53

Бай Георги

преди 6 години

След като бивш полицай застреля Големия Риж, мутрите ккоито му бяха подчинени се събраха на мястото на инцидента и псуваха, журналистите ги снимаха, може да видите "Перата" на снимката в десния ъгъл

52

Димитров

преди 6 години

Този"Патриот" е осъждан 4 пъти досега веднъж за хулиганство и още 3 пъти за нанесен побой и беше част от групата за разпространение на наркотици на Големия Риж. Обираше мигранти с цел лична изгода а сега явно изпълнява медййни политически поръчки за пари.МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА.

51

Некъв кестен

преди 6 години

До АнонименА къде е Бисер Миланов - Петното? Той също е герой на нашето време.

50

Анонимен

преди 6 години

Познавам още няколко мутри, които се занимават с препродажба на ток. Това е ниша за легални мафиоти. Енергетиката трупа дългове, а кучетата на московската агентура се облажват.

49

Анонимен

преди 6 години

Излишен в обществото човек. Срам за България. Приятел на тн. Патриоти. За тия бандити е имало лагери, ама сега са заедно с големците. Закони има само на книга. Затова сме на такъв хал. Не се ли знае кой от властващите стои зад тези Бургаски чуми. Сигурно някой ги храни и поощрява.

48

extremist

преди 6 години

Я РАЗСЛЕДВАЙТЕ ПРИМЕРНО БОРИСОВ - С ТОЯ ПАЛАТ В БАНКЯ И СПЕСТЕНИ 30 000 , СТАВА ПРЕЦЕДЕНТ ВЪВ ВИЦОВЕТЕ

47

Анонимен

преди 6 години

Ми щом депутатите и министрите живеят с по 1000 - 1500лв. /пък ББ имал спестени само 20- 30 000/,що тоя да не живее с 508лв?

46

Анонимен

преди 6 години

Има и много по-крайни случаи на хора, които не могат да докажат произхода на имуществото си. Достатъчно е да се разследват тези с къщи в Бояна, Драгалевци, Банкя и всеки по голям град на България. Явно НАП и икономическа полиция не искат да се ровят, че да не "изгърмят" наши хора...

45

Shopp™

преди 6 години

Този ако не го пречукат, на стари години съвсем ше откачи и ше почне да коли хората по улиците.Дано направи опит за бягство с летален изход.

44

препатил

преди 6 години

във всяка нормална страна в Европа произхода на парите и контрола е от десетилетия.Тук над 27 години се въртят мръсни пари и деформират психика, финанси, частен бранш, семейства. Големеят се разни лица с неясна професия и доход. Чуди се човек как са се добрали до парите.

43

Гол и бос

преди 6 години

Освен умствено...сега и социално слаб. Каква стана тя.

42

Анонимен

преди 6 години

В днешна България психично болните са герои

41

Анонимен

преди 6 години

Всичките ни патриоти - от мут-ра нагоре. Това Перата, Динко, Валери Симеонов, Волен, все патриоти, та дрънкат.

40

Анонимен

преди 6 години

Той и Митьо Очите няма доходи, ама каза, че преди време се гмуркал за рапани, както всички черноморски герои на наешто съвремие, после събрал някой лев и си купил парче земя, ама то пък взело, че поскъпнало и така изведнъж изкарал пари за Ламборджинито си.

39

Анонимен

преди 6 години

Ами дайте да открием една благотворителна сметка да му помогнем да момчето. Защо този наш герой да се мъчи с някакви си спортни Мерцедеси, купени с пенсиите на баба си и 500-те лв заплата на жена си?

38

Анонимен

преди 6 години

Аз не виждам с какво се различава Перата от биячите-***?Ами техните доходи легални ли са?Какви коли карат?И с какво се препитават те?А като тях са много от новобогаташчетата в най-новата ни история.Защо НАП не ги разследва,да види какви доходи имат и с какво са ги изкарали.Не мисля,че не ги знаят,но си затварят очите за тях.Кога ще разследват ало-измамниците и ще им конфискуват имуществото?В нашия град знам един,който има заведение,а няма нищо на свое име,защото дължи пари.

37

Анонимен

преди 6 години

Истински патриот, хаха

36

Анонимен

преди 6 години

Затвора плаче за Перата. Фалшиви герои.

35

Анонимен

преди 6 години

Ето че ги разбрахме и Динко и Перата колко струват и какви патриоти са. А само преди няколко месеца половината българи ги боготворяха и плюеха по всеки, който се опиташе да им обясни реално как стоят нещата.Колко е лесно да изманипулираш българина. Същото го направиха и царе, юпита, и "бивши" комунисти, и мутри, и какви ли не и продължават да го правят.

34

Анонимен

преди 6 години

ами НАП да ги разследва малко тези, мама на 72 години щом може да си позволи такава кола, едва ли ще живее само от пенсия