26

Анонимен

преди 6 години

До СъдияНепозна,много даде 12 год.Я прочети чл.124,ал.2 от НК.

25

Анонимен

преди 6 години

Днес погребаха момчето. Мир на праха му!

24

ПОД ЛОГА

преди 6 години

Оооо и на Под Лога имате цензура!!! Защо направо не забраните българския език?!

23

МАН ГАЛ

преди 6 години

***-метален или керамичен съд, използван за пренасяне или изгаряне на дървени въглища в него!!!

22

ДАММ

преди 6 години

Иначе казано от МВР не знаят кой е убиеца, но ако гражданите им свършат работата, пък и разрешат случая, а те да стачкуват за по-големи заплати!!! Не напапкаха се тия, работа за една стотинка не вършат. Всички *** и рецета са под тяхна закрила!!!

21

Анонимен

преди 6 години

С една дума: не знаем кой е убиеца и ще набутаме един от всичките...Не, това не е справедливо, най-добре за солидарност ги набутайте всичките. Така или иначе са с досиета, или пък ще си създадат. Защо да изпадаме в детайли сега и да издребняваме?

20

Анонимен

преди 6 години

УБИЕЦА ВЪОБЩЕ НЕ Е ЕДИН АЗ ЗНАМ И СЪМ СВИДЕТЕЛ ! УБИЙЦИТЕ НА АЛЕКС СА ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА, ВСИЧКИ МЕДИИ, БОЛШИНСТВОТО ОТ СЪДИИТЕ, ПРОКУРОРИ, ПОЛИЦИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТОЗИ ММММ МИНИСТЪР НА МВР ! ВСИЧКИ ТЕЗИ УБИХА НЕ САМО АЛЕКС ! ВСИЧКИ ТЕЗИ ИЗБИХА И ПРОГОНИХА НАД 2 000 000 БЪЛГАРИ ! НИЕ ГИ НАРИЧАМЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ

19

))))))

преди 6 години

A pik vikahte Erdogan e bil divak, che iska da virne smirtnoto nakazanie...Gledam sega ima mnigi iskashti sred evropeyskite bilgari...uspehi..

18

Владислав

преди 6 години

Иначе казано от МВР: убиецът е един, но може и да не е един.

17

зевзек

преди 6 години

главният секретар на МВР Младен Маринов най-учтиво моли , ако има други уастници в побоя да се предадат......!!!така ми звучи по горе написаното *** сама ли е била на дискотека само питам

16

Az

преди 6 години

Smachkai DJERI-SPASI TOM

15

Анонимен

преди 6 години

Нашата полиция и съответно държава е напълно безхаберна относно живота и здравето на българите за другите общности в България се грижат яко!

14

ААХЙЛ

преди 6 години

Министрите на правосъдието и вътрешните работи да си подават оставките. Най-добре цялото правителство. Не струват колкото малкия пръст на Алекс.

13

Да

преди 6 години

Да, знаем, че на записа има много ... крака. Не са там, защото го бият групово, да не си помислите. Трупат се около момчето, за да му помогнат.

12

ОНЗИ

преди 6 години

Г-н ПРЕЗИДЕНТ, незабавно НАРОДЕН СЪД И ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА за всички и всичко в последните 27 г.

11

Анонимен

преди 6 години

бананская республика .

10

Съдия

преди 6 години

Максимума който може да получи е 12 години, ако смятате че заслужава повече, бесете си го сами, от нас толкова. Както казвахме като деца, който предлага, той залага.

9

Анонимен

преди 6 години

Насилието и хаосът в държавата излизат от контрол!Ситуацията се превръща в "класически революционна":"Управляващите не могат,а управляваните не искат по старому"! От десетилетия в."Капитал" води рубрика "Строители на капитализма"- т.е. знаят се тези,които доказаха,че "НЕ МОГАТ" да управляват правилно това общество и икономика, които ТЕ планираха и реализираха!Време е Главнокомандващият да ги мобилизира в БА и принуди-или да изпълняват ПРАВИЛНО клетвено поетите задължения,или НАРОДЕН СЪД и т.н.

8

Анонимен

преди 6 години

Шествие за възстановяване на смъртното наказание в неделя ли чух?

7

Край

преди 6 години

АААА само да добавя виновни са и всички които искат алкохола в България да е най-евтин от в цяла Европа. Управлявани и управляващи са в задруга да се кърка навсякъде. В нормалните страни е ЗАБРАНЕНО да се кърка вън от кръчма или в къщи. Идете в който искате парк и ще видите бутилки и пияници по пейките. Идете в Турция и ако видите такова нещо ми се обадете.