26

Анонимен

преди 6 години

9 - Първо - Колелата са перфектен начин за транспорт, стига да няма натрупал сняг, или поледица. Не знам защо всички приемат колелата като детски играчки, при положение, че ако живееш в голям град, с колело се движиш по-бързо от автобуси и трамвай, спестяваш много пари от изплащане, подръжка, горива, такси, паркове такси и прочие. И не, Тесла си вървят добре, дори и на температури от -11 градуса, така че е приложима технология.

25

Burzum

преди 6 години

А на Шипка пак всичко е спокойно....и 15-20 годишните жипуви къпят по МАГИСТРАЛИТЕ!

24

Я, па Я

преди 6 години

И още. След 9ти СССР забранява на БГ да развива високо технологична индустрия. Забранява се производството на самолети. БГ е имала два самолето-строителни завода. Забранява се и производството на транспортна техника и локомотиви. Разрешава се производство на индустрията само това което е в изгода на СССР и да е съпътстваща и подпомагаща технология. Така БГ индустрията става част от тази на СССР и съответно умря заедно със СССР. Запада направи същото през последните 28 г.

23

Анонимен

преди 6 години

"Велика" Русия кога ще пусне кола? На бензин ако ще да е... то за електрическа е ясно, че няма да е този век.

22

Я, па Я

преди 6 години

До само ГЕРБНа грешка си. Не е вярно това. Спряно е производството по нареждане на Масква. На заседание на СИВ е решено коя страна какво да произвежда. На всички им е забранено да правят коли с изключение на СССР, ГДР и Чехословакия. Съответно Полша и Румъния не се подчиняват но БГ и Унгария нямат кой знае какъв избор. Унгарците обаче си извоюват производството на автобуси а ние на "карите". Съответно Румъния и Полша не купуваха нито автобуси нито кари от СИВ. Най прецакани останахме ние.

21

само ГЕРБ

преди 6 години

До Анонимен26Булгаррено го спряха заради нарушен лицензионен договор от наша страна. Ние имахме право да го произвеждаме и реализираме само на вътрешен пазар, но специалистите от външнотърговските организации се опитаха да финтират фирмата-майка и за това резултата е такъв.

20

Анонимен

преди 6 години

До а ние ,къде смеЯвно си много объркан човек и с къса памет! Та да ти припомня за Роувър: у нас започна да се сглобява моделът Маестро, който вече бе морално остарял с почти 10 години. Дори индийците не го искаха. Съвсем логично продажбите му бяха нищожни и фирмата си вдигна парцалите. Подобни неща се случват у нас от край време-автобусите Чавдар! Аз по-скоро бих ви припомнил друга история-спиране производството на Булгаррено-чудесен за времето си автомобил!!! Е сега ще купуваме Румънрено!

19

Анонимен

преди 6 години

Всичко правят нещо. Само ние нищо не правим!

18

а ние ,къде сме

преди 6 години

Преди време Ровър щеше да инвестира във Варна, на наш,та корупция и простотия я изгони. Сега къде е Румъния, къде сме ние? Боко Тиквата да каже къде са инвестициите?Факт е, че вяска година намаляват. и вече са десет пъти по-малко от времето на мазнизният *** СтаниШеф. Аз лично съм убеден седесар, но виждам ,че по времето на СтаниШеф имаше повече бизнес за малкият човек.

17

Анонимен

преди 6 години

Тук някой изведнъж е спрял да си пие лекарствата. Положението е страшно...

16

Иванов

преди 6 години

Досега Дачия се прослави с относително безвредни леки автомобили и много симпатични джипове.Нямат вредни фарове, имат щадящи водача и пътниците арматурни табла без камери лед скенери и джипиеси.Слагайте на всички автомобили само безвредни жълти фарове..ЛЕд скенерите вкл и малките ивични маскирани като" дневни светлини" се ползват от извънземни престъпници з а тежко и трайно увреждане на повръхноста.Всеки един нов автомобил и всички стари с лед скенери се следят активни от извънзмени сателити

15

Поздрави от Белене

преди 6 години

МИналата година провеждахме тестови проучвания по Долно дунавския разломен сноп..Нямахме пари да ги продължим НО се откриха важни тежки събития в историческо време..Намерени са разломни структури от последните 14000 години с особенна информация ..

14

JJivanov Geolog

преди 6 години

Спрете всички автомобили с монтирани скенери вместо доказано безвредни жълти фарове.увреждат тежко огромни региони . в БУкурещ има активирани над 700 000 аномални участъка вкл тежко поразен регион от бела бомба преди над 12000 години/между гара Прогресул и Гробището на революцията..Високо вредните радиоактивни бели скенери режат атмосферния океан на парцали вкл всички лед/светодиодни,ксенонови и лазерни

13

Анонимен

преди 6 години

До 12Тесла пуснаха тази седмица Тесла Модел 3 с начална цена от $35000

12

Чичо

преди 6 години

Барабар Петко с мъжете...

11

Джонатан Асов

преди 6 години

Скоро ще ви изобретя елекроръчна количка, електрокирка и електролопата за вас за да се гордеете като шеста електролокосмична нация.

10

Анонимен

преди 6 години

Е то ако се стигне да се кара електричка, ще е Дачия. За ТЕсла от $70-80к трудно ще се урЕдиме... Дано до 10-15 години да може да се иде до морето без преспиване за зареждане.

9

тъфгкл

преди 6 години

А от пък БАН изобретиха чушкопек а скоро и твиквопек,май живея в централна Африка.

8

Българина

преди 6 години

Електрическите коли са пълна глупост, то и колелетата са модерни но всеки ги кара за кеф. Нека ел кола тръгне за варна през нощта за варна на минус 10... Ще стигне до търново. Абсолютн неприложима технология

7

До Mr.STARBUCKSТи скоро няма ли да раждаш ? Какво става ? как минаха процедурите в Анадолската клиника ?