86

Misho

преди 6 години

Верно статията цели да уплаши българите от Гърция.Безсмислена статия, има си хора за всички хотели и къмпинги и палатки, хора различни.

85

Анонимен

преди 6 години

Статията е треденциозна и коментира Миконос и петзвездни хотели. Ми да, ама има евтини места. Що не ходят там, ами искат лукс. То навсякъде лукса е скъп. По времето на липса пари по бамкоматите. Направихме само пет нощувки без нищо друго в едно село със суперр плаж. Гръцки поп, жена и три деца се оказа, че са там от седем дни и ще останат още толкова. При цена на нощувка 50 евро. Смятайте.

84

почиващи

преди 6 години

Това е вярно много е скъпо тази година , 75? стаята без закуска без вечеря. Тази година ми беше последно в Малякия. и се държат отвратително.Има вече нови дестинации да го духат гръците

83

Анонимен

преди 6 години

Хъм,повервах и на статията.Ама миналата седмица си идвам оттам.Ех , и ние да сме зле като гърците!!!!!

82

Анонимен

преди 6 години

Гърците въобще не ги интересува дали ще ходят на почивка. Те постоянно са в такава. И когато бяха най-зле и не можеха да си теглят пари от банката кръчмите пак се пукаха от клиенти. И въобще не се оплакваха. Е за пред БТВ И НОВА тв бяха намерили някакви уж да ни навит колко е зле и да видим, че има и по лошо от при нас. Но това всичко е просто за заблуда на масите. Колко и да пишат, че е скъпо, който е решил там да почива няма да иде на нашето море.

81

някой си

преди 6 години

като си платиш миличко,ще напишем ,че и в най-добрите световни курорти е много К О Ф Т И

80

Простачка

преди 6 години

Коментарите са супер забавни! Пълното опростачване на българите е факт!

79

Простачка

преди 6 години

Коментарите са супер забавни! Пълното опростачване на българите е постигнато!

78

ED

преди 6 години

Като се има предвид, че буквално цяла Гърция е на морето, едва ли има много гърци, които да живеят далече от него и да им се налага да ходят на хотел.Доколкото знам, най-отдалечената точка от морската шир е на 90 км.

77

Анонимен

преди 6 години

Баси грозния плаж!

76

Помните ли?

преди 6 години

ПРИЗЕМЯВАНЕ, ПРИЗЕМЯВАНЕ, ПРИЗЕМЯВАНЕ.....Сега и гърците ще разберат какво означава това! (Да живееш като имигрант в родната си държава)

75

аз

преди 6 години

До ВиготураАз на почивка отивам да съм всеки ден на различен плаж,в различна кръчма с различно меню,да се гмуркам на различно място и да огледам природата на гърците,най-вече липсата на ***-много ме кефи.И спокойствието.

74

аз

преди 6 години

В общи линии само глупости в тази статия.Леко са се вдигнали цените,но не с много.За прилична почивка 7 дни с ядене само по кръчмите в Гърция са достатъчни около 1500евро за 4 човека.Не знам как е в България,от години не съм ходил.

73

В.Г.З.

преди 6 години

До Виготуракой ти говори за само за плюскане бре, поредния прoстаK, който да се покаже че е велик :DDD

72

Виготура

преди 6 години

Аз на почивка отивам да плувам, да лежа на хавлията, да видя интересни места, а не да се тъпча и плюскам. 1-2 вечери може на ресторант, другото време е обикаляне. Да се тъпчете и плюскате можете и вкъщи, Била и Лидъл са до вас.

71

Анонимен

преди 6 години

До 68 анонименНе че нещо, но в Тайаланд с "масажистки", две деца и жената е някак си ... извратено.

70

пп

преди 6 години

До 20 БацеВ голяма грешка си. Не споря, че в Гърция е хубаво, обаче само там да се ходи е признак на ограничение. Но пък щом си доволен- дерзай. Само не знаеш какво изпускаш

69

Хари

преди 6 години

До До Бацеда прав си, "нормалният" турист, отива да види, да разгледа, да опита местната кухня - а не да муа домашен боб и филии с лютеница и после да вика "ей знаеш ли как си изкарах и колко е евтино - сам там ще ходя". Чара е втова да видиш как живеят там хората и по възможност да опиташ от всичко тяхно

68

Анонимен

преди 6 години

До До БацеИ това им грешката ...

67

До Баце

преди 6 години

Абе 99% от българите си носят храната и почти всичко от БГ или ако не носят карат на гръцко сирене , домати или консерви от лидл, но тук се правят на баровци.