15

Анонимен

преди 6 години

Че има проблеми има, ама откога почнаха да търсят умни за полицай, или нивото яко е паднало

14

pipo

преди 6 години

За 400-500лв. заплата добре, че и български говорят. С трици, маймуни не се ловят! Системата няма да тръгне, защото няма пари за гепене. МВР е като прахосмукачка за пари, краде се на поразия.

13

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

СТАРИЯТ НАЧИН С ТЕЛЕФОН 150 И 166 СИ БЕШЕ ДОБЪР, АМА НЯКОЙ ТРЯБВАШЕ ДА ОТКРАДНЕ ПЕТ-ШЕСТ МИЛИОНА И ЗАТОВА ВЪВЕДОХА ТАЗИ НЕКАДЪРНА СИСТЕМА.

12

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Една след друга всички оперативни системи излизат от строя благодарение на некадърността на ГЕРБерастите!!! А иначе - не е необходимо операторите да знаят чужди езици по добре от ТИКВАТА - с такива "познания" е станал министър- председател и е Откраднал МИЛИАРДИ!!

11

Имигранта

преди 6 години

Има ли нещо което работи нормално в България??????????

10

Анонимен

преди 6 години

Каква квалификация, какви пет лева! Махай добавката за клас, изравнявай всички по заплащане с най-неквалифицираните и значи ставаш за политик в България, вкл. министър и депутат. Какви езици искат за заплати около минималната?

9

Анонимен

преди 6 години

Това момче е страхотен детектив!Перспективен кадър!Още няма година като министър- и откри първия и най-важен проблем в МВР и сигурността на държавата! Аш-коолсун, машалла! Верен и прилежен слуШител, досущ като вожда и учителя на българските Евроараби !

8

Гошо

преди 6 години

До АнонименМВР и Пожарната са прогнили системи. Хората разбрали това се обръщат към частни охранители и пращат допълнително, въпреки, че веднъж са им одържани пари от данаците за сигурност и защита при бедствия. Къде е Гражданска Защита ? Сещат се за тях едва след поредното бедствие, а може да се действа превантивно и да се спасят хиляди човешки животи.

7

Гошо

преди 6 години

До АнонименДокато се свържеш с МВР или Пожарна - по-вероятно е престъпниците да са избягали или къщата да е изгоряла. Това е "оптимизирането на администрацията" според нашите "велики" управници.

6

Анонимен

преди 6 години

Той самият МВР шеф е един голям проблем!

5

Анонимен

преди 6 години

Абе не разбирате ли че тиквената мафия нарочно прави всевъзможни въртели само и само да се тормози народа!Ква е тая простотия 112!?Ако ти трябва МВР директно се обаждаш там..ако ти трябва пожарна или бърза помощ обождаш се на тях!А сега те въртят ро половин час и накрая резултата е никакъв..само се оправдават!

4

От далече

преди 6 години

Oбществената поръчка, която МВР обяви в края на миналия месец за поддръжка на телефона за спешни повиквания 112, е спряна заради технически нарушения.---------------------------------------------------------------Хахахахахахахах, е не, все повече се изумявам на абсурдите в тая държава! Хора, трябва сериозно да помислите за емиграция докато е време

3

Анонимен

преди 6 години

А къде в МВР няма проблем?

2

Ники

преди 6 години

Зле с езиците ли. Там са зле с манталитета. Не знаят номенклатурата за работа в кризисен център. Първото нещо което човек обучен да реагира на кризисни ситуации, прави при свързване с оператор от спешен център е да съобщи адреса ( в случай, че връзката прекъсне, да знаят поне къде да търсят ) ... на което получава отговор 'чакай Ся. дай пак. Ама изчакай да те прехвърля към .... и ако случайно батерията ти на телефона не изкара 5 минути Бетовен то ще се свържеш със същият *** ) ...

1

zeus

преди 6 години

Проблем няма, понеже 112 реално не работи, както и повечето институции в изстрадалата ни Родина...