85

Марги

преди 6 години

Каква поезия?! Елементарни и посредствени слова. И двете "поетеси" са.....H2O

84

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 91Честно казано нищо не разбрах за тези шивачки,и изобщо за дълбокия замисъл на написанототя и Деса Поетеса нищо не разбира, ама пише :) Румен Поетес нема ли да драсне и той некой ред?

83

Анонимен

преди 6 години

Ако трябва да съм честен, първото на Маргарита Петкова ми хареса, дава възможност за интерпретация, колко са "смели" или борбени обикновените жени, шиещи, простираши и неоценявани за тяхната смелост. Второто, от което се разбира, че авторката се разпознава, като шивачка на царя, мисля, че си е объркала ролята, тъй като първата дама е не просто шивачка на царя, а с коментарите ме загубиха и двете. Ако Петкова ме беше оставила с мистиката за шивачката, щеше да е по ок, но ако и тя визира Радева..

82

Мнение

преди 6 години

Прочетох с мъка двете словоизлияния но хич неми приличат на стихове. Къде е римата? Или сега така е модерно.Като няма рима , удари ***.

81

аз

преди 6 години

Много комплекси не водят до нищо. А раболепната поетеса няма как да стигне до височината на токчетата ми, защото ходя със спортни обувки. И не чакам някой да оглади бъдещето ми.

80

Читател

преди 6 години

До азиВие за пародия не сте ли чували? Като не разбирате, не е казано непременно да давате мнение.

79

Анонимен

преди 6 години

Тази "шивачка на царя" Деси наистина била много п. Поста. Нерде цар, нерде президент.... Деси, Деси... поне си мълчи! Каквото Деси, такъв и президента, /царя/

78

Анонимен

преди 6 години

Честно казано нищо не разбрах за тези шивачки,и изобщо за дълбокия замисъл на написаното!А и много не се старах да вникна!

77

До 91

преди 6 години

Точно така е,и моя дядо се е бил срещу турците в Балканската.Ген.Колев наистина е разбил няколко казашки сотни,но като цяло руснаците не са били много на румънския фронт и не са имали никакво желание да се бият с нас.Както и наште с тях.Засичали са се често на общи места за водопои на конете,където българи и руснаци спокойно са си разговаряли за войната,събитията в Европа и са пушили заедно!

76

хубавелка е

преди 6 години

По- лесно се управлява държава, отколкото жена.

75

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОПросто момче, слабогромотно, откъде взе цифрите за сюргюна, който изля, като не можеш да контролираш сффинктера? Ген. Колев е разбил две-три казашки сотни ирусомразците се нассират от кеф. Моят дядо е мачкал французите на Червената стена. И какво? А при Дойран ген. Вазов е нанесъл едно от най-страховитите поражения, потърпяни от англичаните за цялата им история. А колко румънци са изгинали при Тутракан! А пропо, твоите предци дали са се били или са се крили, мишок?

74

Курнелия лъже

преди 6 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.

73

Анонимен

преди 6 години

Кучетата лаят след отминаващия керван.

72

решетников

преди 6 години

До 72. Големи глу.пости си написал. Я пробвай пак.

71

изнервен

преди 6 години

А бе, кога най-после ще разберете, че в България няма такова нещо "първа дама"? Може да има първа ***, но това е друго.

70

Радев - фатмак?

преди 6 години

До 81! Забравих да напиша - и убийци като генерал Иван Вълков и много други и послушковци като Теодоси Даскалов и много други. А пример за достоен и мислещ български адмирал е Валиклечков /ако въобще сте го чували и чели, което ви съветвам да направите/.

69

СатаНАТО™

преди 6 години

До Радев - ***?повечето царските генерали, фердинандови послушковци и пълни военни некадърници, направили невъзможното за България - да загубят всички възможни войни!-------------Посочи няколко имена на "военни некадърници"?Бегла историческа справка показва, че военните ни некадърници са пречукали 20-30 000 рузки с вини и *** е капитулирала пред български военен некадърник.

68

cazzo duro

преди 6 години

Не знам защо но когато видя Деси винаги получавам асоциации за един филм "Хубава жена". Не ме разбирайте погрешно, че сравнявам Деси колхозничката с Джулия Робъртс. Просто си спомням епизода как управителя на елитния хотел я учеше как да борави с приборите:)) 100% съм убеден , че и шефа на протокола на президенството голям зор е видял с "обучението". :)) Абе ужас. Куха лейка се прави прави на "поетеса" . Елементарен PR за домакини любителки на турски/индийски/ сериали.

67

Анонимен

преди 6 години

Чай са... Деса смета, дека имаме цар, а не президент, така ли?Демек царица се писа?

66

Радев - фатмак?

преди 6 години

***, ама натовски, това е много повече от повечето царските генерали, фердинандови послушковци и пълни военни некадърници, направили невъзможното за България - да загубят всички възможни войни!