89

бай Петко

преди 6 години

До Един от Северозапада Едно временшна политика на Т. Живков... "Ще вдигаме маслините" и край. Ослушват се и накрая вдигат тихомълком цената на маслините. Хората вече свикнали с "партенката" На времето пък Вълко Червенков, м-р председател на НРБ, вдигаше началните цени и после няколко пъти ги намаляваше... вижте аз мисля за Народа... сега има кой да се е научил от двамата...

88

Анонимен

преди 6 години

Няма по-голямо унижение от това, да работиш *** на Бойко! Няма по-голама глупост от това, да вярваш на най-големия мошеник в държавата Мутроландия.

87

Един от Северозапада

преди 6 години

До бай Петко Напротив, Бай Петко, Това е тактиката"разузнаване с бой", или както един етнос я прилага, "ако-мине-мине!". Традиция в управлението на Герб, през всичките му мандати. Пуска се някакво решение, слух, или каквото и да е, следят се реакциите на обществото, и ако са отрицателни-идва Бойко на бял кон, да оправи работата .Няма въобще да се учудя, ако самият ББ е инструктирал Валери Симеонов, кога и какво "мнение" да изрази, и "ако мине-мине!"....

86

Баце

преди 6 години

До ГанчоГанчо не разбра ли че на патрЕотарите им е отредена ролята на пошлият и много вулгарен каруцар който като каже нещо се оглежда за реакцията на околните ? За такива като Симеонов великият Лермонтов е казъл следното : ГЛУПОСТТА Е КАТО СМЪРТА ПОКОЙНИКЪТ НИЩО НЕ ЧУВСТВА А ЖИВИТЕ СТРАДАТ

85

бай Петко

преди 6 години

Това се очакваше, след като Бойко му наби чемберите !

84

Ганчо

преди 6 години

На колене. Стара и може би забравена команда от армията. Кой ти дава право да говориш??? Сега стана ли ясно на всички, че патриотите са МИМАНС в това управление. Големите губещи след време ще са те.

83

Анонимен

преди 6 години

Валерката не е толкова *** ,колкото го изкарахте. Съмнявам се ,че предложението му за класа е само негово. Такова важно нещо не може ДА НЕ Е ОБСЪЖДАНО предварително с ББ . Но както винаги той НИКОГА НЕ Е ВИНОВЕН и спасява всички конфликтни положения в държавата.Просто опипаха почвата ЗА МОМЕНТА .....и им стана ясно ,че тук ще ударят на камък.

82

Анонимен

преди 6 години

С.ра а? И кой ще чисти?

81

Ач

преди 6 години

До Във клубЪВ туризма менидари много роби се търсят.За туризма в Бг висше не трябва ,а здрави крака и малък корем....

80

Във клубЪ

преди 6 години

Тая мила родина е способна да изкара от релси и най- спартанския характер;Завърших туризъм.Пробвах тук там в БГ всеки искаше стаж.Работих вън по корабите събрах пари за панел и се прибрах.Сега отварям една обява за мениджър туризам и кво да видя:Изискването е да нямаш стаж и да си под 29 годишен.........ДА НЯМАШ СТАЖ !!!

79

dдт

преди 6 години

А ГЕРБ кога ще се извинят за тоталната простотия да правят кеф на софиянци до пловдив с три ленти на магистралата. При положение, че цяла Северна, северозападна и югозападна България плаща масрафа, за кефа на някои. Второ, Германия не може ли да направи 8 платна в една посока. МОЖЕ. Но хората развиват ЖП транспорт, който ГЕРБ унищожиха, развиват се летища за по-далечни разстояния итн. Дай им на ГЕРБ да харчат и крадат от магистрали и от заплатите на народеца.

78

Анонимен

преди 6 години

НА ИЛИНДЕН МОРЕТО "СЕ ОБРЪЩА" И НЕ СЕ ВЛИЗА В МОРЕТО

77

Анонимен

преди 6 години

Валерката е по-***, отколкото изглежда. А това не е лесна работа.

76

123

преди 6 години

До До 123Това твоето е разтягане на локуми. Казваш класа е отпаднал, казвам ти - не е. Какъв е размера обаче, е друга тема. Затова има колективни трудови договори, договаряйте се. Сдружавайте се, така по-лесно се защитават трудови права. Как се сдружават българи? Е, там трудно ще ти отговоря.

75

Анонимен

преди 6 години

Най-добрият вариант е да върнат добавката за клас в Кодекса на труда и да сложат един мимимум от 1% за всяка година трудов стаж, без значение какъв е стажа. В противен случай работниците са оставени на произвола на мутрите.А Симеонов изобщо не е разбрал за какво говори и кой какво решава. В КТ не пише нищо за този клас, което означава, че парламента няма какво да решава. За класа и то в някакъв орязан вид пише в една наредба приета с ПМС, т.е. правителството може да я промени.

74

До 123

преди 6 години

В тази Наредба няма минимален размер на добавката за клас. Минимумът го определя правителството след ала-бала. С други думи, като сложат един минимум от 0,1%, при заплата от 1000 лева, за всяка година по минимум 1 лев - 10 години 10 лева допълнително. Леле колко много-о-о-о....

73

Съдебна реформа

преди 6 години

Страната на мутрата и дуловската вдигат 90 пъти таксите за дела срещу държавата и ГЕРБ!Съдебна реформа АЛА МУТРА САТРАП

72

123

преди 6 години

До АнонименИ кога точно отпадна класът? Не говоря за държавните служители, там го направи Дянков, разбирай Боцо 1. Цитирам: НАРЕДБА за структурата и организацията на работната заплата Наредбата се прилага за работниците и служителите по трудово правоотношение във всички предприятия по смисъла на 1, т. 2 от допълнителните разпоредби на Кодекса на труда независимо от формата на собственост и източниците на финансиране.

71

Наивен

преди 6 години

57 подкрепя моето мнение и получава плюсове. За същото, само че оригинала, получавам минуси. Явно или днес времето е горещо, или много хора драскат от скука.

70

123

преди 6 години

До ???Казвам ти: НАРЕДБА за структурата и организацията на работната заплата - чл. 12