26

Анонимен

преди 6 години

Институциите работят единствено за джоба си и западните колонизатори . Лицемери.

25

Анонимен

преди 6 години

33- ГА НАЧИ БЯХМЕ БОГАТА ИКОНОМИКА, ЩОТО АЗ ВИСЯХ С ДЕТЕТО СИ НА РЪЦЕ ЗА ПАРЧЕ МАСЛО, КОЛБАС И МЕСО- ЗАБРАВИ ЛИ ЧЕ ИМАХМЕ КУПОНИ И ТОТАЛНО ПРАЗНИ МАГАЗИНИ. БОЖЕ ВЪРНИ ИМ СПОМЕНИТЕ НА ТИЯ ИЗКУКАЛИ, СЛЕД ТОВА ЧЕРВЕНИТЕ НИ СПРЕТНАХА ЕДНИ БАНКОВИ ФАЛИТИ ДЕМЕК НАШИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ ОТИДОХА В РЪЦЕТЕ НА МНОГО НАШИ ХОРА КОИТО ОТ Ц Ъ Р В У Л И СТАНАХА МИЛИОНЕРИ И СОБСТВЕНИЦИ НА АКТИВИ ЗА МИЛИАРДИ, КОИТО ФАЛИРАТ ЦЕЛИ СЕКТОРИ, ОТ СЕПТЕМВРИ МНОГО ХОРА ЩЕ ОТЛЕТЯТ ЗА КАНАДА.

24

данчето

преди 6 години

как ще сме водещи като икономически сме зад гърция и румъния, недей кате да бъркаш сънища с действителност, знаеш ли колко зле живее народа,скоро още един милион млади ще потърсят терминал 2.

23

ponti

преди 6 години

ох, Кате, по телевизията ми го вдигаш, но като те видях наживо и ще скъсам дънките! ИСКАМ ТЕ!

22

Анонимен

преди 6 години

пропастта между бедност и порочна бедност се отваря от институции които за 25 години превърнахаот богата икономика в бедна и мизерна

21

Vasvi

преди 6 години

Simulanti. Out. Uuuuuuuuuuuu.

20

захариев

преди 6 години

с тази физиономия на инфантилка, с тези очилца, с това ..заекване и повтаряне (мисълта й тече по-бързо от речта - демек голям интелект) ...кокосово масло и в дпето. Европейско, Екологично, Екзотично... (с лятна, ваканционна нотка)

19

До 24

преди 6 години

Да. Така е. Благодаря за грубата забележка. Аз съм с изкривени от артрит пръсти и трудно улучвам буквите.Докосвам букви и с другите пръсти несъзнателно. Бъди здрав.

18

захариев

преди 6 години

..усещам, как с посоката на буя, насочвам новия световен ред!

17

Анонимен

преди 6 години

В Шенген зоната са цивилизованите страни. Ние също трябва да сме там.

16

Анонимен

преди 6 години

Еврото е добро нещо за България. Само руските агенти говорят против него, но издишат защото нямат никакви аргументи.

15

печатница

преди 6 години

еврото не струва

14

не бързам

преди 6 години

кои институции не бг

13

Анонимен

преди 6 години

К`ъмв Шенген, още не сте измазали оная стена на граничния пункт. Вече 10 години чакаме Шенген.

12

Анонимен

преди 6 години

ква еврозона *** я марш

11

Анонимен

преди 6 години

Головодничка.

10

men

преди 6 години

важно е матрияла да не спира да мечтае и да се надява въпреки безнадежното си положение. до 10 години половината жители ще са сайгънборги, половината от белите ще са над 60. лекари и инженери нема да има никви а земята ни ще я изкупят арапингофсите на тиквошага подрисоф още известен като СФИНЕТУ.

9

men

преди 6 години

и кат флезим у шенгеня ко *** моме? лекарите ше се върнат от дойчистаня ли? или хурвичките ке почнат да раждат гледат и възпитават деса българчета вместо да се женят за туршаляги, арапингофци и сърнелки ли? или па шмеркелина ше разследва престъпленията на сфинету, сфинетка и сфитата им а той ще признае сичко, ще помоли за прошка за гряховете и ще се самоубие ритуално като се заколи с *** нож. ми май не. айде тогаз у лево. захариева.... бря бря доста ефрейско сфучи и още по ефрейско изглежда. сине

8

Анонимен

преди 6 години

Симеонов и Сидеров бръщолевят глупости в момента по СКАТ.

7

Анонимен

преди 6 години

НИЩО НЕ МОГА ВЕЧЕ ДА РАЗБЕРА! НЯКОЙ ще си направи ли труда НАЙ-СЕТНЕ ДА ПИТА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД какво иска и какво не!!!!! Какво ни мъкнат като чувал с картофи от блок на блок, от коалиция на коалиция! От съединение на съединение! И все от трън та на глог!!!! НАШЕТО МНЕНИЕ не е ли важно???? Днеска са хванали в Полша натовски генерал-педофил на "среща" с непълнолетна!!! ТА ТИЯ ЛИ ЩЕ НИ ДАВАТ АКЪЛ В ЖИВОТА!!!! И в ес-чето ни "приеха"БЕЗ ДА НИ ПИТАТ!!!! Или продажните "институции" ПАК НЯМА ДА ПИТАТ?