59

ВЕЛИКА

преди 6 години

НИЕ РУШИМ НЕ ПАМЕТНИКА, НИЕ РУШИМ ИСТОРИЧЕСКАТА И ДУХОВНАТА ПАМЕТ НА БЪЛГАРИЯ! ОТ БЛИЗО 30-СЕТ ГОДИНИ НИЩО НЕ ГРАДИМ, А *УБИВАМЕ* БЪЛГАРИЯ!!!!

58

extremist

преди 6 години

ЩО СЕ БУТА ТОЯ ПАМЕТНИК ? ПАК ЛИ СЕ КРАДАТ ПАРИ ? ЗАЩО КРАНА Е СЪЩИЯ КАТО В ХИТРИНО ? ЗНАЕ СЕ ЧЕ КОМПОЗИЦИЯТА В ХИТРИНО Е БИЛА СОБСТВЕНОСТ МУТРАТА-***

57

Не са много

преди 6 години

А дали не може да е застрахователна измамаКолко ле струва подръжката на такъв кран а работа май много няма за такива машини в последно времеа така хем парите от застраховка хем евентуално нов и в гаранцияНе са много прости собственниците на такива машини да ги оставят без охрана и надзор

56

Анонимен

преди 6 години

Не събаряйте паметника.Ще ни сполети страшно проклятие.

55

Анонимен

преди 6 години

Комунистите са терористи, винаги са били и ще си останат такива. Трябва да се приеме нов закон за защита на държавата и такива престъпници да бъдат трайно отстранявани от обществото.

54

Анонимен

преди 6 години

Да се издигне паметник с бюста на бате Боко,на негово место.Бойко от Банкя.

53

ДЕСЕТ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ

преди 6 години

ДА БЪДЕ ПАМЕТНИКЪТ НА БОКО ОТ ТОЗИ НА АЛЕКСАНДЪР В СКОПИЕ.И ДА БЪДЕ КАТО ТРАКИЙСКИ ЦАР СЪС ЗЛАТЕН ВЕНЕЦ И В КОЛЕСНИЦА, ТЕГЛЕНА ОТ 4 КОНЯ.В едната ръка да държи поводите на конете, с другата - пожарогасител.

52

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

К`ВИ ДЕСЕТ МИЛИОНА, БЕ. Официално се каза, че цената на крана била 1 милион евро.десет милиона ще откраднат от ремонта на ндк.

51

Анонимен

преди 6 години

И КАТО СЕ МАХНЕ ПАМЕТНИКЪТ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, ТАМ ДА СЕ ИЗВИСИ ЕДИН ВЕЛИЧЕСТВЕН МОНУМЕНТ, УВЕНЧАН С ЗЛАТНАТА СТАТУЯ НА ВЕЛИКИЯ ВОЖД.СТАТУЯТА ДА БЪДЕ КОННА, КАКТО СЕ ПОЛАГА НА ЦАРСКИ ОСОБИ.

50

лудост

преди 6 години

Защо запалиха Автокрана та той е в пъти по-красив от Паметника.

49

какво

преди 6 години

Е то при всеки кран и кола ли да има по 20 охаранители иб-аси ?

48

Анонимен

преди 6 години

Гледах и демонстрациите в Хамбург, четох и излиянията на Волгин, а дали кранът бил запален от червените не знам дали има значение. Разбрах обаче едно - комунистите си остават терористи. И много обичат да маскират тероризма си с определения като "класова борба", "революция срещу капитализма", "власт на народа" и други кухи фрази.

47

Анонимен

преди 6 години

Трудно е да постъпиш правилно, така е. В Обединенто Кралство ревниво пазят всичко докато се разпадне на прах. Това си има и последствия - около 30000 (тридесет хиляди) души годишно падат по тесните и стръмни стълбища в безумно старите къщи. Стъпалата са толкова тесни, че не можеш да стъпиш с цяло стъпало. Аналогично и ясно се каза - тази конструкция е нестабилна и опасна. Съберете си пари и я издигнете наново щом толкова ви харесва.

46

Хайде холан

преди 6 години

Изкараха прословутия кран едва ли не "борец за демокрация".И срещу какво се бори-паметник "1300г България"....На кой му пречи,че тая държава е създадена толкова отдавна и няма търпение да я демонтира????

45

Анонимен

преди 6 години

Софийските общински талибани защо да питат? Те талибани ли са, или лукови глави? Още по-добре, че пише "1300 години България", това е допълнителна слава за разрушаването на такъв велик паметник за всеки софийски кмет-талибан. Софийските общински талибани ще сложат на мястото плоча с известната мисъл : "София не е България".

44

АФУЗ АЛИ

преди 6 години

До Герчо с тамбурата. А как плачат нашите на чужди гробове.Скоро гледах еди наш в Германия-праче та се къса-два реда сълзи и два реда мърсоли в две кърни и носят му други две оги първите окапват.....в обувките.

43

Ала_Бала

преди 6 години

Нарочно е имало само един охранител. Започва да мирише на застрахователна далавера. Докато ни занимават с това грозилище , кой знае какви далавери се вършат в самото НДК?

42

аз

преди 6 години

До АнонименДали ще хванат извършителя?! Ако беше нарисувал графити - със сигурност щяха да го осъдят! Но - за палеж - дали въоще ще има разследване като хората?!

41

Анонимен

преди 6 години

Събаряне!!! Какво е това преместване? Какво му е ценното на това недоразумение, че да се съхранява някъде?

40

Тато

преди 6 години

Таковайте си маките! Даже не е вярно това "1300 години" , защото сме доказано по-древен народ! Да се маха купчината бетоняк и желязо. Не прилича на нищо. Дори купчинка оборска тор е по-красива!