15

КАРЛОС

преди 6 години

АБЕ , *** , ДОКОГА ЩЕ НИ ПУСКАТЕ ФАЛШИВИ НОВИНИ ???? ЗАМ. МИНИСТЪРА НА ПРАВОСЪДИЕТО ГО КАЗА ТАЗИ СУТРИН , ЧЕ ЗАТВОРНИКА Е НАЗНАЧЕН ЗА ШОФЬОР КЪМ ЗАТВОРА И Е ПЪТУВАЛ ПО МАРШРУТ ... КЪДЕ ГО ИЗМИСЛИХТЕ ЗА ТОЯ КРАДЕН АВТОМОБИЛ ??? ЗА ДА ВИ СЕ ЧЕТАТ НОВИНИТЕ ???

14

...

преди 6 години

Класика в Жанра....

13

Държава цирк

преди 6 години

От година на година тази така наречена държава заприличва на цирк. Всеки си прави кой каквото пожелае и контрол просто няма.Цирка е пълен и си имаме 240 главни циркаджий.

12

we

преди 6 години

Пак спестявате от истината, в стремежа си да сте актуални. От прокуратурата съобщиха, че затворникът е работел като шофьор, избягал е след ПТП но е намерен и му е съставен АКТ за административно нарушение, каквото представлява провинениетп му! Пробите за алкохол и наркотици са било отрицателни!

11

kolio99

преди 6 години

Избягалият е 38-годишен, излежаващ присъда в затвора гр. Белене, без придружител.:-))))))

10

kolio99

преди 6 години

доживотна за...колоездача!!!!!буса да ли не е бир на...съдебна охрана:-)))))

9

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !пропускаш само, че краденият автомобил май е полицейски бус!

8

G

преди 6 години

Не разбрах само едно:Водача на автомобила имал ли е книжка :)Ще е още по-яко заглавие :)Поздрави

7

дядо Пенс

преди 6 години

Дека е станало : Белене или Белово ????А....

6

Боряна Павлова

преди 6 години

Какво искате от нас. Мързи ни да дишаме, Вие искате да работим. Какво значение има Белово Белене? Коментирайте си, не ми пречите.

5

Пипи

преди 6 години

За да се оправдае шефа на затвора, ще изкарат краден автомобил и избягал затворник. Вместо затворника пратен да отведе децата на шефа на училище, но се отклонил от пътя.

4

Leo

преди 6 години

"На мястото на инцидента в гр. Белене е пристигнал полицейски екип, който установил, че 71-годишен велосипедист от селото е пострадал."Всъщност, гр. Белене село ли е?

3

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Нема такава държава !Няколко пъти прочетох заглавието, за да осмисля какво точно се е случило.Затворник, ама с автомобил ...С автомобил, ама краден ...Краден, ама водачът-затворник трезвен ...Пиян бил блъснатият свободен гражданин-велосипедист ...На всичко отгоре чета първо, че действието се развило в Белово, а после в Белене ...Е, казвам ви - нема такава държава с такъв народ ! ...

2

Кой град?

преди 6 години

От Белово до Белене има 100 км. За кой гра става дума?

1

Анонимен

преди 6 години

Ужас...къде е Белово/в заглавието/, а къде е БЕЛЕНЕ....