11

26

преди 6 години

Оценка по социализация!Това е прикритие на оценката на поведението,за което некадърните и мързеливи подкрепаджии мечтаят отдавна.Мислят си,че така ще накарат учениците да слушат глупостите им!

10

40г.учител

преди 6 години

Тая дума толерантност я има само в народните БЪЛГАРСКИ традиции.....не можеш да я "наложиш" в опростачена общност или етност ....усилието е БЕЗСМИСЛЕНО.. пиша от горчив опит!?

9

Анонимен

преди 6 години

Прекалено много се заляга в училищата на това да моделираме децата като възрастни хора. Трябва да се въведе оценка за детинщините им.

8

Анонимен

преди 6 години

Откога толерантността, т.е. склонността да понасяш и игнорираш вредно чуждо въздействие, е измерител за качествата на личността? Това може да е ценност за работник на плантация, но живеем в съвсем друго време и е смехотворно и обидно да насърчаваме децата си да "толерират", каквото и да значи това.

7

Анонимен

преди 6 години

Социализиран значи - неграмотен роб..Социализиран учен Физик - няма такова животно , има чиновник негодяй..

6

Анонимен

преди 6 години

Какво представляват предметите за Социализация - икономика , философия , социология , Ключови Компетенции и др.. Утрепваш се учиш важните предмети математика физика , механика електротехника .. И накрая тези по социлиазацията ти пишат 2 или 3 да не вземеш стипендия.. Хората на Сорос винаги са със 6 на социлизацията .. Судентка от ТУ Мюнхен изкарала 1 година не е отпаднала , а прехвърлила се идва в ТУ София има 3-три по немски.

5

Анонимен

преди 6 години

Човечестовото не е измислило по добро образование от това на средновековните университети Маганаурската Школа и Университета Болония.. --- Тривлиоум , Квадрилиум.. Тогава хората са правили математически открития на 20г. които днешните студенти ги учат във втори курс на университета.

4

Анонимен

преди 6 години

Социализираните хора не стават за инжнери и физици.. Социализиран значи скопен .. Социализираните са ненужни за Индустрия 4,0 .. Социализирания човек не мисли той е послушко и изпълнява закони и заповеди на началника.

3

Анонимен

преди 6 години

Айде сега пък тия! Работил 4 години , иска една година платен отпуск за да се квалифицирал????? А искате и клас прослужено време, щото уж сте по-добри, ако сте работили по-дълго???? Квалифицирането е процес, уважаеми, ежедневен процес. Да не отваряме приказка колко си уплътнявате работното време .

2

PD

преди 6 години

Малко умие, до малко умие, мила моя майно ле,Консултант до консултанта.Работете с децата, стига сте ги оценяли.

1

Анонимен

преди 6 години

Нема да изплашите ромите.