56

МНЕНИЕ

преди 6 години

Мисля че усилията на хората са напразни . Родителите на *Детето* веднага след Престъплението са го извели в Чужбина за да го спасят от БГ Правосъдието .Всико става с Пари , само не можеш да се върнеш обратно там от където си излязал .

55

Стига

преди 6 години

Стига сте хабили народни пари за този гомнян. Тяхните са го прикрили и всички го знаят, то си е направо очевадно.

54

Aaaa

преди 6 години

Избегал е при роднина, онзи го е прекарал с колата до някой град или село, това е

53

КРИСТИЯН ЧИЙ

преди 6 години

и ЙОрдан Матев.Да бъдат съдени РОДИТЕЛИТЕ НАРАВНО за укривателство.Но защо журналисти, полиция, следствие МЪЛЧИ виновно...Такова ВЪЗПИТАНИЕ и РОДИТЕЛСКИ ПРИМЕР ПООЩРЯВАТЕ?КОИ СА РОДИТЕЛИТЕ?Защо не поместите снимка, като го търсите? Следователно НЕ ГО ТЪРСИТЕ, защото ЗНАЕТЕ, че е ДОБРЕ УКРИТ.

52

ПОКРИЛИ са го,

преди 6 години

дундуркат го, НЯМАЛО ЖЕРТВИ!! А травмите, физически и психически, нетрудоспособност, КОЙ ЩЕ ПЛАЩА на жертвите? МАМ и ТАТЕ да не се скатават, както скатават синчето! Да бъдат ОСЪДЕНИ да платят! Този Крис ще го изпратят в чужбина, може и да му "бурнат" лицето и НИКОГА няма да го видим! И ще продължи да осакатява, а може и да убие някого.Журналистите голям страх имат. НИщо не пишат за ГРИЖОВНИТЕ родители.ПОДПЛАТЕНО???ПОстрадателите да съдят държавата за бездействие в СТРАСБУРГ.Веднага ще го намер

51

Някой

преди 6 години

Най-после една добра новина!

50

Анонимен

преди 6 години

лекенцето е някъде при роднини , седи си на топло и гледайки телевизия се хили на "глупаците" които го търсят .

49

Деян

преди 6 години

Следващата седмица статиите по повод на тази случка ще са вече по следният начин: "Вече 30 ден няма и следа от Крис, който беше връхлетян от седем нахални туристи, докато управлявал бащиното Ауди!". Да си опичаме акъла и да си възпитаваме децата в ценностите, които са истински стойностни.

48

Анонимен

преди 6 години

Абе този е прибран ,където трябва и от когото трябва , мътна работа и не се знае защо не се дава възможност на полицията да си свърши работата - за 10-часа ще го намерят , ако е из баирите има специална техника ,която показва това , но явно този вариант не е изгоден някому , защото ако издирването от полицията е по фалшиви теории , то търсенето с тази техника е много, много скъпо и после някой трябва да плаща за фалшиво подхвърлените следи

47

Анонимен

преди 6 години

Може би пропускам от толкова много четене, но ако има публикувани дарителски сметки за набиране на средства за това дете пак да ги дадете. Искам да внеса малко пари за това дете и семейството. Жал ми е. И още едно дете имат и него да могат така добре да го възпитат. И още една кола за си купят, и книжка на Крис да купят.

46

Гавраил Хлътев

преди 6 години

Такива престъпници трябва да гният в затворите. Няма справедливост във вашата България

45

Анонимен

преди 6 години

Според местни хора, които познават Кристиян, той изживява много голям стрес заради стореното от него. Майката на издирвания младеж е убедена, че той се крие, защото е в шок..................А ОТКЪДЕ ЗНАЯТ, ЧЕ СТРЕСЪТ И ШОКЪТ МУ НЕ СА МИНАЛИ ВЕЧЕ?

44

Анонимен

преди 6 години

КОГАТО ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА НЯКОГО, ПУБЛИКУВА СНИМКАТА И ТРИТЕ МУ ИМЕНА.А НА ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК КРИЯТ ЛИЦЕТО И ИМЕТО.ВСЪЩНОСТ МАМА И ТАТЕ ОТДАВНА СА ГО СКРИЛИ ДАЛЕЧ ОТ ТРИГРАД.А КАК И ЗАЩО СТАНА ДЕТЕНЦЕТО КРИС ЖУРНАЛИСТИТЕ ЕДВА ЛИ НЯКОГА ЩЕ КАЖАТ.

43

Анонимен

преди 6 години

16 ГОДИШНИЯТ Кристиян постепенно стана "детето Крис"Цялата журналистическа жалост се разпростря върху него.Нито един журналист не отиде да се срещне с пострадалите, все едно, че ги няма.Днес вече Крис се превръща в жертва.Тарикатчето чака с нетърпение да се прекрати търсенето,1 та най - после тайничко да се прибере в къщи.

42

Анонимен

преди 6 години

Така наречения Крис не го намират, защото всичко е анонимно. Търсим дете с име Крис, на майката и бащата имената са тайна. Фамилното име също. И всички снимки побликувани досега в медиите са цензурирана. С превръзка на очите. Ако сте раздали такива снимки и на тези които го търсят, Вервайте ми, и да се спънат в него няма да го познаят. Ами те не са Ванга. А иначе ако някой открадне кокошка се дават три имена и селото от което е. ТОЛЕРАНТНИ СТЕ ДАААААА.

41

Анонимен

преди 6 години

A kakва ще е отговорността на бащата за това че е шредоставил или не ограничил достъпа на сина си до автомобила след като е непълнолетен. Бкъснатите - блъснати, извършителят - малолетен. И сега -какво?

40

Джедай Мастър

преди 6 години

Тоя да не ви е роднина в днес.бг, че го наричате така миличко - "Крис"? Както разбирам той е деликвентът, който си е обрал крушите, а не жертва, че да чупим вежди и да не спим в притеснения какво може да му се е случило.

39

ля ля

преди 6 години

какво значение има че няма жертви - детето защо кара кола?

38

Анонимен

преди 6 години

Да направят ясно от сега, че помагачите са съучастници в престъпление и те ще поседят в дранголника, ако не го предадът.Истински комунисти-шумкари - с престъпленията, с укриването в гората, с ятаците...

37

Анонимен

преди 6 години

И с това приключва всичко. Потрошените в болница. За Криси пострадахме заедно с майка му. И сега всичко ще се забрави и всички много ще му се зарадват като се видят на 15 септември. А той като един истински мъж ще отвори торбата с историите и ще започне да разказва за казармата. Пардон такова няма. За шумкарството. И ни лук ял ни лук мирисал ще му се размине. Като на невинния Йоан Матев. Който се спънал и намушкал без да иска Георги. Това е.