11

Ценьо

преди 6 години

Какво иска да каже авторката?

10

Владислав

преди 6 години

На колко под 18 е тази, която е писала тва. Имам големи подозрения, че въпреки възсрастта си има по-голям стаж с мъжете, отколкото старите гларуси са направили стаж по морето с чужденки.

9

Анонимен

преди 6 години

Ами добър ден!! Галинка Чолакова явно е видяла, че семинари и сексоложки по сутрешните блокове няма да й оправят живота.Може би късно, но пак добре, че се е светнала

8

Анонимен

преди 6 години

обаче в коментарите винаги яко хейтим :)има статия възхвала на кобилкина - хейт на макс в коментарите.има статия против нея - пак същите хора хейт на макс !:DDD

7

Анонимен

преди 6 години

А какво е по - добре за жените? Да прилчат на лезбийки и да се държат като такива? Популяризирането на тези идеи е държавна поръчка - битува мнението, че Земята е пренаселена и трябва да се намали популацията и. Та това се прави на правителствено ниво чрез пропаганда на дъгообразни(евроатлантически) идеи. Проблем е за пенсионерите - няма да има кой да работи и да прави вноски за пенсиите им. Обаче пенсионерите и те за част от популацията, така че спокойно могат да измират. Борба на идеи?

6

Анонимен

преди 6 години

Мисълта на авторката е толкова разхвърляна, все едно са взели статията, орязали са повече от половината и са пуснали тук останалото. Каква е идеята? Не ходете на тия семинари и не се правете на беззащитни/ не чакайте да ви кажат какви да бъдете?

5

Гошу

преди 6 години

За кифлите нищо не мога да кажа, защото не ходя по чалготеки, ама от лични наблюдения оставам с впечатлението, че всички красиви млади пичоци, дето са красиви и в лице и в тяло работят като жрици.

4

Див Селянин

преди 6 години

Устъйти ги да съ кифлосват кифлити бре, требе матриал и за чалгарите!

3

Тарик

преди 6 години

безмислено...

2

Анонимен

преди 6 години

WTF...

1

мъж

преди 6 години

защо ми изтрихте коментара?Какво неприлично имаше в него?