36

истина

преди 6 години

какви са тия лъжи??? колата е на арабаджиев,заедно с бентлито караше и една с8 с охрани и по назад на арабаджиева г клас оранжев джип,след инцидента прибиха охраните въпросния доктор и оставиха зад волана на бентлито някои от охраните,а те потеглиха с г класа и аудито пак с бясна скорост към софия,стига сте пишали простотий ,глупости и лъжи!!!!

35

Бас

преди 6 години

Бас държа че този е събирал парички още от 20г за да си купи Бентли. Няма да казвам от университета защото всички знаем че този има 11 клас завършен. С честен труд в най-бедната държава в Европа няма как да си купиш такава кола. Точно за това младите напускат държавата цирк, защото ако си с мафията караш хубава кола и ходиш на ресторант всяка вечер. А ако си честен и почтен, с 500 лв на месец робуваш на тези с Бентлитата. Държавата раководена, управлявана и населена с мафия. Отговора е само Терминал 2. Аз го направих преди 15г и си живея като нормален човек. Е, Бентли не карам защото дори с $

34

Анонимен

преди 6 години

Тоя с бентлито от Бели Искър с картофи ли е изкарал парите :D

33

Луд гидия

преди 6 години

Хехе успешно скрихте кой е бил в бентлито? Да ви имам свободната медия и свободните новини.

32

до 30 - соцмена

преди 6 години

Отглежда зайци и катерички, от там са му приходите.

31

факсимиле

преди 6 години

Който кара ново Бентлито към гроба го повеждаНо добро не вижда също който с удар го поврежда!

30

Пламен

преди 6 години

Карал друсан, пиян в аварийната лента - съвсем "нормално"..., те други карат в насрещното от СТЗ до ПВ, след като са насочени от КАТ, без да предполагат, че са в нарушение!!! Ама пък тоя с Бентлито, огледала няма ли!? Да беше пуснал в гащите, не би чудо видяло :)

29

Анонимен

преди 6 години

Щом стигнах до "БМВ" ми стана ясно, че е някой супермен на градус, чалга и куха тиква! Но, щом има и дрога.... Явно падението е тотално! Простотията и безотговорността съвсем завладяха страната!

28

neo5

преди 6 години

До ЦецоТака е колега, "гражданчетата" така и не разбраха, че по-голям лукс и комфорт е да се живее в слабо населено място, само богаташите могат да си позволят да живеят във вилни зони или села и да пътуват 20-30 мин. до работното си място. После се прибере, па легне на дивана да си почива, няма коли, мотори да му бръмчат, или да не казвам някой окъснял комшия се сетил в 18:00 да довършва ремонта.

27

Щирлиц

преди 6 години

До Селянин с колелоНе,простотията идва отвътре,независимо дали си от село или от град.

26

Социалист

преди 6 години

И от къде селяка има Бентли ...?!От закуски, нали ?!

25

az

преди 6 години

аман от бързаци в аварийните ленти... и не ми излизайте с 'ама той влизал на паркинга да почива'

24

Селянин с колело

преди 6 години

"В Швейцария повечето богаташи живеят е села, които в нашата преса нарича "китни градчета" и никой не пише за тях че са селяни :)))"Швейцарците се срамуват да се нарекат селяни ли? Съвременната урбанизация обърна нещата и сега културата идва от селото, а простотията - от големия град.

23

Анонимен

преди 6 години

Bentli lii na koja mutra e kolata malko hora v bg karat betlita e sinovete na mutrite milioneri da bogataschite na.bg

22

Анонимен

преди 6 години

тази фрактура на носа, от удар с въздушната възглавница ли е или по друг начин се случи след инцидента :D

21

Цецо

преди 6 години

Като чета тук коментарите стигам до извода че в България всички богаташи и тарикати трябва да живеят в големите градове. Ако някой от тях се премести да живее в село на чист въздух задължително става "селянин" :)))В Швейцария повечето богаташи живеят е села, които в нашата преса нарича "китни градчета" и никой не пише за тях че са селяни :)))

20

Анонимен

преди 6 години

С това Бетли нивата ли оре в Бели искър?

19

Анонимен

преди 6 години

От къде селянин от малкото селце Бели искър има пари да кара Бентли?

18

neo5

преди 6 години

Момчета, Бентлита има и по 80-100 хиляди лева, т.е. едно по-ново БМВ или Мерцедес ще е по-скъп от това. Иначе по 450 000 лв. вървят най-новичките (Continental) :P

17

сминдух енд чесън

преди 6 години

Къде е ръгнал по магистралата,да си беше седял на село.