20

Анонимен

преди 6 години

Не забравяйте да го превозвате в час пик, когато хората се връщат от работа. Така де - изгорихте ни кранчето - ще се попържите малко в задръстването. Не много - 3-4 часа. Умници - да го бяхте нарязали на място. За чий *** ви е изгорял кран? Не - ще превозваме ЦЯЛ изгорял кран!

19

Софиянец от Тина

преди 6 години

..дърт съм, но съм на ръба да се метна на Райан Ер и да гледам сеира от далеч. Може да разнасям пици, но поне няма да ме е яд, и детето ми няма да израстне сред ц.гани. Някой ден... може би децата на моите деца ще освободят България, така както е ставало и в миналото - винаги свободата на нашия Народ е дошла от вън.

18

Софиянец от Тина

преди 6 години

...бил съм в редица столици, където метрото се разширява и строежа на метростанция ангажира едно кръстовище, или участък от 200м от булевард, при което, предварително от изпълнителя се изгражда алтернативна отсечка, ненанрушаваща организацията на движение. Тук тЪпата офца е затворила половината център!?, реди ПАВЕТА?! събаря паметници?! за десетки милиони от МОИТЕ ДАНЪЦИ?!?

17

Софиянец от Тина

преди 6 години

Не мога да понеса, че кмет на града, в който АЗ съм роден е някаква даскалка по руски от ..Самоков - "политическо назначение" на банкянския ***!? Селяниите са на всяка крачка - вчера слизах до центъра (живея и работя в южните предградия) и се изумих, какви площи от централната част са изолирани заради строежа на метростанции, както и от "временната организация на движението", което е тотален абсурд!!! Да не говорим за ретроградното решение за бул. Дондуков с паветата и ..велоалеи с павета?!

16

Анонимен

преди 6 години

По никакъв начин войнишкият паметник и паметникът "1300 години България" не са били на едно и също място. Аз като минавах оттам войнишкия паметник ми стоеше отдясно, а сега като минавам паметникът ми стои отляво. Но има място на терена окло НДК и за двата паметника, че и за други скулптурни композиции

15

Анонимен

преди 6 години

"По какъв начин демонтирането на този паметник струва 5 милиона лева"Спокойно, с няколко "анекса" ще стане и 20 милиона. Все пак фирмите които го демонтират да не са случайни? Хахахах. Демокрация бате, разруха и корупция. Спасявайте се поединично, без команда, преди да са ви демонтирали панелките, щото и те са от соца и са грозни...

14

Анонимен

преди 6 години

По какъв начин демонтирането на този паметник струва 5 милиона лева - ако може тая кифла Фъндъкова да обясни

13

....

преди 6 години

когато има цел има и начин. бъдете сигурни, че тези, които запалиха първия ще запалят и втория. да му мисли алчния собственик, а сметката е за ГЕРБ-аджийските избиратели ;) Същото важи за Бузлуджа - който сложи ръка, ще изсъхне! Историята на България е неприкосновена! ...добра или лоша, ще съдят поколенията.

12

Анонимен

преди 6 години

"Интересно как този кран е достигнал до паметника без проблеми, а не могат да го върнат по същия маршрут."Интересно как забравяш, че на идване и бил в изправност и му е работела хидравликата, защото никой не го е горил...

11

Анонимен

преди 6 години

Интересно как този кран е достигнал до паметника без проблеми, а не могат да го върнат по същия маршрут. Явно е бил депортиран.

10

Анонимен

преди 6 години

Странжда, пак ли си напъваш задните части да произведеш мисъл?

9

...

преди 6 години

следващия кран ще го пазят взвод зъптиета, наредени един до друг около крана. само да си пазят гърба, защото крана ще бъде запален дистанционно от Божията Сила... (може би светкавица, може би от..жесъла на Зевс..) във всеки случай, който участва в това дело ХАИР НЯМА ДА ВИДИ!

8

Друг Софянец

преди 6 години

Селяците не искат премахването на паметника , че няма къде да пикаят като идват в Софето.

7

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Подпалвачите да си го качат на Бузлуджа... - за назидание...

6

Анонимен

преди 6 години

Софийските талибани си прибират крана, ще чакат подкрепления за довършване на Великото талибанско дело: събарянето на паметник "1300 години България".

5

Дончо

преди 6 години

Следващият кран да заповяда

4

...

преди 6 години

айде да идва и втория от двата, че да изгорят и него и да приключи тази пародия. то и без това само два има в бг-то. третия, който ще докарат, ще е за да постави пластиките обратно на мястото им. ако България и символите й се разкомплектоваха само, защото на едно преходно, мутренско правителство така му е скимнало нямаше да изкара 1300+ години.

3

Анонимен

преди 6 години

И сега кво - герберасткият крадец ще гушна ли тлъстак застраховка.

2

Анонимен

преди 6 години

ЦЯЛ ДЕН СЕ ЗАНИМАВАЛИ С КЛОНИТЕ НА ЕДНО ДЪРВО. ХАЙЛАЗИ.

1

Баце

преди 6 години

Дайте паметника на Mънго Джеритата, те ще го обкостят за един ден и ще ви излезе безплатно премахването. Само ще трябва да почистите конските *** след каруците.