46

ПАМЕТ

преди 6 години

НЕ МУ Е ТУК МЯСТОТОНО НЕКА СИ СПОМНИМ, ЧЕ НА 19 ЮЛИ СЕ НАВЪРШВАТ 140 г. ОТ СТАРОЗАГОРСКОТО КЛАНЕ.ОРДИТЕ НА СЮЛЕЙМАН (СОЛОМОН) ПАША ИЗБиват по най-зверски начин 14000 души - мъже, жени, деца и отвеждат в робство над 10000 момичета, продадени по робските пазари в Египет и Леванта.

45

ДА УТОЧНИМ

преди 6 години

Ако си сменят името на БКП, автоматично ще си получат междузвездния кораб........................СТАВА ВЪПРОС ЗА ГЕРБ

44

БОРИСОВ Е КОМУНИСТ

преди 6 години

ТОЙ ДА ВЗЕМЕ ЧИНИЯТАЧИНИЯТА СИ Е НА БКП.БСП НЕ МОЖЕ ДА ИСКА НИЩО, ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕН НАСЛЕДНИК НА БКП Е ГЕРБ И БОРИСОВ

43

Анонимен

преди 6 години

Ако си сменят името на БКП, автоматично ще си получат междузвездния кораб

42

Анонимен

преди 6 години

ВМРО Е ЕДНА ОТ НАЙ-ТЕРОРИСТИЧНИТЕ ФОРМАЦИИ.ИЗ-БИЛИ СА ХИЛЯДИ ХОРА, АТЕНТАТИ, ВЗРИВОВЕ И ПР. Да си спомним за *** ве тината на Ванче Михайлов - терористката Менча Кърничева, която не можела да заспи, ако не убие някого.А СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА ДЕМОКРАТИ.

41

122

преди 6 години

Някои хора не знаят за какво иде реч около Бузлуджа, но с гладките си мозъци и те дават акъл... А някои даже и не са ходили там,но тука са "барабар Петко с мъжете" . За това няма да я дакараме до никъде. Управниците си въртят далаверите,а бокопоклонниците рисуват тъжни картини за това как България ще изчезне ако БСП дойде на власт. Може и да са прави. Боко никога не е бил от БСП... Остава си верен на БКП!

40

Анонимен

преди 6 години

28 г. само спорят и не правят нищо и паметниците сами ще се срутят.

39

Анонимен

преди 6 години

Днес не е писано за пентамуйника и къщата с магнолиите.

38

Анонимен

преди 6 години

Ние сме загиваща нация защото не умеем да помним миналото и да си извличаме поуки в наша полза Хубав или лош но преди всичко рушящ се този арх.паметник би бил нещо екзотично за чуждите туристи и Б-я може да извлече само полза но съхранявайки го такъв какъвто е с портретите на Живков и другите със звездата на върха - ако се махнат тези неща ще остане само една конструкция от бетон и желязо .Нима французите разрушиха Версай Лувъра умеят да помнят загубата на Наполеон от Русия .Ние само рушиме

37

Анонимен

преди 6 години

Биесиепиету както винаги иска да си присвоява незаслужено, а дано тоя път не успее.

36

Дрогар

преди 6 години

Врагари,вие не с.рете ли?

35

Анонимен

преди 6 години

Историята трябва да се помни,за да не се повтарят мрачните периоди .Всички паметници от соц.изкуството да се подредят около чинията,а в нея музейна експозиция подобно на Плевенската панорама да се пресъздадат концлагерите,килиите в милиционерските управления,документи за национализацията,както и за бандитската приватизация,мутрите и тяхното"инкасо" в полза на червената олигархия.

34

Анонимен

преди 6 години

Другари,не бива да си искаме чинията,защото мястото е осквернено от ***,които искахме около нея,когато се събирахме на бира-скара.

33

Анонимен

преди 6 години

Тия там отдавна са си заминали.Да си мислим за нашето заминаване.

32

Анонимен

преди 6 години

Братската могила в София трябва първа да замине!

31

Анонимен

преди 6 години

Стига с тази чиния бе.Дъвчете я месеци,това да ви е проблема.Чехът Черни преди време показа какво сме за Европа- тоалетна чиния.А тя не лети,а смърди.

30

Анонимен

преди 6 години

Мемориал на Жертвите на комунизЪма , с имената на изядените от прасетата в белене,с имената на хиляди репресирани семейства,цяло поколение живя в диктатура и мракобесия-затворени като *** от развития свят ,преследвани,докладвани и унижавани.Това е Истинската история и бъдещите поколения трябва да я знаят.

29

Anonimen

преди 6 години

Да си я върнат на БСП и да си я стопанисва.Стига са ни занимавали с тая чиния за отвличане на вниманието от простотиите с които ни заливат-увеличение на тока,новите заеми от 200 милиона евро,включване на прослуженото време в основната заплата и после да ви кажат,че са ви вдигнали заплатата.Ще им го позволим ли или ще ги свалим?Изборът е наш.

28

Анонимен

преди 6 години

Чинията не е построена с дарения, а с принудително събиране на пари в условията на тоталитаризъм. Тоталитаризмът е обявен за престъпен режим. Всичкото имущество на тоталитарната партия се изземва в полза на държавата. БСП не може да бъде наследник на имуществото на БКП, защото се обявява за демократична соц. партия. Да пият една студена вода и да си глеат изборите, които редовно губят.

27

Анонимен

преди 6 години

До АнонименС дарения. По същия начин са построени повечето църкви (вкл. Ал. Невски) но това не значи не не трябва да са собственост на църквата