10

майорски

преди 6 години

ба ще ми се ЦСКА да бие щот сум ЦСКА-р ...ама логиката ми говори друго ....кой и с какво от защитата на ЦСКА ще се противопостави на техничните бразилци ...Чорбаджиййски може само да се бута и блъска ...Манолев след 30тата минута играе на 30% Бодуров след 30 мин е на 20% абе цялата защите ще капне след 30-тата минута ....Марселиньо и сие ще се разхождат между тях като в парка...Нападение ... малий не ми говори едни центрирания от фланговете и тва е !абе равен ще е голям успех за ЦСКА !

9

Киииик

преди 6 години

Левски ще е шампион бе

8

ФАШИСТ

преди 6 години

централният съветНА комунистите И алигаторите ЩЕ бият " Лудогорец " Разград , когато цъфнат налъмите на витоша баир )............

7

ТИРЕ щял какво...

преди 6 години

Чавдар (Етрополе) щял да бие Лудогорец!!!Даже и преименувани на ЦСКА ТИРЕ СОФИЯ, Етрополци си остават етрополоци. Жалко за Чавдар от Етрополе, принуден сега да се нарича ТИРЕ.

6

Крали Марко

преди 6 години

Лудогорците ще разцепят оранжевите от "Етрополе" с 5:0, а дори и след 69 години да се случи чудото отборчето на ЖУЖЕТО от с.Микре да стане шампион, това ще бъде ПЪРВА титла през 2086 г. по случай 70 - годишнината!!!! Поздрави за оранжевите инвалиди ( припознавачи).

5

ONGYLA

преди 6 години

"ЦСКА би трябвало да спечели накрая и да триумфира с 32-та титла" - няма как, може да спечели 1-ва, този отбор нов, не е наследник на истинския, от УЕФА също не го признават :)

4

ONGYLA

преди 6 години

И два мармота завиват ...............

3

Анонимен

преди 6 години

И един мормот завива шоколада................

2

Анонимен

преди 6 години

Цесе-Ка ще набие рефера и ще му вземе дедовия.

1

ха ха

преди 6 години

Смешници