17

хетеронормален

преди 6 години

чувате ли тези от содомското вино пияни отрезвейте

16

Новото вино

преди 6 години

В завет с Бог под Новият Завет от Библията

15

,,Оракул,,

преди 6 години

извънземен ,,интелект,, такъв интелект че само бръмбари мислят гадове

14

Анонимен

преди 6 години

Водолеите са лъжци, но поне наистина имат интелект.

13

Преобръщане

преди 6 години

Бог е милостив към нашето грешене ,,боговете,, ,,извънземните,, не

12

Позиция

преди 6 години

,,извънземните,, са зли сили началства на мрака ,,гръцката митология,, паднали демони зли началства власти които нямат милост а ,,рушат,, по добре в Ръката на Бог а не на човек

11

ИСТИНСКИ

преди 6 години

Когато се занимаваш с астрология, ти ставаш роб на една фалшива религия, която те е зарибила от едно уж безобидно забавление, а сега се е превърнала в опасна игра. Има сила зад астрологията, но тя изобщо не идва от планетите, а от измамни нечисти духове, служители на тъмнината. Астрологията не само не е добронамерена, но има пагубна сила и влияние върху хората. Признавайки авторитета на зодиакалния знак върху себе си и приемайки неговата сила, човек фактически сключва завет с тези тъмни сили..

10

ИСТИНСКИ

преди 6 години

..Тези богове могат да имат контрол над човека и неговите действия, но това се премълчава и се представя, че видите ли планетите и звездите ни въздействат. Досега никой астролог не е успял да докаже това въздействие на планетите, защото то е измамно, празно от съдържание и илюзорно.Богове, а не планети, влияят на живота ви. Основната опора на астрологията се състои от демонични богове и много научни митове.

9

ИСТИНСКИ

преди 6 години

Когато се обръщат към астрологията, хората фактически се обръщат за съвет към древните демонични богове на една особена поли-теистична религия.Системата на астрологията се базира не на физическите характеристики или въздействие на планетите според тяхното местоположение (защото такова въздействие просто няма), а на различните индивидуалности на боговете, на които са били наречени планетите.

8

Анонимен

преди 6 години

В очите на мнозина, астрологията дава информация и напътствия, отнасящи се до душата и характера на човека без обаче да има морални изисквания към него. Това много се харесва на хората, защото те искат сами да решават кое е правилно и кое грешно; кое е добро и зло, истинно и лъжливо без изобщо да се съобразяват с Божието Слово и без да се надяват на Всемогъщия Бог да ги води в живота им.

7

ИСТИНСКИ

преди 6 години

Не е ли парадоксално, че човешкият живот може да бъде анализиран с картина на астрологичните небеса, при това различна от действителната (астрономичната)? За обикновения човек, астрологията на пръв поглед изглежда безопасно забавление, какво толкова? Но истината е, че тя всъщност отваря врата към един друг свят, светът на окултното, който има свои правила и закони, ТЪМНИ СИЛИ и дори свой език и кодове.....

6

Анонимен

преди 6 години

До 5Астрологията е била тествана многократно и винаги се е проваляла. Поведението на тази група хора за която говориш не зависи по никакъв начин кой кога е роден. Нямаш просто с какво да я защитиш.

5

Анонимен

преди 6 години

Ти колко си необразован . Зодията не в нещо мистично , а извадка на поведението на дадена група хора. Която си има основи.Все едно да кажеш, че няма и физика ...въпрос на учене е всичко. Не на спане и пърддене.

4

ИСТИНСКИ

преди 6 години

Зодиите са една Голяма измама! Разберете защо толкова хора се мамят..

3

Анонимен

преди 6 години

И как така се сетихте за тази зимна зодия посред лято? Иначе, оценяваме да ни четкат, и то в цели 20 точки.

2

Анонимен

преди 6 години

"3. Водолеите не са добри лъжци. Те притежават много умения, но умението да убеждават с лекота обикновено не е едно от тях."===Невероятна глупост! Умението да убеждаваш няма нищо общо с това да лъжеш.

1

Анонимен

преди 6 години

Хороскопи ... врачки ... карти - Това в 11 или в 21 век живеем, че не е ясно.