24

ХХХ

преди 6 години

Дали Дякона ще се гордее с българите които се стичат да му гледат тефтера ? Дали това би искал и за това се е борил ? ..............

23

Анонимен

преди 6 години

До башибозуциЗа хемороидите не знам ама твоя мозък никой не може да излекува.

22

хомобулгароидиотизъм

преди 6 години

Занимават бедния,гладен народ с халваджийски тефтери.

21

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Ако сравним фото снимките на думата ,,Ангел,, от ,,Тефтерчето на Левски,, и ,,Евангелието на Левски,, видимо е ,че и в двата документа ги е писала ръката на Левски. Е ,как да си обясним тогава,че на съобщението,че е намерен такъв предмет останал от годините на Левски, никой не обърна внимание,камо ли да организират изкупуването му по случай на 180 -та годишнина от рождението на Апостола, а само речи и речи и заклинания!

20

Възмутен

преди 6 години

До ЕКСПЕРТА, който гледах по телевизията да разгръща тефтерчето с ръкавици и в същото време говореше пет минути над отворената страница. При говорене малко или много хвърчат слюнки!!!

19

АФУЗ АЛИ

преди 6 години

Уж сме димукрация, а като чете човек остава с убеждението,че това у нас е чиста ФАШИЗАЦИЯ !

18

СатаНАТО™

преди 6 години

Такива личности като Левски или Хаджи Димитър никога не могат да се родят в ***. Това са свободни хора, никога не познали робия, никога не навели глава пред държавен авторитет, това са пълни антиподи на двукраките животни, населяващи Руския мир. По дух са по-близо до запорожките казаци и американските пионери, отколкото до Евгений Онегин или националният герой-*** поручик Ржевский. Гордея се, че съм се родил българин, благодаря на Бога, че не ме е захвърлил под чепика на Путин.

17

Анонимен

преди 6 години

Тефтерчето на Левски е толкова актуално колкото какво сме закусвали преди седмица! Плакнат очите на народа с миналото а в настоящето го обливат с рядко гюбре! Ама народа е *** като налъм!

16

Анонимен

преди 6 години

то е толкова тефтерче на левски колкото екскалибур е мой меч

15

PD

преди 6 години

Тя се омърсява, постепенно още след освобождението. С предателството на идеала, от несъстояли се ръководители на въстанието, и избягали от задълженията си, но добре позиционирани в новата власт, които в срама си, от предателството, се захващат с това. Стотици чуждестранни агенти, интегриращи всевъзможни разделителни линии, в младото, и все още идеалистично българско общество. И най вече, с унищожаване на справедливостта, нещото което убива волята на свободолюбивите Бели Арий/ Българи.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен......СТИГА СТЕ ФАЛШИФИЦИРАЛИ ДУМИТЕ НА ЛЕВСКИ.ИЗМИСЛИЦИ НА МАНИПУЛАТОРИ.................Нищо не е фаршифицирано. Единствено русофилите фалшифицират българската история, когато не е угодна на руската ***.

13

Анонимен

преди 6 години

СТИГА СТЕ ФАЛШИФИЦИРАЛИ ДУМИТЕ НА ЛЕВСКИ.ИЗМИСЛИЦИ НА МАНИПУЛАТОРИ

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен.................а тя се омърсява вече 30 години.............45- години преди тези 30 се омърсяваше много повече!

11

Анонимен

преди 6 години

"Никому не се надявайте, говореше той. Ако ние не сме способни сами да се освободим, то значи, че не сме достойни да имаме и свобода; а който ни освободи, той ще направи това, за да ни подчини отново в робство Цитатът е от фототипно издание на Василъ Левски (Дяконътъ). Черти изъ живота му, Захари Стояновъ, ПЛОВДИВЪ, 1883, глава 11

10

Анонимен

преди 6 години

А ти какъв ще станеш, бай Василе, когато СЕ ОСВОБОДИМ - попитал го един път Божил Георгиев в присъствието на други трима апостоли : Ангел Кънчев, Димитър Общия и Сава Младенов. -Когато се освободи България, за мен не остава вече работа помежду ви- отговорил той.- Тогава аз ще да отида в Русия и да съставлявам комитети, защото там , макар и да няма 4алми, но народът е притиснат от нас повече

9

PD

преди 6 години

Сегашната деспотско тиранска система, да заменим с демократска републикаПодбуда.Тиранството, безчовещината и самата държавна система на турското правителство на Балканския полуостров.Цел.... да се направи коренно преобразуване на сегашната държавна десподска-тиранска сиситема, и да се замени с демократска република.....да се издигне храм на истината и правата свобода. И турския чорбаджилък, да даде място на съгласието, братството и съвършеното равенство между всички народности.....

8

Анонимен

преди 6 години

Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов: Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки ботуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - В. Лъвский.

7

Един

преди 6 години

Не го показвайте на политици! Ще го нацапат с поглед.

6

Анонимен

преди 6 години

На тефтерчето му едва ли е пишело на английски "Agenda" (Дневен ред)

5

Анонимен

преди 6 години

Тефтерчето на Златанов изчезна. Изчезна една реликва.