10

Анонимен

преди 6 години

НАРИЧА СЕ ГАДИНА ЗВЯР!! НЕ Е ИСКАЛ ДА Я УБИЕ А ДА Я ПРЕБИЕ ДО СМЪРТ :DЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО! ДА УБИЛ Я Е НО ЗАМИСЪЛА МУ Е БИЛ ДА Я СМЕЛЕ ОТ БОЙ ЗАЩОТО Е ИСКАЛ ДА Я БИЕ И ЗА В БЪДЕЩЕ :D25 ГОДИНИ ЗА ДЕЯНИЕТО МУ НЕ Е ЗЛЕ КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД КАКВИ СЛАБИ ПРИСЪДИ ДАВАТ ЗА ДРУГИ УБИЙСТВА!!!!ЛОШОТО ТУК Е, ЧЕ ПЪРВО ЩЕ ЛЕЖИ САМО ДВЕ ТРЕТИ ОТ ТЯХ ПОСЛЕ ЩЕ ГО ПОМИЛВАТ И ТУКУ ИЗЛЕЗЕ СЛЕД 10 ГОДИНИ ТОВА Е ЛОШОТО!

9

Анонимен

преди 6 години

ама поне да го пратим да ч'ука камъни, убил е няколко човешки съдби и сега ще лежи на чужд гръб. Трябва всяка една стотинка за този пансион да си я заработва.

8

Петър

преди 6 години

Т.е. още 25 г ще го храним и поим.. На въжето, *** та му!

7

Понеже непрекъснато

преди 6 години

питате кой и защо е променил закона и защо няма доживотни присъди.Казва се Любен Корнезов, депутат от БСП. Потърсете в сайта на ДИР.БГ новина от 22.04.2011 г. и всичко ще ви стане ясно.

6

Анонимен

преди 6 години

Този не бива да излиза от затвора.

5

Спиридон

преди 6 години

До АнонименАбсолютно "за"! Въпросът е, че темата е като ходене по ръб на бръснач - понякога е трудно да се докаже вина, друг път пък да се опровергае.

4

Анонимен

преди 6 години

За такива трябва смъртна присъда. Защо трябва да се харчат пари за тази ***, при положение, че такъв индивид не е нужен на обществото?

3

10000 пр.н.е.

преди 6 години

До 3И защо той да осигурява БЕЗОПАСНОСТ за семейството си,живеем в 21 век,в ЕВРОПЕЙСКА държава,в държава която има доста от онези работещи ПЪРВА категория и получаващи редовно заплати?

2

до 2

преди 6 години

Ще ти дам един безплатен съвет. Въпроса ,който си задал е все едно агнето да пита ,защо го колят и ,че не е справедливо. Започни да мислиш ,как ти лично за себе си и семейството си ,ще си осигуриш безопасност, а не да чакаш на държавата и институциите. Какви мерки си взел ,като мъж. Ако си взел ,то тогава няма да ти пука тая огризка в затвора ли и не.

1

Боко Тиквата

преди 6 години

Чудя се какво трябва да направи човек в тази държава че да получи доживотен затвор. В крайна сметка местя го в другия крачол. Оправяйте се.