29

Тато из Правец

преди 6 години

Браво ! Вижте как Великият Путин се грижи за бъдещето на Русия !

28

Анонимен

преди 6 години

До ОКУПИРАНА БЪЛГАРИЯей, психопат, чиба от тука бе, тееейба в психопата. Чиба в Русия, ***.

27

Анонимен

преди 6 години

нещо не им се ходи в Кримнаш май хахахахахахахаха даже и най-забутаният български курорт е хиляда пъти по-добре от Кримнаш xaxaxaxaxa

26

Хех

преди 6 години

Еми така е защото и те (като румънците например според нашето правителство) са много по- бедни и много по- изостанали от нас! От друга страна погледнато е за предпочитане да идват деца и младежи от Русия отколкото разни шведи които пребиват жени просто така и алкохолизирани oтрeпки от англия чиято единствена цел е да се спиртосат и да се нашмъркат!

25

номер2

преди 6 години

Ще дойде време и всеки, който е канил руснаци, и всеки, който ги е допуснал и им е разрешил да влязат в България ще си плати! Ще си плати с лихвите!

24

Анонимен

преди 6 години

Вън руснаците от България !

23

Луцифер

преди 6 години

Такъв е планът. Първо дечица, после младежи, след тов масово закупуване на жилища, следва : защо дискриминирате руския етнос и не говорите(!?) руски, после същите младежи в камуфлажни униформи без опознавателни знаци пристигат с тежка военна техника закупена със собствени средства от оказионните магазини и помагат на онеправданите и потиснати руски граждани, издига се руското знаме и се обявява Новоруска крайбрежна република. Цикъла е завършен. Путин е велик...

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Чета нещо за бой! Който бой иска, получава! И кого ще биеш? Дечица? Нищожессство!

21

bluesky1

преди 6 години

Нека да идват дечицата, нека се радват на морето и слънцето!

20

L

преди 6 години

Гледам ги на ммц-то... военна дисциплина. Строяват се в две колони и така ходят до морето. Като едно време....

19

Анонимен

преди 6 години

Радвам се когато идват руснаци,радвам се когато идват французи,австрийци,испанци.И изобщо всякакви хора,които искат да видят родината ни,и нас,стига да са възпитани и да се държат подобаващо!

18

варненка

преди 6 години

В тези лагери има ред, режим и полезно и смислено прекарване на времето, наред с многото забавления. Жалко, че нашите деца не посещават такива! Имам преки впечатления от лагера на Камчия и съм възхитена!Нооо ние станахме големи лЕберали и нашите деца нямат нужда от таквиз "комунистически" работи! Мхммм!

17

Анонимен

преди 6 години

Добре дошли.Не ме интересува какво пишат и втълпяват глобалните медии за Путин и руснаците.Имам си глава на раменете и вярвам на очите си.Руските младежи и ученици наистина са дисциплинирани и възпитани.Бил съм свидетел и по морето и по спортни състезания.За жалост нашите не са такива,а много бих искал да е така.А тука по-долу във форума някакъв непрекъснато се опитва да насажда омраза-абе човек,наистина ли това изпълва живота ти със смисъл?

16

Виждащ

преди 6 години

Колкото по-близо до Русия, толкова повече печалба за България.

15

до Анонимен

преди 6 години

Аз не предпочитам псуващите и гадни Анонимни.

14

Гунчо

преди 6 години

Да видим колко данъци ще събере държавата ни от толкова много туристи?

13

Анонимен

преди 6 години

"" Колкото по-далеч от Русия и руснаците, толкова по-близо до цивилизацията. "".............по-принцип си прав, но децата с нищо не са виновни ... напротив - след 20 години като дойде края на Путин и Русия започне да заприличва на нормална държава тези деца ще градят нова Русия. Никога не винете децата.

12

Анонимен

преди 6 години

в хисаря ,са хиляди.всеки дрн по три автобуса.

11

анонимен

преди 6 години

И ние бяхме в обзор имаше спортисчета.Имаше дисциплина и ред и култура.А с българчетата виждате ли като ходят на групи товя

10

Исмаил Караджа

преди 6 години

А хаирлия да е. Всичко каквото искат да правят но без лекелици, примерно водки да се пият след това да поврьщат на красивата ни природа