34

Анонимен

преди 6 години

Във Фейса е пълно с подрастващи лигльовци, които се правят на лоши.Ето, че този си е намерил майстора.Аз съм доволен!

33

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

сметнете варгилия кво го чека ако не ползваше краден профил

32

до 37

преди 6 години

Мисля, че я приеха през 1890-а г., а после я промениха на два-три пъти, и в момента "във" е задължително навсякъде пред думи с "в" и "ф".

31

Анонимен

преди 6 години

Нека ви споделя ежедневието на семейство с ЕДНО дете , сутрин го оставят на детска градина и в пет майка му излиза от работа и си го прибира , като се отбива с приятелки в кафе/парк и нищат мъжете си , които в 17,20 са вкъщи , къпят се и сядат пред телевизора да чакат вечерята, през това време детето или е на дивана пред ТВ-то или с телефон/таблет в ръцете, никой няма време за него ? И питам аз как се е справила майка ми с 3 деца, и без ТВ/телефон/таблет ..

30

анонимен

преди 6 години

Гордейте се с новото поколение на България възпитано в евроатлантическите ценности.Това е нашето бъдеще,отгледано от либералната ни образователна система и от почтената и "независима" евроатлантическа журналистика.Всеки народ си заслужава и политиците и журналистите и тези хора пропагандиращи всеки ден либералните евроатлантически ценности.Трябва всеки ден да ни обясняват колко лошо било при социализма и каква ценна демокрация има сега в силна и евроатлантическа България.

29

Аз, до it

преди 6 години

До it ВЪВ фейса, награмотнико, а не "В фейса"!

28

Бау

преди 6 години

Ужас. Какви образи пишат тук не е истина. Всеки път се чудя, защо си губя времето. Да съм се бил предадел щото съм ударил някои в корема като съм бил на 15 ... Нямам думи :)

27

ДО Бау

преди 6 години

Не ли време да се предадеш на Полицията за да не те мъчи Съвестта за убитите деца ?Бог ще прецени твоята постъпка .

26

Бау

преди 6 години

До 26Сложил си минус на историята ми от 90те? Браво :) Ти успя да накажеш с минуса си едно момче, което не съществува от години. Напълно съм наясно колко глупав съм бил като тинеджър. Гледай да превъзпитаваш младите да не допускат грешките ни. Не мен :)

25

бай уЙ

преди 6 години

До БауСложих ти минус, защото така не се прави да се съберете няколко страхливи мишки, за да биете някой. Ако имаш нищо да кажеш на някой отиваш и му го казваш и го набиваш или ти ядеш бой според случая. Има и едно правило, че паднал човек НИКОГА не се бие! Днешните *** не го спазват явно и бият до смърт. И другото да ти кажа, че с бой проблеми не се решават, а само можеш да си ги увеличиш многократно. В случая какъв проблем е решен? Никакъв! Създадени са нови проблеми и един бере душа.

24

Анонимен

преди 6 години

До НезнайкоАз пък се чудя защо е пълно с фоби и xoMoceKcyaлисти, като теб?Толкова ли няма гEй клубове за евроатнтическата ***, че сте плъзнали из нета?

23

пълен член

преди 6 години

На мястото на инцидента пристига автопатрул, който намира младежът в тежко състояние................МладежА, Марийке, младежА

22

Анонимен

преди 6 години

ясно от коя раса са

21

it

преди 6 години

така е! като пишеш идио тии в фейса. ще ти сменят интерфейса.

20

Бау

преди 6 години

До 22Ами зависи от човека и възпитанието. Аз знам какъв бях като млад и не се гордея. Не съм правил подобни неща от много много години и не бих. Спазвам закона, плащам данъци и не с карам или бия с хората. Някои си остават ***. За това си прав.

19

Оня от Малево

преди 6 години

До Бау,,Млади ***,, ,а днес дърти *** ...Все същите ***!

18

Активист на БКП

преди 6 години

A !Малево ! Това е у Швеция...

17

13-ти е много прав

преди 6 години

Същото е и в Държавата!"*** народ - слаба Държава""От мухлясало брашно хубав хляб не става"Народа ни е смоотан, затова и всичко ни е смоотано в Държавата.А всеки се оправдава с другите, никой не иска да носи отговорност. Всички хленчат и мънкат.Хората са мързеливи, но искат някой друг да оправя нещата и да им дава големи заплати без да работят ...Е, така никъде не става :)

16

Анонимен

преди 6 години

както каза един американски професор ,интернет и в частност "социалните" мрежи ,се превърна в новото оръжие за масово поразяване.

15

Анонимен

преди 6 години

Фейсбук се превърна за България нещо като селски мегдан. Някой си обидил друг на хорото, но те вечерта го набарали в близката кръчма и му разказали играта.