162

...

преди 6 години

Ако ЕС иска много лесно може да се справи с Турция! Дори само с това да наложи забрана да двойно гражданство ако си турчин не можеш да бъдеш европеец и визи са всички турци и така! Дори само това ще нанесе удар върху ердоган! Отделно, че могат и пазарите да се забранят и въобще доста неща могат да нанесат доста сериозен удар на ердоган! А както знаем той се опитваше турция да бъде китай на европата! Но явно ЕС не иска това!

161

Анонимен

преди 6 години

Европа никога не е искала Турция.Това с присъединавянето и към ЕС са приказки от 1001 нощ...дъра бъра,залъгалка.А и Турция като ислямска държава никога не е била нито териториално,нито морално,нито духовно,нито религиозно принадлежаща към континента Европа.Време е Ердоган да си прибере пуйките от ЕС в Пуйкистан.И да си живеят както желаят, у тях си.

160

minava6t

преди 6 години

До иллко;Илко ти сам се дърпаш назад бре.Нямаш нужда друг да те дърпа.Вие сте единственното племе в света което ограбва и руши собственната си държавица. Ето за 137 години докарахте народа до прошеската тояга.Преди 137 години всеки имаше двуетажна къща с огромен двор, в тази къща имаше огромна челяд,която се изхранваше и учеше.Имаше производство,първите такачници и фабрики са построени именно в ограбените от твоето племе земи.Сега имаш 60М2 панелка,нямаш жена,деца,работа,пари..Зъл си,гладен си

159

minava6t

преди 6 години

До иллко; Илко много си ограничен и ***. Въпросът е , ***. Турците не искат да изпращат жените, дъщерите, сестрите и снахите си на Запад за да се изхранват. Те просто не приличат на българите които с охота го правят. Казано по-иначе, турците не искат да са к..вите на Европа. Искат равноправие както Франция и Германия примерно. А за това какви са турците и българите. *** в Турция, огледай се, виж как и при какви условия работят и живея и си виж своята к...на. Нямаш интелекта да разбереш.

158

иллко

преди 6 години

това е една чудесна новина. турците не са хора на които може да се разчита като цяло, с ценности от миналият век (че и преди това), ако може да се нарекат ценности.както се казва на$акаха се на метеното от Византийците. дърпали са ни и продължават да ни дърпат назад. нека си направят азиатски съюз и да си стоят там.не ги кефи факта че ги чарджим за тировете им, за въздушното пространство и много им се иска да си вземат парче, но вече това че се множат като бълхи не е предимство.

157

Анонимен

преди 6 години

евроатлантиците пет пари не дават за Турция, че даже и за Гърция. За България не ми стигат думите. Страх ги е само, че ще се присъедини към Евразия. Проблемът е в това, че присъединяването е неизбежно. И ще е много, много болезнено. Евроатлантика не е свикнала да губи. Ще свикне.

156

Анонимен

преди 6 години

До дедо ви НокоА може и да го изберат. По същия начин, както го "избраха" последния път, ако ме разбираш.

155

Анонимен

преди 6 години

ЕС и Русия подкрепиха Ердоган по време на преврата, а сега реват... Тъпо! Каквото сте надробили, това ще сърбате!

154

Нарцис Оринджов

преди 6 години

Ако сте забелязали Тръмп не се среща с представители на ЕС ,а с френския президент и английския премиер....

153

Анонимен

преди 6 години

В интерес на истината не Европа, ами Турция загуби Европа. ЕС вече е пътник, с единия крав в гроба. А Турция си е добре и без Европа.

152

Анонимен

преди 6 години

Мен въобще не ми пука , какво губи Турция или Европа. Важното е че това донесе ппвече инвестиции в България и Румъния! Вече виждаме туризма, как се ускорява след нападението над Русия и вътрешните бомби. Скоро по-малко ще почнат да изнасят и заводите си от там Западните фирми. Тогава вече съвсем ще завие на глад мустакатия. Храни куче да те лае е неговата работа.

151

Може би ...

преди 6 години

Европа по-скоро печели от това, че "губи" Турция

150

Анонимен

преди 6 години

До 155Умрях от смях хахаххаха само Франция имала военна сила ...:) Прочети си историята за колко време капитулира Франция от Райха. Германия показа , че започва път на въоръжаване, което трябва да означава , че е време да се спрат агресивните думи...Да не стане от играчка ...Да плачат пак много колко жертви имат.

149

Анонимен

преди 6 години

Личното ми мнение е ,че ЕС трябва да затвори границите си с Турция, нито хора да пътуват, нито да търгуваме с тях. Европа няма нужда от Турция. Който иска да живее там по техните правила нека иде и да не се връща. Който иска цивилизация да стои в Европа

148

Анонимен

преди 6 години

Освен пазара и продажбите,има едно нещо наричано наука,а модерната наука е само на два контитента - Европа и Северна Америка.Ако решат и вкарат роботика и роботизират страните,многолюдното население как ще си изкарва парите и ще консумира стока?Как?Не са решили,не са го направили.Така,че човешкия ресурс е много важен,но не е определящ.

147

дедо ви Ноко

преди 6 години

"Турците вече предпочитат Русия,това е проблема на ЕС."Турците предпочитат Европа. Само Ердоган предпочита Русия.Но през 2019 година няма да му се отвори парашутът, защото турците няма да го изберат.

146

Страбон

преди 6 години

"Истината е, че Европа се свива."Не е вярно.Средиземно море се свива.

145

Хенри форд

преди 6 години

"Всяка значима европейска марка за коли има завод в Русия."Имаше. Повечето или съкратиха производството, или направо ги закриха, щото руснаците свършиха мангизите.

144

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че Европа се свива.

143

Анонимен

преди 6 години

Всяка значима европейска марка за коли има завод в Русия. Дори японските и американските имат. Защо? Защото са малък пазар? ЕС много си вярва. От високо се пада болезнено.