24

Анонимен

преди 6 години

То сега какво излиза - делят си пътя с трафикантите.

23

Левски

преди 6 години

Мръсните ислямисти пак са се събрали тук да възхваляват ислямския диктатор Кадафи който се гаври с българските лекари осем години и да се пенят против християнска Европа.Налазили сте из България като ***,но и вашия час ще дойде,мръсни предатели.

22

Анонимен

преди 6 години

Браво. Прочели са малко български форуми по темата и са се научили какво да правят. Глупците са прочели и изведнъж са се плеснали по челото: "Абе ние защо ги караме към Италия, вместо към Либия?"

21

Анонимен

преди 6 години

Брюк-селските мислители имат мозъчен капацитет на ***.

20

Анонимен

преди 6 години

Мисля си, че Италия, Гърция и Испания вече са наясно, че спасение не дебне отникъде и са сами с проблема си. Скоро ще плюят на всички безумни евродирективи и ще вземат нещата в свои ръце, за да опазят границите си! Световното лицемерие ще поплаче, ще ги порицае, ще ги заплаши със санкции, но нищо не може да направи срещу суверенното право на една държава! (примери има: Унгария)

19

онбашията

преди 6 години

а защо ги връщат бе, нали диверситито е много важно за либералната демокрация и било полезно за Икономиката и нейния Ръст (да се свети името му) , да им дават по 500 евро за добре дошли и направо на трудовата борса, да правят бевепе

18

Ники

преди 6 години

*** европейска бюрокрация, представяща се за хуманна! Да но 2357 са жертвите за шест месеца. Ако ги нямаше спасителите щяха да са поне пет пъти по-малко. Реално ЕС играят като трафиканти, а не като спасители!!!

17

Магазинера

преди 6 години

До HansТези, които идват през Либия не са либийци, а от цяла централна Африка са се запътили. Либийците само им прибират кинтите за храна, вода и транспорт

16

Анонимен

преди 6 години

Много "рано" са се сетили след години нахлуване. А какво д говорим за тия идващи от Мароко чрез Испания там да не е по добре

15

Наблюдател

преди 6 години

До Блок бастер(15)Европа има дебел пръст в тази работа, помним френски и англисйски самолети там, дето след 2-3 дена уж свършиха мунициите..

14

Реалист

преди 6 години

Ако оставят няколко лодки с навлеци да се издавят и трафика ще спре. Евтино и ефективно.

13

Анонимен

преди 6 години

Очевидно е, че така наречения съюз не обмисля а печели време за да дойдат повече за танте меркел. % години мислят?!

12

до 5

преди 6 години

Щом на ТОВА... му викаш фрегати,добре! Правим ги 6!

11

Либерален демократ

преди 6 години

ЕС трябва да приеме повече бежанци, за да покаже на света, че е толерантен, мултикултутрен и отворен към нови предизвикателства.

10

Антимигрант

преди 6 години

До чъки Най-вече частните организации, заплатени от Сорос!

9

Hans

преди 6 години

А като бомбандираха Либия питаха ли?

8

Анонимен

преди 6 години

Има територии големи, където могат да ги приемат.

7

Анонимен

преди 6 години

Просто да спрат да ги "СПАСЯВАТ"Като разберат, че няма да бъдат спасени, малцина от тях ще се качат на прогнилите лодки.

6

ЛИЦЕМЕРИ

преди 6 години

Европейският съюз обмисля да поиска разрешение от либийските власти да влиза в териториалните води на страната..........................Помните ли как поискаха разрешение да бомбардират Либия?

5

Бармалей

преди 6 години

Нали след падането на "кървавия режим на диктатора Кадафи" в Либия потекоха реки от мед, масло, демокрация и сФобода? Да не е станало всичко в млечна кал?