17

неверник

преди 6 години

Може ли някой да изкара статистически данни дали за последните 30 години български полицай е спрял водач на Мерцедес S класа,БМВ 7 серия,Тойота Ландкрузер,Range Rower,или някаква друга марка автомобил с цена над 50000 евро.Готов съм да се обзаложа на бас с всеки наш полицай на 100 евро,че водачи на такива автомобили никога никой от тях не е спирал,камо ли пък да го е глобявал.Истината,че че ни тероризират нас обикновените хорица за да отчитат дейност.

16

Народе

преди 6 години

Предлагам пътните полицаи да спират автобуси, те са пълни с пътници, леле мале само колко фишове ще връчат. А след това да и разрешат да спират и влакове, малиииий!!!

15

шщд

преди 6 години

"Системата на МВР е една от най-реформираните". Айде, стига глупости! Ако беше реформирана системата, щеше да работи. А хрантутниците продължават да бездействат и да си пият кафето с нарушителите

14

Анонимен

преди 6 години

"Нееее, не не не!Сега е много хубаво. Прости са, лесно ги лъжеш. Като те видят със скъпа кола, не те бсрат, щото ги е страх, че ще го уволнят, а ако те хванат на криви - за едно 10-15 000 лева и с убийство ще се отървеш."Това ми го каза един познат, със съмнителни доходи, когато заговорихме за реформи в МВР.

13

Гост

преди 6 години

Мързеливи ,некадърни, корумпирани.По принцип работата си избира човека,вполицията не е така,там на тати синчето, на чичо момчето,на дядо внучето и прочее от както съществува системата МВР.

12

Анонимен

преди 6 години

Най-многочислената армия от корумпирани и некадърни служители в света! Трябва истинска реформа, която да включва уволнение на целия наличен състав и наемане на интелигентни и образовани хора след това!

11

Анонимен

преди 6 години

Ако управляващите имаха интерес да има работещо МВР, въобще нямаше да се стигне до тук. Тези пари са нищо, на фона на мизерията във ведомството. Ниски заплати = корупция.

10

крадат милиарди

преди 6 години

От 29 милиона лева за униформи ограбени от народа крадци на власт не могат да откраднат нито лев/.Същите крадци на власт харчат над 5 000 000 000 ограбени от народа з а вили и сараи с яхти,джипове,басейни и хеликоптери..Там корупцията сваля поне 2 000 000 000 з а крадците на власт..МВР и НСБОП Им пука на шапките дек а не са им ги дали.От един прескъп ненужен и канцерогенен воден цикъл крадците на власт крадат от народа поне една трета..

9

ЗАЩО?

преди 6 години

ЗАЩО МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК НИКОГА НЕ СИ Е ДОСПАЛ????/

8

Обективно

преди 6 години

Че МВР не върви и не става е ясно, батак като всичко у нас, но Краси Ципов е смислен, интелигентен човек, завърши НГДЕК и Право в СУ, наистина е добър юрист и му сече пипето. Просто говори банализми щото няма какво да каже. Даже ако имаха акъл той трябваше да е министър.

7

Анонимен

преди 6 години

Този Ципов е невероятен ***!! Никога не е работил в МВР и как ли е взимал решенията си? МВР са трагедия! Искат пари а когато ние гражданите поискаме елементарно съдействие, какво получаваме? Едно тлъсто нищо.

6

С други думи

преди 6 години

Което в България е реалистично, е неизпълнимо. За вас долу илюзиите, за нас горе - пачките. Да живей тоя, дето я измисли тая!!

5

Анонимен

преди 6 години

Качеството на работа е такова, каквито са законите приети от Парламента и управляващите . Така е при демонокрацията.

4

Анонимен

преди 6 години

Драги поицаи, ако не ви харесва, търсете си друга по-добре платена работа! Лесно е! Предвид ниското качество на вашия труд, и тия пари дето ви ги дават са много!

3

D

преди 6 години

"Системата на МВР била най реформирана".Я,пак!Нито хората сте сменили,нито работата ви върви,нито опашките на чакащите из гишетата е намаляла.Пак празни приказки ,чували сме ги същите много пъти.

2

Анонимен

преди 6 години

"Системата на МВР е една от най-реформираните. Дали е верно това? или е напротив.

1

Анонимен

преди 6 години

Този е най-независимият зам.-министър в МВР. От този смешния нищо не зависи!