45

Анонимен

преди 6 години

Както и предполагах, след една седмица никой вече не се сеща за въпросния "гений". Днеска и майка му на "гения" по телевизията не изглеждаше много-много опечалена. За чий я бяха поканили, н мен не ми стана ясно. Ще кръстят някоя аудитория на Кристиан Таков и дотук. Но злото, което е извършил тоя об.рат.ен "ерудит" ще се помни вечно.Гарантирам ви, защото ще го помня аз. И вдички сте така. Днеска творите злини и се мислите за важни. Утре сте кал.

44

Анонимен

преди 6 години

Да ви пикая на еврея-***.

43

колега

преди 6 години

До АнонименКристиан беше вулкан от интелект, егудиция, знания, аналитичен талант и почтеност! Осирутяхме с тази кончина!

42

Анонимен

преди 6 години

баща му е Петър Таков..това е ясно,ама виж на снимките,че отпред са майка му,детето и жена му,явно е починал баща му, никъде не пише с какво се е занимавал,за майка му се знае

41

Сара

преди 6 години

Към 47: отговор беше към един пост, където се питаше кой му е баща.

40

Сара

преди 6 години

Петър Таков. А майка му е прочутата оперна певица Галя Йончева. И много красива жена. Той затова беше толкова красив. Като майка си. Прочети в Уикипедия за Галя Йончева, в последното изречение се споменава и името на сина й. Жалко за човека.

39

Анонимен

преди 6 години

Късана си много пъти на изпит при него, Силвия, а сигурно не те е харесвал и за асистентка и те е рязъл, ама като не ставаш, значи не ставаш

38

Анонимен

преди 6 години

''Десните'' се прощават с внука на Пеко Таков от БКП

37

до 21

преди 6 години

Да, ама не. Явно ти смяташ ,че който е бил веднъж мръссснииик, трябва да остане докрая. т.е. или БСП или ГЕРБ или ДПС и Атака. Ни, така. Човекът може да се развива. И то не в посока на Боко Тиквата.

36

21

преди 6 години

Бил е добър,умен и талантлив!Но защо е бил *** и от "Да България!"?Несъвместимо!Вероятно е бил страхлив и се е срамувал от произхода си и е искал да го заличи,както и неговия председател.Не се отричайте никога от идеите на родителите си!Това е вид отродяване,което Бог наказва!

35

Анонимен

преди 6 години

Гл. ас. д-р Силвия Спасова да не си... Един път пишеш в мъжки род, един път в женски, не си много уред, а?

34

Анонимен

преди 6 години

Това са долни лъжи. А това за Соломон Паси също - много е щастлив с Гергана. Човекът не е имал СПИН!!!!!! А рак на стомаха. Случайно да не си асистентка, явно доста си се озорила докато си вземеш изпита при него, а? Кой те кара да ходиш на погребението?

33

:)

преди 6 години

Аз се оправих без баща си, да не кажа - въпреки него.:) С Божията помощ ще се оправи и тя.))) Викай ми "Мирчев".:))) Нали искаш да знаеш кой съм.:))) Силвия Мирчефф.:))) И Gute Nacht as I mentioned before.:)))

32

:)

преди 6 години

Освен това, ако той мислеше за нея и имаше срам, щеше да е малко по-внимателен в избора си на гей-партньори. Щото тоя СПИН сигурно го хванал в някой долнопробен бордей.

31

Анонимен

преди 6 години

А защо ходи на погребението? Баща й е голям интелектуалец и със сигурност много ще й липсва занапред, тепърва й предстои и кандидатстване в университет, а той с блестящия си интелект няма да може да й помага, да я поучава. Боряна Мусева е много под неговото ниво и няма как да запълни липсата му.

30

:)

преди 6 години

Не, не ме е срам. Не знам на колко е години, но един ден, когато разбере какъв е бил баща й, тя трябва да се засрами. Въпреки, че това мръсно котило срам няма.

29

Анонимен

преди 6 години

Още по-зле. Никакъв майчин инстинкт ли няма у теб? Не те ли е срам?

28

:)

преди 6 години

Освен това съм жена.:) Името ми започва със С и завършва с Я.)))))))

27

Анонимен

преди 6 години

До 28Не се прави, първият ти коментар, дето го изтриха, беше, че си ходил на погребението и там имало два вида хора - страхливи и щастливи - и ти си от щастливите, че се е споминал. Не те ли е срам от дъщеря му, която остави сираче, и може да чете това?

26

:)

преди 6 години

Gute Nacht! :)