13

До Днесбг

преди 6 години

Ненормалнишки сайт е вашия,момчета- ще ме прощавате но си е така! Истината понякога боли- нека малко и вас ви заболи понеже триете всички мнения,които казват чистата истина на хората! Вие не слугувате на истината,а на лъжата: замислете се и благодарете за ценния съвет!

12

Анонимен

преди 6 години

Бай Тръм си мeсти шапката от това.

11

Анонимен

преди 6 години

Смешници са тея. От тероризъм ги било страх. Обаче не се замислят, че чисто статистически е много по-вероятно комшията им да превъти и да ги застреля, отколкото някоя арабела да ги отнесе докато прославя алаха.Кажи им американци и повече не ги обиждай.

10

Анонимен

преди 6 години

До неистинаНе е истина да наричаш един милиардер и то не кой и да е , а Тръмпи "земен". Мда, той е земен расист, земен женомразец, земен некадърник!Дай му на народа слаб актьор в посредствена сапунка и той е доволен!

9

Анонимен

преди 6 години

При тоя некадърник как да са доволни!

8

м..да

преди 6 години

При тоя негативен Пи Ар -как да са настроени и доволни

7

Бау

преди 6 години

Абе вижте курса на долара бе хора... От 1.88 при Обама падна на 1.69. Това според вас какво говори за състоянието на Америка ? По това се разбира колко е стабилна и добре една държава. Всичко друго е PR.

6

Анонимен

преди 6 години

проучване правено сред ХИЛЯДА американци, на базата на 40 милиона.

5

АМЕРИКАНЦИ-ТЕ

преди 6 години

ВСИЧКИ АМЕРИКАНЦИ ИЛИ САМО НЯКОИ.ЩОТО ТУК ПИШЕ, ЧЕ 32 % ГЩО ПОДКРЕПРЯТ.

4

Burzum

преди 6 години

Не е почнал магистралите...тогас ще се успокоят.

3

Е

преди 6 години

Американците винаги ще имат страхове от нещо. Ако не е Русия, ще е КНДР. Ако икономиката е забавила, страх от рецесия. Ако не е забавила, че неминуемо ще забави. Страх от зомбита, евреи, черни, от храните, от климата; страх дали около Деня на Благодарността ще успеят да купят с намаление най-новия Xbox. Страхове да не го осъдят за неплатени кредитни карти, кредитори да не им вземат къщата. Страхове колкото искаш. С толкова видове хапове с които се тъпчат, е учудващо колко малко страхове имат.

2

до 1

преди 6 години

Няма да получищ пари, имаме нов курс от нашият генералисимус--***.

1

неистина

преди 6 години

Не е вярно. Това е фалшива новина. Американската хибридна война в действие. Тръмп е много по-успешен президент от Обама. И много по-земен. За Хилъри да не говорим - тя е "приключила курса".