13

Анонимен

преди 6 години

Петя... трагично писане...

12

художника

преди 6 години

Та такова Жакузи му требе и на Митьо "Пищова".

11

Анонимен

преди 6 години

Номер 8, ти като пишеш мислиш ли? Не е имало решетка, ако си 100 кила може и да не ти стане нещо, но ако си пълнолетен и си 40 кг. пак ще те засмуче и изключително ОПАСНО.

10

Анонимен

преди 6 години

Ако това се случи в Германия какво ли ще е обезщетението? Или както съдът постанови за Мануела, че е виновна за катастрофата и трябва да плати, но след медиен натиск се осъзна властта, че е прекалила. Или детето което се бунта в кметския джип. Сигурно Пешо поддържа джакузито на черно, Гошо дето не може да плува е спасител. Е това е 5 звездният туризъм с ръст при това.

9

Анонимен

преди 6 години

Хотел Адмирал е на Златни пясъци АД, същите чиито автобус и падна в река Лим и вкараха в затвора шофьора (въпреки, че сръбското следствие го оневини и обяви за причина техническа неизправност) за да не плащат обещетение. А в Златни пясъци АД пръст е топнал другарят Иван Костов.

8

Фелдмаршал

преди 6 години

Хотел "Адмирал".Дали сега стотина ултраси и благородни рокери, настояващи за справедливост, ще организират бдение пред хотела?М?

7

Някой

преди 6 години

Случайно да ви е известно, че толкова малки деца не се пускат в джакузи? Родителите би трябвало да знаят това, но по-лесно е да си овца, нали?

6

Анонимен

преди 6 години

MNOGO STE ALCNI.SAMO ZA PARI GOVORITE.KOGATO IMA DA SE SLUCI SE SLUCVA.KATO ISKATE DA NE VI SE SLUCVAT SLUCKI STOITE SI V KASHTI.

5

Men

преди 6 години

До АнонименАми аз мога да ти кажа - виновен няма да има. Справедливия и некорумпиран български съд ще рови под дърво и камък и няма да намери виновни.

4

Анонимен

преди 6 години

Хотел "Адмирал", Златни пясъци.В бяла държава, след съд, хотелът би платтил няколко милиона за такова нещо. В БГ предстои да видим, колко ли ще е жалко обезщетението.

3

Анонимен

преди 6 години

Айде бе, господа писачи, свършете нещо като хората поне веднъж - напишете името на хотела с главни букви. Да се знае къде да не ходим!

2

--

преди 6 години

Хаха... кой ли *** е додал нещо от себе си със "За щастие Изабела няма спомен от инцидента, което й спестява психотравмата."Психотравмата е толкова силна, че мозъка блокира спомена за нея...

1

Анонимен

преди 6 години

Народен съд трябва за такива ! На въжето ...