25

42

преди 6 години

До 36И защо да не са лидери, или само ти си такъв...***.

24

Анонимен

преди 6 години

"Новата порода лидери Тръмп, Ердоган, Мадуро, Орбан..."===Само дето те не са лидери...

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен-15/браво робе много добре знаеш що е робство и имал ли е почва у нас

22

Анонимен

преди 6 години

До до 46 ХехА колко пари ръси западът, за да ни убеди, че при тая псевдодемокрация, животът ни е по-добър, ВЪПРЕКИ мизерията, глада, разрухата, издевателствата на ромите??? Нещо да кажеш за тези неоспорими факти? Нямаше ги по времето на соца. Защо се настаниха в последните 30 години??? Не трябваше ли да е мнооого по-добре? *** стана много зле!

21

Анонимен

преди 6 години

Каквото масите си направят сами, друг не може да им го направи. От глупост и необразованост си избират самовлюбени диктатори, не смеят да ги свалят, защото си мислят, че не могат и после - "кой ми *** в гащите?!?". "Ерата на тълпите" на Льо Бон е по-актуална от всякога.

20

Калеко Алеко

преди 6 години

Ако към тая Плеяда от звездни величини, добавим и товарищ путин, картинката ще стане пълна, въпреки че всички тези светила на новото време, не могат да се мерят и на малкия пръст на Слънцеогряният Велик лидер - Ким Чен Грух. А иначе не е чудно, че показаният горе на снимката - Виктор Орбан има афинитет към Ердоган, след като преди това недвусмислено изрази симпатиите си, и към товарищ путин ... !!!

19

Яница

преди 6 години

Някои хора наистина мислят, че краят наближава, а други гледат с насмешка!!! При всички положения си стува да ЭАДЪЛБАЕМ в темата!!! Неэнайно эащо един от най често срещаните сюжети е иэчеэването на вида ни, дори опустошението или раэрушението на цялата ни планета, эаедно с нас!!! Човешкото въображение е способно да иэмисли много начини, по който светът ни да рухне!!! Апропо, при една ядрена война, човечеството ще се върне в КАМЕНННАТА ЕРА!!!

18

Анонимен

преди 6 години

Все отбор ***.и.

17

Тъжно...

преди 6 години

След като успяхме да превърнем прекрасната идея за либерална демокрация в нео-либерално извращение не можем да очакваме друго. Идеята за толерантност се изврати в Кончита Вурст /както и да му се пише на това нещо името/. Когато няма нормални хора, които да кажат не на един безполов свят се раждат диктатори. Кой американски президент беше казал, че ако фашизмът се завърне ще е с маската на либерализъм?

16

Анонимен

преди 6 години

На Мадуро по никакъв признак не пасва думата "лидер"! Той е един полуграмотен автобусен шофьор назначен на длъжност "диктатор"!

15

до 46 Хех

преди 6 години

Отдсавно е установено ,че повечето от коментарите ги пишат машини. Целта е да се насъди недоверие към съществуващата система, да се възвеличает именно такива *** за каквито пише в статията. Наскоро бе публикувано и колко милиарди дава Русия по света за реклама на путин. Лошото е, че и в БГ имаме такива уклони- Боко Тиквата, но просто той самовлюбен в себе се не може да разбере, че е много нищожен за да направи каквото и да е било. Но се опитва....уви на наш гръб.

14

Хех

преди 6 години

Много се чудя на някои мнения - Как е възможно да се пишат такива цинизми и глупости в публичното пространство? Не искам да си вадя заключения за никого, но с какво обогатява това обществото? Ми тук могат да "влязат" и младежи, тинейджъри... За това ли имаме интернет? Това ли е начина да изразиш мнение вече? Аз несъм моралист, но ми става много тъжно като чета такива неща. Освен че е безсмислено, е и цинично.

13

Хех

преди 6 години

Еми за появата на "Новата порода лидери Тръмп, Ердоган, Мадуро, Орбан..." са виновни "Старата порода лидери - Меркел, Оланд, Обама..."

12

Андрешко

преди 6 години

Не съм съгласен Орбан да се слага редом с Ердоган. Орбан много мъжки защитава интересите на унгарския народ,браво. Къде и ние да имахме премиер като Орбан,а не слуга с вечно наведена стойка пред брюкселските пенсионери...

11

Анонимен

преди 6 години

Тези хора които са ги мислили тия закони нямат никаква връзка с реалният свят.И защо тия организации който се грижат за правата на човека винаги се грижат за някакви терористи,избягали затворници,садистични извратеняци,побъркани фундаменталисти и тн?Ето и този Саман Зарифи- роден в бунището дошъл при белите хора станал човек.И продължава да иска да превърне светът в афро-арабско гето.Трябва да им закрият жалките комисии и организации и да ги екстрадират кой откъде е.В пустинята има много права.

10

100%TURK

преди 6 години

До до турк.Какво знаеш ти за свободата. .....Дадоха ви я за има няма 30 години и се оплескахте......

9

Анонимен

преди 6 години

Тая порода НЕ е нова. Много е стара даже ...И света е страдал доста от тая порода.

8

Анонимен

преди 6 години

Северноамериканският белоглав орел, латиноамериканския кондор и европейският орел не могат да имат нищо общо с анадолски кpacтав плъх. Едните са горди птици, а другото е храна за влечуги.

7

100%TURK

преди 6 години

Това са новите лидери на бъдещата световна политика !Те стоят твърдо на позициите си и изпълняват обещанията си пред електората . При тях , "гурбета" в политическите им виждания е изключен , и затова печелят избори след избори. Наричат ги най често диктатори , с цел да ги опетняват ,но ефекта от това е слаб !И същите които го правят , паралелно с това се оплакват от вреден либерализъм и прекалена толерантност. ....по това ще ги познаете !С две думи бъдещето в тия лидери !

6

чъки

преди 6 години

Ново порада *** сее зараза по точно казано.