41

sid

преди 6 години

Ако не бяха тръгнали от хотел на хотел да му търсят стая и адреса в София беше реален,никой нямаше да разбере,че е освободен.Мама ви *** продажна.Колко плати шведа на адвоката и съдията?Защо никой не разследва това?И тук им лъсна мръсната същност.Съдията да се разследва,адвоката също.Много добре знаем,че веднъж отиде ли в София ще избяга от там.За това си е платил явно.

40

Анонимен

преди 6 години

УВЕРИХТЕ ЛИ СЕ СЕГА КАКВИ ДУПЕДАВЦИ СМЕ?БИЯТ НИ,ТОРМОЗЯТ НИ,ГАВРЯТ СЕ С НАС,АМА НАЛИ СА ЧУЖДЕНЦИ ВСЯКО ПРОВИНЕНИЕ МИНАВА МЕТЪР!!! АБЕ "ДЪРЖАВА"

39

свободен

преди 6 години

До дани...никой не се сеща...щот са бай-***....сите до един !

38

Анонимен

преди 6 години

На 2-3 места са отказали дълъг период. Иначе новините в България са като филма Кит. От уста на уста цацата стана кит.

37

Рашо

преди 6 години

А какво стана с рома дето удари с бокс младежа в Нова загора и му причини мозъчно сътресение? На свобода е, и вие си мълчите, обаче за шведа оревахте орталъка. Трябва да поработите малко на приоритетите си, иначе всичко се обезмисля.

36

1

преди 6 години

До бай ПеткоТой ако му ходатайства Бай Ставри, може и да не го пуснат а да го облекат като "булка" и омъжват 4-5 пъти дневно!

35

1

преди 6 години

Съгласен съм дори и да го освободят, но аз да му забия един шут в простата кратуна!Но не зная, дали ще отиде до летището или ще го превози траурна агенция?

34

Анонимен

преди 6 години

ТОВА НЕ Е ВЯРНО!!!!!!!!!!1В БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНО С ПОДАЖНИ БЪЛГАРИ :D :((((((((((((((((ИСКАЛ Е НИСЪК НАЕМ ЗАТОВА Е ТЪРСЕЛ ПОВЕЧЕ!

33

Защо???

преди 6 години

Предлагам медиите да поканят съдията дето го е пуснал да обясни защо така е решил.Нека да чуем и неговото мнение.Мисля,че обществото има правото да чуе защо така се е случило.Не съм злонамерен,само искам да разбера мотивите за постъпката на съдията.Изглежда ми нелогично-вместо да го бяха осъдили досега тепърва под домашен арест го пускат.Защо???Бих искал да чуя и мнението на правосъдният ни министър-отдавна не сме го ни чували ни виждали.Да не би да е минал в нелегалност???

32

дани

преди 6 години

някой да си спомня,че пияния руснак максим ставински уби двама наши младежи и беше оправдан без ден в арест или затвор

31

бай Петко

преди 6 години

Защо не се е обадил на бай Ставри, веднага щеше да му ходатайства.

30

Васко

преди 6 години

След една седмица ще изчезне, както изчезна и турчина сгазил мотористите с камион. Да ни е честита съдебната реформа!

29

ЦОНЬО

преди 6 години

пуснаха го за да донесе още парички

28

Шопо

преди 6 години

Тоя е *** като на Дан Колов седалищните части-вместо да се разбере с жената и да и даде 30 000 ,които имаше ,сега служителите на Темида ще го одерат жив от скубане на мангизи...

27

1

преди 6 години

Е за това, като излезем в чужбина никой не ни уважава и се гаврят с нас!Ако Българин беше направил това в Швеция, така ли щяха да се отнесат с него?

26

Makedon

преди 6 години

Ahahahaaaaa.............. TIHOMOLKOM eden sudija SVETLIN ja ZATEMNI ... cela BG...

25

PB

преди 6 години

ДО 26Тези съдии и прокурори обичат само парите. Престъпниците за тях са златна мина.Съгражданите им са трън в очите,те само лаят и искат справедливост.....

24

Анонимен

преди 6 години

Хотелиерите не искат да го приютяват, за да не се компроментират, ама съдът няма нищо против да се компроментира. Скоро ще го пуснат даже да си ходи в Швеция.

23

Анонимен

преди 6 години

едно време посрещахме похотливи шведки.сега пропаднали д,е,били шведи.че им намираме и мазни адвокати.

22

!?

преди 6 години

После се чудите защо младите хора бягат от България