9

Тамсан

преди 6 години

До от ЮАР Алсгом и сименс имат заводски дефекг- много дрънкат и вътре мирише на магаре.

8

Анонимен

преди 6 години

Бас...и и новината!Я излезте в отпуска!Всъщност за вас и това е опасно - като гледам - вече ви е напекло достатъчно.

7

от ЮАР

преди 6 години

Тъпите влакчета са руски и съответстват на Западните аналози от 1950-60 година. Жалко. Метрото намирам за много хубаво направено, с хубави метростанции. Можеха да го екипират с мотриси Алстом или Сименс - много по-солидни, безшумни и комфортни. Дано в бъдеще подменят московските мотриси с Алстом.

6

Анонимен

преди 6 години

4, ... резултат ЪТ е все повече... Все пак с претенция за грамотност пълният член не е за отхвърляне. Нищо лично, а на ползу грамотността.

5

Анонимен

преди 6 години

* СУ "СВЕТИ Климент Охридски"Канонизиран е за Светец. Не омаловажавайте това, уважаеми "журналисти" ;)Проверете си "новините", освен за правописни и пунктуационни грешки, също и за достоверност ;)Не се заяждам. Просто съвет.... Не ни е приятно да четем набързо скалъпена новина.

4

Анонимен

преди 6 години

СУ-то няма как да тръгне, от 20 години все го оправят , но резултата е все повече неграмотни и студенти отбиващи номера.

3

Анонимен

преди 6 години

Като се има в предвид че подземницата в София тръгна в началото на 21- ви век , защо влакчетата изглеждат все едно са извадени от декорите на филм от средата на миналия век. Или просто са решили да са тип ретро - спирките без ескалатори, по стените само лозунги по повод петилетката липсват .

2

Анонимен

преди 6 години

Добре де какво му е на заглавието?Изглежда като сполучлив опит една информация да бъде поднесена небрежно и между другото.Всичките литературни критици станахте.На мен ми харесва как е написано е как звучи. И не съм Златко.

1

Анонимен

преди 6 години

Хахохихихеха