18

толерастия

преди 6 години

Сега танте Меркел ще вземе под крилото си убиеца 27 годишния Абдел-Рахман Шаабан, понеже "горкия" е в амок,ще му подари мече и ще се снима с него,ще му даде апартамент,кола,и пари да живее на гърба на европейския данъкоплатец защото както твърди неназован египетски служител:"Досието му е чисто както в криминален, така и в политически план. Той има добра репутация в селото си".

17

до 19

преди 6 години

България не изостава от Европа!Гана въди челяд на М'бонго от Нигерия!Политкоректни пирюстии ...и у нас!Свършиха се белите..и се каращисват с шебеци!

16

Анонимен

преди 6 години

До 17И това трябваше да е обида ли? хахаха смешена балканска ***.

15

до 15

преди 6 години

Те отдавна работят за тях!!!Бивш сирийски "бизнесмен" ( разбирай имал дюкян за изчукване на таратайки) с 4те си жени, и 28те си деца получил убежище в Лудвигсхафен - получава 30 000? нето социал на месец! И това без наема на 4етажната къща...без здравните...без безплатния транспорт...и без коледните! Сума сумарум - 360 000 ? годишно!!! 100 000 да харчи ( което е абсурд) остават му чисти 260 000...а Гана се гуши с нигериеца за без пари!

14

Анонимен

преди 6 години

Гано...Ганооо...от 100 км. вониш на "смесен брак"!

13

до Гана

преди 6 години

Ама Гано мъжо ти да нхи от Нигерия?Кусътъ му на пътеки сина, цървена, жлъта , пимбяна...и халкъ на нусъ...кът га са турили на ено свинье дън рие!Оти си ни гледаш шебеците...ми си ръгнала акъле да сипиш!То туй..не е кът унуй....Ганина и рабта...я ....я...пиши инъ рицепта за яхнияъ по курчешменски с дробьене!

12

Анонимен

преди 6 години

Гедерейката се надяваше, че "сирийците" ще свалят цената на работната ръка. Те обаче не работят. Един ден гермацните ще работят за тях.

11

Гана

преди 6 години

Бай *** пише коментари, та пуши, успя да намести в една лична история между туристки и морски гларус мигранти, Меркел, чудеса, успя да оплюе хора, държави, всичко, дето се сети. ***, гледай си *** българско море, друго не ти остава с тая дребна душица, бъди патрЕот до край.

10

Татяна Дончев

преди 6 години

Гедерейката ще осинови всички акбари и ще ги направи мирни данъкоплатци да плащат пенциите на германците, ко щете вервайте!

9

Анонимен

преди 6 години

Миналата година случайно разговарях с една млада германка. Стана дума за емигрантите. Заявих и, че е грешка да ги приемат, защото много малко от тях са нормални. Исляма им измива и циментира мозъците. Внушава им, че неверниците трябва да се избиват и това не е грях. Тя скочи един метър и бясна му обясни, колко добри хора са те. Допълних, че сме страдали от Турция 500 години и са избити 1.5 милиона българи. Предупредих я, че ще плащат скъпо като ги приемат. След 2 седмици беше първия акт.

8

Нормал петров

преди 6 години

Кой нормален ще отиде до Египет? Като че ли няма по хубави места ... горе долу сами са си виновни.

7

Анонимен

преди 6 години

От дете съм искал да отида до Египет на почивка, ама вече се е видяло че в ислямски дупки европееца си няма работа.

6

Анонимен

преди 6 години

Германия *** мам.та на цяла Европа...с поканата на годзилника!Танте годзила има дългосрочен план...ще се погрижи да напълни пустеещите български села , и градове с афганистанци...пакистанци..а скоро и с черни италиански представители на Боку Харам..Има си "верен сътрудник"...2? за "бежанците" 1? за него!

5

до 5

преди 6 години

Ти си "еталона" за п р о с т!Твоя снимка се пази в службата за мерки, и теглилки!

4

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе те знам лош ли си ,но си ***

3

Анонимен

преди 6 години

Ако бях "лош" - щях да кажа - така им се пада!Ако бях лош - щях да кажа , това е благодарноста на алахгъзите за либерарна Германия..Ако бях лош - щях да кажа - kein Problem...Мурксул ханъмата ще им отпусне 2кв.м. в гробище по желание....Ако бях лош - щях да кажа , че ще им " дръпне и съболезнования" отрака се женатаИ напоследък се улавям...че съм много лош!

2

Анонимен

преди 6 години

КАКВОТО ТЪРСИЛИ НАМЕРИЛИ!!!!!!!!!НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ ХОДЯТ ДА ПОЧИВАТ В ЛИБИЯ СИРИЯ ИРАК И ЕГИПЕТ :D

1

Анонимен

преди 6 години

Откъде пари в украинците за екскурзии в Египет! За тях екскурзия е безвизовото пътуване в Европа, където заместиха поляците.