9

Анонимен

преди 6 години

Около Севлиево е същата работа,всички изходи от града са в окаяно състояние,а пътя през Горна Росица до балкана е вече непоносим за шофиране,то не са дупки,неравности,кърпежи,пукнатини,липса на маркировка и сигнализация....

8

Анонимен

преди 6 години

Пътя между Велико Търново през Елена до Сливен е лунен пейзаж,кратери - къде по-големи,къде по-малки и жалки остатъци асфалт,напомящи за някога строен път през каменната ера.

7

Анонимен

преди 6 години

Всяка година сменям минимум комплект предни носачи -2х долни/2х350 лева/ + 2х горни/2х200 лева/. Биалетките и тампоните - два пъти годишно, още около 200 лева.Теглим чертата и ми излиза по 1500 лева на година(със 100 лева свинетка), за да карам в родната реалност. А оная *** ми вика "*** много ви е евтина свинетката". Алоу, айде герберите у лево. И 500 лева винетка ще плащам, ако ми покриват щетите от калпавите пътища. Ама не искат, нали? Щото определено ще са на загуба...

6

Анонимен

преди 6 години

Поскъпвайте всичко наред. Българинът си е офца.И Баце ще си го изберат пак.

5

Осман

преди 6 години

Абсолютна липса на маркировка. При мъгла е страшно. Дълбоки дупки и вълни. И пристигаш в Търговище, ченгетата чакат за проверка.

4

Анонимен

преди 6 години

Да вдигнат и данъците за дизеловите автобуси и камиони над 10 години. В огромната строителна площадка София денонощно допотопна строителна техника замърсява въздуха и разбива пътната инфраструктура. Отделно се чудя защо камионите извозващи сметта са с регистрация от други градове. Ежегодно получават милиони а не ги регистрират в града където е единствената ом и основна дейност.

3

Осман

преди 6 години

През 2014 преминах през Разград - Омуртаг през Търговище. Пътя беше на вълни и дупки. Днес е същото. 2017.

2

ЗиЛ

преди 6 години

Направете едно пътуване, по "международния път" Русе -Гурково- Кап.Андреево, и пак да коментираме цената на винетките ! Не става само със събиране на пари, трябва и да се инвестира в бездънната яма,наречена Бг пътища !

1

Анонимен

преди 6 години

*** що се праят на улави?!Вкарвайте тол таксите и всеки да си плаща,колко кара,а не аз да субсидирам български,турски,сръбски,македонски и всякакви други превозвачи,които не плащат почти нищо в сравнение с това,което ползват!!