28

Дайте им я

преди 6 години

Да се качват всички от бкп(борисовци,костовисти,царисти,земеделци и т.н.) и право пеи баща им рогатия.

27

Васо

преди 6 години

За последно. Най- добре да си остане паметник какъвто е в момента. Да не ни бъркат пак из джобовете и щото е красноречиво доказателство за много неща. Като например, какво е било времето, какви са били идеалите, колко са стойностни, какъв е смисъла на такива начинания, колко са на почит от поколенията, каква е ролята на държавата и чиновниците и други ми ти работи. Който има глава непразна да мисли.

26

Васо

преди 6 години

И пак до същия. За да стане НП на Нато трябва да демонтират желязната батарея на Шипка, щото някои руски артилеристи може да го обстрелват.

25

СДС УМРЯ

преди 6 години

ДА СТАНЕ МУЗЕЙ НА ПОЛИТИКАТА В БЪЛГАРИЯ И ВЪТРЕ ДА СЛОЖАТ МУМИЯТА НА СКОРОПОСТИЖНО ПОЧИНАЛАТА МАФИОТСКА СТРУКТУРАСЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ

24

Анонимен

преди 6 години

"Предоставянето на паметника "Бузлуджа на БСП по начина, по който те го искат, ще е в нарушение на закона", коментира днес Цветанов, цитиран от "Фокус"....................................................ОТКОГА ЦВЕТАНОВ Е ЗАГРИЖЕН ЗА ЗАКОНА.ТОЙ ОТ 10 ГОДИНИ Е ВСЕ В НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА.

23

Васо

преди 6 години

До Хамлет: Тези кръв повръщат, пари не връщат. Ама може да получиш парченце бетон, като сувенир от берлинската стена. Ще си го носиш до сърцето и то ще се превърне в сърцето на Данко от Максим Горки. Щом са ти удържали от заплатата, значи си на такава възраст, че си го учил в училище и знаеш за какво ти говоря.

22

Васо

преди 6 години

До СТАНЕ ЛИ ДЪРЖАВНА... Да не я купят руснаците, па да турят мумията вътре, че ще има опашки от двете страни на Балкана от площадите на Ст. Загора и Габрово та до върха. Летно време плажовете на Златните и Слънчака ще опустеят. Ужас за туризЪма и пазарната икономика.

21

СТАНЕ ЛИ ДЪРЖАВНА...

преди 6 години

ЧИНИЯТА ------НА ТЪРГ!!!!!!!ЗА РАДАР НА НАТО!!!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Иделана за астрономическа обсерватория.

19

Анонимен

преди 6 години

Искат наша фирма да лап-не, пардон да усвои паричките. Когато е за крадене не им пречи, че проектът е комунистически.

18

Анонимен

преди 6 години

Да я дадат на Ненчев да я ремонтира в Полша и понеже Фалкона трудно лети с дебелаци като Дебелата Берта и Дебелия Роналдо да им я предоставя за по-дълги преходи.Голям фурор ще са като кацат в чужбина.

17

Анонимен

преди 6 години

Busludja e na bg narodne pribohafidani kumuneta bkp v gerb stiga zirkove 28 g laji dalsveri i mutrenski milioneri

16

Анонимен

преди 6 години

Tipi4en komunidti4eski vhod na gerb nischto novo

15

ай сик

преди 6 години

Сега една шайка ни налага друг режим.Няма да търпим.Свобода или смърт!

14

Да се именова Хаджи

преди 6 години

Димитър.БКП/БСП да не мисли, че ДЪРЖАВАТА( пак НИЕ) ще им търпим 'сбирките". Не са ми ПРИЯТНИ НИКАК СПОМЕНИТЕ за ТОТАЛИТАРНИЯ ,НАЛОЖЕН НИ НАСИЛА СОЦРЕЖИМ.

13

Анонимен

преди 6 години

Уран гутана от помощното училище във Вършец с особената форма на главата да мълчи по -добре.

12

Анонимен

преди 6 години

Цацаров да повдига обвинения за умишлена безстопанственост. Изведнъж Бузлуджа стана важен за държавата паметник, а преди го обявяваха за паметник на БСП и го предлагаха да си го вземе.

11

Анонимен

преди 6 години

Първо да осъдят държавните органи, които не са стопанисвали държавния обект-паметник. Поне 10 човека в затвора заради БУзлуджа, и тогава държавата да го възстанови в оригинален вид.

10

Важен въпрос

преди 6 години

Цветанов още ли се води криминален,защо той и жена му имат достъп до класифицирана информация???

9

Башка Луд

преди 6 години

Никакъв конкурс!Да се монтира двигател на чинията, да се натовари крилатия фалос от пред НДК, да се качи червения "елит", барабар с културтрегерите от ерата на Тошо и с пълна газ към открития космос!