51

Анонимен

преди 6 години

Светлана26512

50

читател

преди 6 години

български гражданин може да се нарече само тоз който си е платил данъците към таз държава, другото е паразитиращ пълнеж и няма право на мнение. иначе се обезсмисля изобщо идеята за държава

49

Анонимен

преди 6 години

АЗ предлагам да пуснем петиция, с която да наградим Джамбазки с ОРден Стара Планина. веднага ще се запиша. Той на ЕВропарламента, отдаван му е подронен авторитета от хора като Юнкер, които се застъпват за гейовете и ***, добре че е Джамбазки. тука някакив дребни душици искат да топят други българи пред Голямото Началоство.

48

загрижена европа

преди 6 години

АКО СЕ ПУСНЕ ПЕТИЦИЯ С ИСКАНЕ ГЕРМАНИЯ ДА ПРИЕМЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ РОМЕИ И ДА ИМ ОСИГУРИ ДЕМОКРАТИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ, КОЛКО ХОРА ЩЕ СЕ ПОДПИШАТ ПОД ТАЗИ ПЕТИЦИЯ?

47

муспи

преди 6 години

Както знае българската общественост, Цар Киро беше подложен на тежка операция в Париж. Плати българския народ. В болницата го посетил Макарон и му казал че демокрацията вече се изчерпва, и специално за България ЕС гласи Монархия. Пречи само някакъв Цар?! - Този цар да си е*е м***та! Аз да си *** м***та ако не му е*я м***та! Че той е ци**нин, баща му е ци***нин, дядо му е ци***нин, не искам да кажа думата ев**ин за да не ми спре интервуто цендурата!

46

мен

преди 6 години

Всички патриоти айде си ходим....Мангалинка малинка мая....

45

Анонимен

преди 6 години

Е чак въже.По-добре да ги пращат в Северна Корея при едон голям хуманост.Той ще ни праща корейки.Ем вождът ще е доволен,че ще има матриал за химическите опити (човека развива сериозна био и химическа програма) хем ное ще сме доволни от скромни и работливи корейски момичета.Те не се като българките да броят кой колко пари има и какъв мерцедес ще им купи ако решат да му родят деца.Бързо-бързо забременяват.Тъкмо ще се вдигне и раждаемоста с качествен матриал.В Северна Корея има екзекуция с базука..

44

Анонимен

преди 6 години

С "патриоти" като тозиь не ни трябват срсоиди.

43

Анонимен

преди 6 години

Европа, Парламента им, ЕС, ценностите им, либералните им партии и организации са ВСИЧКИ фалшиви и лицемерни.Всичко е една голяма лъжа. Говорят за интеграция на разни дивашки племена, но всъщност ги мразят и се гнусят от тях( с пълно право) но поне да кажат истината и да не развиват теории. В България хората( с пълно право) мразят тези същества, но поне не са лицемерни и го казват. А БХК,ДПС и подобни други вирусни банди, са продукт на ЕС и българските мафиоти/политици. Предатели и продажници.

42

Анонимен

преди 6 години

Българският ген не може да е пркажен, защото такъв отдавна няма.Тази биомаса, наричаща се българи, а всъщност паплч, осеменявани от всеки мелзи, полу анадлци, полу турци, цганоиди и кой ги знае какви още.

41

мен

преди 6 години

Тези които не работят наказват тези които работят! -желязна Българска логика (#&$^$*@*! (@ мама)

40

Анонимен

преди 6 години

Самият български ген е дълбоко и изцяло пркажен.Не сме създали нищо, ни култура като хората, ни държава. Всичко ни е гадно и нефелно.

39

:-):-)

преди 6 години

иска ти се да си българин или турчин,а не да се срамуваш от..как му викаха..ро,мския си произход, но това е положението

38

Караджамбазов

преди 6 години

Да умира, противна държава, долен народ. Отдавна съм ги разбрал какво презставляват и съм се отвратил.Срам ме е, че съм българин.Знам, знам... турчин съм, хуквам към анадола...

37

да

преди 6 години

още малко им остава на мръсните со'росоидите у насУнгария ще им се стори приказканачалото на края им е факт !!!

36

Анонимен

преди 6 години

Белгиеца с ислямско име дето е пуснал петицията да си вземе ***.алите у тях щом иска!! Относно изказванията на Джамбазки си има съд, който да определи дали са расистки. А за връщане на смъртните наказания, това е въпрос на вътрешна политика на суверенна държава!!! Къде беше тоя кюрд когато Франция гонеше *** от територията си???

35

Анонимен

преди 6 години

Остриганото магаре Джамби, във властта си, братче, нали "русенският македонец" е министър.Не дрънкай, а действай.Мина времето да се правите на свети девици непорочни.

34

Анонимен

преди 6 години

Джамбазки е фашивляк и пишман-патриот.

33

Анонимен

преди 6 години

И все пак Природата го е доказала -змията се убива откъм главата!!!!А за тази цел трябва всички българи(от българската народност),милиони,да се вдигнем и изметем и смачкаме главата на змията!Иначе,докато само галим опашката,ще бъдем смазани!Безмилостно!

32

.

преди 6 години

Айде пуснете петиция на улицата да видим колко ще се подпишат , после пуснете оетицията за изселването на тая безполезна, кеадлива, престъпна и миризлива биомаса и вижте резултатите !