9

Стеф

преди 6 години

До Анонимен 1Не си гледал.Доста момичета са се боядисали така-свежо е и весело.

8

Сен

преди 6 години

До Анонимен 7Да беше помисли и да беше написал нещо нормално.

7

Анонимен

преди 6 години

В зората на демокрацията ромските магистралки се боядисваха така. Явно се демократизират нашите жени ;)-Стават толерантни, така да се каже ;)

6

Анонимен

преди 6 години

Хит ще ,е ако си заврат по една тесла в задницата.А още по -добре -метла,с дръжката вътре . Хептен сте изтрещели и само се чудите, каква поредна просотия да напишете. Хит ,в нечия болна глава .

5

Анонимен

преди 6 години

А това кравешко дynе под носа на ГМО-то, и то ли е модно? И каква марка е силиконът и на колко месеца трябва да се сменя? А след 3-4 смени, каква операция е необходима за да се поизправят висналите до деколтето джуки със синкав цвят.

4

Анонимен

преди 6 години

До :))))според хита на лято 2017г...ама то в това е "проблема", че това не е "хит", защото никой не го е "слушал" до момента ! :) един хит, става хит, ако издаде "платинена плоча"! :)

3

:))))

преди 6 години

Хайде сега всички прости патици в държавата да се нашарят и тръгнат като какадута,защото иначе няма да са "актуални" според хита на лято 2017г.

2

Анонимен

преди 6 години

Огън в косите: Новата тенденция..винаги съм се учудвал на такива "нови тенденции" ? а кой, кога и как направи заключението, че това е "нова тенденция"? що не се казва истината, че на ня-кой- много му се искат това е "нова тенденция", за да може да си пробутва химията, чрез която "да ни забележат на плажа", демек по-лесно да се намери някой да ни опъне

1

Анонимен

преди 6 години

"хит" .... абе къде ги гледате тия? Една не съм видял с подобна глупост