33

Параскева

преди 6 години

Давайте наред, Всичко каквото е построено по време на Живков да се премахне и разруши. Пътища, сгради, заводи, фабрики, паметници. Без туй голяма част от тях вече са окрадени и опустошени. Не гледайте другите държави какво правят те по-малко крадат.

32

Анонимен

преди 6 години

Колко от художниците които подкрепят оставането на паметника могат да се подпишат, че за тях паметника има художествена стойност? Ако го направят ще разберем какви са техните естетически възгледи и способности. Или просто се боят, че утре и някоя тяхна изгъзица ще бъде редуцирана от хубавата ни столица? Много пари се източват в този сектор. Щом такива творци определят художествената стойност на творбите, лесно се печелят конкурси. Кой ще ни плати за мъчението да гледаме грозотата на това?

31

Анонимен

преди 6 години

Бреййй...*** е активирала троловете под строй!Ай сиктир и грозотията - марш за скрап!И НДК Людмила Живкова след него - ба си сталинския кич!

30

BG IZMET

преди 6 години

I SLED MAGLATA>>>PAK MAGLA

29

Мнение

преди 6 години

До Мнение зз Извинете , коментара е за забраната на каруци в София.

28

Мнение

преди 6 години

Пътните инциденти не са причината , а да не ни видят простотията.Кажето го директно.Къде са западняците с ел. коли след 2030г. , къде сме ние с конете.Тук не е Монголия.

27

Интересно,

преди 6 години

Какъв шедьовър на неолибералното изкуство ще боцнат на мястото сега. Може да е статуя на травестит. Неолиберастите са тъй либерални. Няма лошо бе,стига травестита да не изглежда много едкак си. Сега е модерно пък и тези хора имат големи заслуги в културното и сексуалното възпитание на нацията. Успех.

26

Абе,

преди 6 години

Кой ги бръсне тия 1300год България.По важното е борисовото неолиберално управление.С него започва и свършва летоброенето на България. Другите не се признават.

25

Българка

преди 6 години

Между другото, за войнишкия паметник беше определено специално място отвъд Перловец, но демократите-евроатлантици, управляващи София, предпочетоха там да се извиси хотел "Хилтън", а не паметника на бойната слава на България! Явно нямат отношение към историята на собствената си страна, щом нейната 1300-годишнина не заслужава да бъде уважена! ПОЗОР!!! ПОЗОР!!!

24

Анонимен

преди 6 години

Другарки и другари, нито бетона,нито силикона са вечни.

23

anonimen

преди 6 години

През 1923 Г. талибаните извършиха чудовищен атентат срещу българската държава убивайки Александър Стамболийски

22

anonimen

преди 6 години

Паметникът на 1-ви и 6-ти полк като художествено изпълнение с тези колони, които е трябвало да му придадат някакво чувство за колосалност и величие е катастрофален кич - израз на казионно-класистичния стил в изкуството на тогавашните фашистки режими в Европа - компрометиран от времето стил, който не подлежи на подобряване, кой колкото иска да се напъва; В художествено отношение пластиките на Валентин Старчев изпълнени в една модернистична парадигма са достойни за Лувъра в сравнение с помпозния плесенясъл кич.

21

anonimen

преди 6 години

Продължава демонтирането на държавата

20

Wok

преди 6 години

Хайде и президента Радев да се маха, че и той не в час горкия.

19

До 19

преди 6 години

Така е, че но това явно са някакви неграмотни помаци, които дори не могат да четат.

18

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМоже би боговете ще са по-благосклонни ако петокрилия *******Р бъде натоварен на чинията на Бузлуджа заедно с 1 тон тротил за да се възнесат по-лестно към божието царство.

17

Янчо

преди 6 години

Най-после това гнусно недоразумение ще изчезне!

16

Анонимен

преди 6 години

Винаги над разрушителите на паметници и семействата им тегне проклятие. Не зная как има хора, които още не са го разбрали и се наемат да бъдат машини на ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 6 години

Ей много винкел ,много нещо брей!Гаче ли имаме 1300г. Металургия!

14

Анонимен

преди 6 години

точно така, реже се с флексове до основи, може и военните да се включат(щом се налага).