14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14За социологията може би! За психологията/психо-терапевтиката има много голямо търсене и много добро заплащане! Трябва да се змае френски много много добре което е някак си непосилно за голяма част от нашенците! А и като вземем под внимание и някои купените дипломи нещата веднага се изясняват. Още, нивото на горепосочените специалисти се определя от нивото на истински професионализъм като се акцентува най-вече върху истинското състрадание към пациентите! Cold Emphaty - НЕ МОЖЕ!

13

Анонимен

преди 6 години

Психология и социология , това са двете специалности /и при условие че завършат/, при които има най-много безработни във Франция

12

с

преди 6 години

Трябват много вишисти за чистачи !Такова е нивото ,щом пуснаха всеки в Университетите.На запад е същата порнография,но там има корени ,а ние вече ги отрязахме.Следва точно това,вишистите чистачи в републиката.

11

Годзилчо

преди 6 години

ШибиРиби за певци се учи по кръчмите, и като напреднеш записваш Консерватория!

10

до 5

преди 6 години

Точна така трябва. Човек трябва да има и занаят, да има практически умения в създаването на предмети от първа необходимост.

9

Анонимен

преди 6 години

Рушветите са по-малко и е по-евтино да си вземеш изпитите.

8

Кандидатстудент

преди 6 години

Къде се правят по-малко лицеви опори на голо, да се запиша

7

Анонимен

преди 6 години

ПСИХОЛОЗИ И СОЦИОЛОЗИ С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ.ЖУРНАЛИСТИ, ПРАВИСТИ, ИКОНОМИСТИ И П Р ЕКСПЕРТИ СЪЩО.ОГРОМЕН БРОЙ БЕЗПОЛЕЗНИ ХОРА СЪС СЪМНИТЕЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ И КУПЕНИ ИЗПИТИ.

6

Анонимен

преди 6 години

Гошееееее, хайде да се взимаме.

5

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Царят на едно далечно царство не бил женен и му дошло ред да се...задоми.Харесал принцвсата на друго царство и я поискал.Старият и мъдър цар,баща на принцесата,попитал...кандидата,каква професия има.Как каква,аз съм...цар на царство,отговорил кандидат-жениха,но получил отказ.След този...акт,младия цар се замислил и решил да се изучи при един кошничар,да плете...кошници от върба.Изучил се и след година,пак се явил за ръката на принцесата.Ето казал той,сега съм...кошничар и стария цар...склонил.

4

Анонимен

преди 6 години

Психология, Социология...после безработни но с вишУ.

3

Занаятчия

преди 6 години

Много ми е интересно каква е разликата между: "Компютърни науки", "Софтуерно инженерство" и "Информатика"

2

Анонимен

преди 6 години

СУ не е това, което беше! Щом с матури влизат в СУ посредствени, неграмотни хора, щом вече и там има платено обучение и куп незаети места, не е за мислене по другите "университети" как стоят нещата.

1

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Ако има...чалъм да печелят,без да работят е най...добре.Но това е...химера.Във всяка професия,за да си...първи,трябва къртовски труд.Хората уважават...професионалистите.За съжаление в момента ни управляват персони,не доказани на...професионалното поприще.Политиката не е...професия.