12

Нина Колева

преди 2 години

Немцов ,,опозиционер на всички и всичко добре заплатено..Харчи в несвяст по жени,апартаменти .диаманти..и пътешествия..Наречен скандалжия ,хамил повече отколкото да е критикувал..Няма защо да го поръчва Путин..когато вече е дребна риба в политиката и не го застрашава с нищо..Ще им се да го превърнат в легенда на определени украински и американски деятели на мира...

11

Анонимен

преди 6 години

Дяволи с бради

10

Анонимен

преди 6 години

Немцов го очисти ЦРУ, писна им само да му пращат пари и да не им дава резултати. За тва решиха да му светят маслото само и само да не са капо - така може да ползват западните медии за да го препишат на Путин.Само дето Путин няма никакъв мотив да го прави - Немцов беше глас в пустиня, на никой не му дремеше, освен на няколко хиляди болши шорота.

9

Не или все ИЗВЕСТЕН?

преди 6 години

Поръчителят е всеИЗВЕСТЕН! Говори се че има няколко двойника. Когато пътува със самолет излитат няколко самолета в различни посоки без да се знае в кой от тях се вози този господин!И за по-голяма сигурност заобикаля някои държави!

8

Анонимен

преди 6 години

Чистокръвни руснаци хаха

7

Анонимен

преди 6 години

това кадър от "планетата на маймуните" ли е ?

6

ivailo1403

преди 6 години

3 Може и да не са най-големите убавци, ама са по-нормални от тия двамата дето са се награбили на малката снимка под статията :))

5

Анонимен

преди 6 години

Поръчителят не е известен и не се казва Владимир Путин!

4

Анонимен

преди 6 години

Обещано им е, че затворът ще е нещо като резиденцията на Путин до Сочи. Защо пък да не е?

3

Анонимен

преди 6 години

Каква е тая зоологическа градина дето сте снимали.

2

А ПОРЪЧИТЕЛИТЕ?

преди 6 години

Те са ИЗВЕСТНИ за всички мислещи хора, освен това единият публикува в пресата ОЩЕ след УБИЙСТВОТО, пред стените на Кремл че винаги ще защити "приятелят" си, когато свикват митинг против него.Руската прокуратура.. но как ще живеят иначе в соцтоталитарна Русия... и тях ще ликвидира 'някой", ще бъде осъден "някой", а поръчителят ще е всеизвестен.

1

Stefko 88

преди 6 години

..... редки екземпляри тия ще да са от филисофския факултет..