общ характер нямат право на достъп до такива обекти. С други думи, не може да му се издаде пропуск, от което следва, че не може да ходи на работа. Поради тази причина може да се прекрати трудовият договор.

112

Анонимен

преди 6 години

Дори това, че Пешко сам е заявил, че той е на записа и че записът е правен в РПУ-Козлодуй не променя факта, че ако се обърне към който и да е съд, то ще бъде възстановен на работа.В момента на емоционалните му изблици той не е бил на работа и не е изпълнявал никакви служебни задължения. Елементарна хулиганска проява, която местната прокуратура е счела за маловажна. Могло е да се заведе частен иск от засегнатата страна.Облажилите се от хаоса покрай цялата работа ще си имат сериозни проблеми.

111

Петков

преди 6 години

Изгледах и изслушах внимателно видеозаписа. По нищо не можах да разбера, че той е направен в РПУКозлодуй. По какво се познава, че гласът заплашващ полицая е на Пешко Караджов? Чуват се гласове ама на кого са и къде става всичко въобще не е ясно. Да не говорим, че българския съд не приема за доказателство всякакви видове записи. Така, че очаквайте Пешко Караджов да бъде съдебно възстановен на длъжността си.

110

НЕ ОТСТРАНЕН-УВОЛНЕН

преди 6 години

Пешко трябва да бъде УВОЛНЕН ! ПАДНИ! И ПЪЛЗИ, пешка завинаги !

109

АФУЗ АЛИ

преди 6 години

Днес дадоха снимки от развилнялата се зима в Нова Зеландия с 3 и 4 метрови навеи и преспи!А тази зима след 50 дена е у нас, а ние нямаме нито Южен поток,нито Хъб,,Балкан,, Идва студ на кутийки и мраз на филийки.

108

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПочти, ама не съвсем. Депутатът ако остане с висящо дело, а не дай Боко, с ефективна присъда, рязко ще загуби аурата си пред добричкия бизнес елит. Те го хранят, защото разчитат той да ги пази. Какво ми пази, ако не може да опази себе си и "някаква атака от ляво" може да предизвика смяна на целия окръжен комитет на партията?Насоката е вярна. ГЕРБ на върха е добре за колкото си поиска мандата. Важно е структурите му по места да козируват на когото трябва... ;)

107

Смешки разни

преди 6 години

Чета коментарите и се възхищавам на другарите комунисти, русофили и платени *** как веднага и тук намериха поредната възможност да освободят напрежението от ПОРЕДНАТА си загуба на парламентарните избори. Безусловно изпълняват препоръките на др. Решетников и Кремъл за атака на сегашното правителство по всички фронтове! Напред другари! Победа будеть за нами!

106

Анонимен

преди 6 години

една провалила се калинка веднага е отстранена ами останалите кръводмучещи начело с банкянското алчно гьонсуратче

105

Анонимен

преди 6 години

ЗА ГЕРБАРИТЕ - СУДЖУКЗА НАРОДА - ПАСТИ.

104

Анонимен

преди 6 години

7. Локалната преса пише за "събитието" още на следващия ден, но малко хора изобщо му обръщат внимание. Слаба е постановката, ниско е нивото на актьорите. Така работата се закротва докато не дойде да се правят партийни чистки по места. Добрич изгоря, да се готви Враца.Който разбрал, разбрал...

103

Анонимен

преди 6 години

5. Самият Пешко звъни на шефа на РПУ'то още по време на разговора с подчинените му. Естествено, шефът го оставя да "изпусне парата", като се цели бъдеща утилизация на жеста си.6. В максимално кратки срокове е уведомен временно изпълняващия длъжността тогава шеф на окръжна дирекция. Той доволно потрива ръце, има коз за вкарване на роднини на хранилка.

102

Анонимен

преди 6 години

4. Идва някакво употребило алкохол лице и започва да навиква в дежурната стая, да обижда и да нагрубява. Дежурният по РПУ гледа сеир, "полицайчето", което всички съжаляват, съзнателно напряга обстановката. Явно се гони някаква схема, защото стандартната процедура е предупреждение, задържане, присъда по бързата процедура за хулиганство;

101

Анонимен

преди 6 години

Да внесем малко яснота по казуса, че много глупости се изписаха.1. Случката е от края на февруари тази година;2. Началник отдел в АЕЦ е много ниска йерархична длъжност. Медиите съзнателно подвеждат, като го назовават "шеф";3. Полицаят от патрулката е могло да напише акт на провинилия се водач без да го води в РПУ. Актът е щял да падне в съда, ако изобщо се стигне до наказателно постановление, но е важно панаири да се правят;