29

Анонимен

преди 6 години

До ninaЕ и? Какво ни грее отговора му!

28

Анонимен

преди 6 години

Аз чакам един политик да каже аз ще си намаля заплатата и призовавам всички политици да го направят ,защото е срамно в жалка и бедна България тия наглеци да живеят по европейски а народа им по африкански ! И понеже това не става с нашите аллни и ненаситни политици време е народа да се замисли дали да не си вземе сами парите които им се отнемат зада се осигори разкошът на нези търтеи ! Само се кичат с великанът на родолюбието ни ЛЕВСКИ !

27

nina

преди 6 години

До 32: На президентството?- та там са шепе хора в сравнение на МС и НС. Особено на НС, чийто заплати се актуализират на няколко месеца.И когато се заяждате с Президенството /Презитента/ не забравяйте, че той умее да отговаря подобаващо и най-вече с с достойнство!

26

Анонимен

преди 6 години

Да намалят бюджета на президентството и да го дадат на полицаите.

25

nina

преди 6 години

Хайде, стига с тези полицаи! "Трудът им е тежък и рискован".Какво да кажат миньорите, които работят на стотици метри под земята и всеки миг при тяхната работа е рисков? И не знаят като започнат работадали ще я завършат, т.е. дали ще я завършат ЖИВИ?Да сте чули някоя институция да се е загрижила за тях?

24

Анонимен

преди 6 години

Тези протестиращи са като всички протестиращи ! Те се борят за хляба и правата си ! Нека Слънцето да не се прави на Спасител и да им ,, даде " ОТКРАДНАТИТЕ 29 000 000 лв. за дрехи ! Сегашните откази за увеличаване на заплатите показаха , че милиардите от контрабанда са виртуални в главата на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !

23

Бай Иван

преди 6 години

Половината да ги махнат а и да почнат да си плащат осигуровки и данъци и ще може да им ги увеличът а трябва да им вдигнат и кпдто

22

Анонимен

преди 6 години

Другаря Радев е под чехала на другарката Нинова и таварш Решетников.На фона на тоя даже и Първанов беше титан на мисълта.

21

Nyakoi si

преди 6 години

До ФефеФефе, взе ми го от устата - На всяка манджа - Мерудия. Аман вече от тази медийна мажоретка, наречена президент, всеки ден да се оплюнчва за щяло и нещяло.

20

Фефе

преди 6 години

На всяко гърне мерудия - това е нашият Президент! Няма тема по която да не изрази мнение, да не даде напътствие, да не посъветва и ДА ПОЖЕЛАЕ - дано утре без неговите напътствия да съмне :))

19

Додо

преди 6 години

"Надявам се техните проблеми скоро да бъдат разрешени" - Ами разреши ги !!! Ако не можеш, защо се обаждаш? Или ей така, да маркираме дейност ?

18

цитат на Ог.Минчев

преди 6 години

Ако президентът Радев не се заеме сериозно с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, ще му бъде трудно да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен.

17

Анонимен

преди 6 години

Като гледам,през последните 27 години правителствата не се справят с престъпноста от всякакъв род и корупцията!Та се питам,няма ли някакъв законен начин,той да вземе да въведе едно военно положение тук?!Ако не става със сегашната армия,да свика под знамената паравоенни запасни формирования!Сигурен съм,че доста,ще отликнат на идеята!Просто се питам,дали има законен начин по конституция?!

16

Анонимен

преди 6 години

МВР е с най огромен бюджет и каква сигурност ни дава МВР? Рейтинга на МВР какъв е? Доволни ли са хората? Бюрокрацията и кадровата политика на МВР? Култура и професионализъм на полицията ? Дублиране на дейности и излишни дейности? МВР плаче отдавна за коренна промяна която всички управляващи през прехода от 27-8 години отлагат.

15

BG IZMET

преди 6 години

POMAKA SE NADIAVA MILICIATA DA GO SPASI

14

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че е време да престанем да плащаме данъци. Няма никаква полза от това.

13

Анонимен

преди 6 години

Сериозен мъж. Буахахаха.

12

Така е!

преди 6 години

Така му е наредила да каже президентката Илияна Йотова.Послушко Радев веднага дословно е издекламирал заповедта на президентката!Още преди да встъпи в длъжност Йотова му каза,че и най малкото движение срещу БСП няма да му бъде простено.И както виждаме и чуваме всички засега Послушко е много послушен-слушка и повтаря без грешки.По послушен от него досега не сме имали.То в БСП имаше само един непослушен-Андрей Луканов се казваше......

11

Гунчо

преди 6 години

Разкарайте този ***!

10

Анонимен

преди 6 години

Айдяяяя лудите пак са включиха в реотаня.