11

Анонимен

преди 6 години

Колко от нарушенията за превишена скорост са санкционирани от КАТ? Едно на 1 милион или едно на 10 милиона нарушения...А при колко от санкционираните санкцията е пряк резултат от ПТП, т.е. след дъжд качулка?

10

Реалист

преди 6 години

Умните хора по света отдавна са го казали: Ефективността от наказанията се измерва с тяхната неизбежност, като размера на наказанията е несъществен.За съжаление в България умни хора няма сред тези, които решават какво да се прави за спазването на правилата по пътищата. Казано по друг начин, поведението на шофьора е следствие на работата на КАТ и това, че шофьора извършва нарушение е следствие от факта, че КАТ в България не работи. Първопричината за нарушенията е КАТ, а не шофьорите.

9

Истината

преди 6 години

Истината е, че според мен тези от Асоциацията на пострадали от катастрофи, досега едно смислено предложение не са направила как да се намалят нарушенията, катастрофите, ранените и загиналите. Досега те винаги искат само по-високи наказания записани в закона, което реално означава, че искат да има повече нарушения, катастрофи, ранени и загинали, за да са доволни, че наказват сурово някого, а то даже може и да не е истинския виновник.

8

Истината

преди 6 години

Промиването на мозъците от страна на КАТ продължава с пълна сила. Написаното в статията е пълно с лъжи, изглеждащи като истини.18000 нарушения за седмица твърди КАТ, а реално нарушенията са над 1,5 милиарда за тази седмица. Да, ЕДИН И ПОЛОВИНА МИЛИАРДА нарушения за една седмица. Сами си направете сметката дали КАТ работи, а няма държава по света, където шофьорите да спазват правилата без КАТ да наложи спазването на правилата. После някакви си повтарят измислицата на КАТ, че шофьорите са виновни

7

Анонимен

преди 6 години

Ама те и водачите на пътя са с ръст :))) Нормално е и другото да расте.

6

алф

преди 6 години

и 10000000 нарушения да изкарате ако не са сериозни няма да има смисъл тъй като те не праят ПТП-та. Искам статистика колко акт-а има за непр изпреварване и прев скорост

5

alf

преди 6 години

Пишат се актове за фарове и за колани най често или дядката излязал с ладата без преглед и му написали акт а той човека с 30 се тътри докато трафиканта с X6 гази хора наред и прави верижни.

4

Анонимен

преди 6 години

Просто излязоха всички да снимат нарушенията, активизираха ги за резултати и спират на ред.Толкова катаджии които видях за седмица не съм виждал за цялата предходна година :)Въпросът ми е - а как е статистиката с жертвите по пътя? помага ли цялата тази регистрация за превишена скорост за по малко инциденти?

3

Анонимен

преди 6 години

Хората щяли да искат създаване на нов държавен орган да ги пази от катастрофите...Глупав народ е това!Държавата не кара колитежви, не превишава скороста в градове и села, на изпреварва рисково!Проблем са хората!А те пак чакат някой друг да оправи нещата, но това не може да стане!

2

Анонимен

преди 6 години

Санкциите и сумите по глобите се повишават, нарушенията не намаляват! Тия са Tъпи и упорити. Не разбраха, че незбежното наказание а не високата глоба възпитават културата на пътя.

1

zeus

преди 6 години

Нарушенията са си константа, явно КАТ са решили да съберат някой лев за почивка и са се разработили. Ако се крият по-малко в храстите, вземат по-малко "почерпки", а съдиите използват цялата строгост на закона към нарушителите има шанс да се подобрят нещата, но уви, това няма да стане...