5

Коноп, не марихуана!

преди 6 години

Тези, които виете срещу марихуаната, знаете ли освен в медицината, каква роля може да има в индустрията? Тъпчат ни с какви ли не химии, а забраняват едно растение, свойствата на което са незаменими за цял списък от болести... прочее, не е дори лек наркотик. Прочетете какво е коноп и за какво може да се използва.

4

Анонимен

преди 6 години

Бизнесмените ще откраднат бизнеса на картелите и мафията.

3

Анонимен

преди 6 години

от както имат Социалисти на власт канадците изперкаха

2

Анонимен

преди 6 години

Ами сега със СЕТА,ще ви наложат това и на вас,хЪмеркански роби!Или си мислите,че това "животно" СЕТА е нещо по-различно от ТТИП!ОФци,оФци!Канадските корпорации до една са филиалЧета на хЪмерканските!Ама тъпо стадо,че не само аборигенско,ами и на цялата колония на СрАЩ,наречеан "ЕС"!

1

Анонимен

преди 6 години

"Много компании са се насочили към този доходоносен бизнес,...майко мила -"доходоносен бизнес" ! от кога убийството на хората се превърна в бизнес ?тая планета трябва да се взриви из основи! как може във всичко да търсиш и да виждаш "бизнес" , "печалба" а от там и власт !? за какво е всичко това на тези, дето по цели нощи не спят, за да не допуснат възникването на "пропуснати ползи" ?! това хора ли са , изванземни ли са? не го разбирам това, откровено не го разбирам!