36

Мирена Йорданова

преди 6 месеца

Аз извеждам най-добрата си приятелка Смилена Татарска да спи с полицаите, за да не ни следят в интернет. Тя милата е обща и цяло МВР може да я мине....

35

Анонимен

преди 6 години

Абе те май и досега дебнеха, ама знае ли човек. И две кафета за стая 204. :)

34

парите са откраднати

преди 6 години

МВР и БОрисов не трябв а д а вземат заплати и униформи до 2027 година ..

33

крадат милиарди

преди 6 години

Техниката от Джон Атансов до се сега следи всички вкл съставили документите ,написали програмите фалшифицирали данните и подписите.снимат ги от екрана следят ги през лични документи телефони банкови карти импланти в телата и Борисов с цялото си нагло самочувствие набеди МВР з а виновни вкл ГДБОП.През оня гьол з а шарани край Белене ,мариците и фотоволтациите досег а с а ограбени от народа над 10 000 000 000 живи кървави лева с нагло фалшиви документи.. това са над 10 годишни бюджета на МВР.

32

Анонимен

преди 6 години

18 хил. евро за нещо което даже го има безплатно :)Бойко пак е мазал филии с мас.

31

крадат милиарди

преди 6 години

Както Лично БОрисов заяви МВР и спец службите нищо не вършат..Отдавна е трябвало да арестуват нагли престъпници ограбващи БЪлгария с милиарди живи левове .БОрисов официално обяви че ако МВР бяха си свършили работат а той нямаше д а може да преведе милиарди за отдавна спрения АЕЦ Белене /от 1990/ и Над 2500 000 000 з а МАрица Исток които според него били нагло ограбени пари от народа с фалшиви документи..АМА той с тов а меко сърце преведе милиардите без д а плати нищо за дораследване на кражбите

30

Анонимен

преди 6 години

Ушев - ПРАСЕ, жена ти се ***, а ти тука седиш и чата ми следишхаххахахахахаАко бях на мястото на тия гнусняри ушаци от МВР, бих се самоубил ритуално.

29

Анонимен

преди 6 години

Ушевите шопари и сега се ровят в чуждата кореспоненция, че се и хвалят гнусни комплексари, повръща ми се от вас.

28

Анонимен

преди 6 години

Ушевите шопари дебнат по цял ден кой какво споделил, кой какво на кого пратил....Слухтят, *** и грухтят и чакат 20 заплати, вместо да ловят престъпници.До кога господа милиционери?!До кога ще ми дебнете личната кореспонденция във вайбър?Мишоци.

27

Програмист

преди 6 години

"много силен компютърен алгоритъм" => нещо не разбирам "силен" - с 50 сантима ръка ли е? 200 ли бута от лежанка? аман от инфантилни "специалисти"

26

Анонимен

преди 6 години

До демокрацияа всъщност, араби, ислям, следене,..ако не бяхте вкарали арабите и исляма като "враг", как щяхте да имате обективно оправдание и повод за следене, за да разбирате - кой е против "лихвата" и "капитала" ?колкото повече хора разберат и осъзнаят, че "заплахата от арабите", "и заплахата от исляма" са просто новият инструмент за продължаване на съществуването на банковия капитализъм, толкова по-бързо тази система ще бъде счупена, при това - без "аврора"

25

демокрация

преди 6 години

свобода, равенство, братствоахахахаха всъщност, араби, ислям, следене, Джордж Оруел 1984

24

Анонимен

преди 6 години

какво ше правят с тоя софт, ако съм дал пълен формат, без възможност за възстановяване ?абе приемете, че в цял свят, има и такива, които не приемат сегашнатата система на банково-олигархичен див капитализъм и биха я погребали при първа възможност!и тези хора са над 50% - тези които не ви гласуват на изборите, като най-пресният пример е макарона, който бе избран при 40% негласували и невалидни бюлетини.за българия вече твърдо негласуващите са над 50% и ще се увеличават! нелегитимни сте!

23

Анонимен

преди 6 години

18 хиляди за най-скъпия дата кабел.... Умници. Сервизното меню на телефона + кабел за 2 лева и е същото. Ама акъл под фуражка не вирее.

22

Анонимен

преди 6 години

Това милиционера е рядко просто животно. На една дърта нокия без нет, без нищо.. какво ще й вадите? 18 хил. лева дали... Във всеки сервиз за 5 лева ще ви извадят всичко. ***!

21

11

преди 6 години

Бе тия тука нещо ни баламосват - закво ти е софтуер за 18 хилки, при положение, че телефонът е у теб и кат не е заключен имаш достъп до всичко.

20

Анонимен

преди 6 години

До ДемократКойто не говори против демокрацията и не краде няма от какво да се страхува...нали и аз това казвам - ако не си крал, от какво се страхуваш, че да се налага да поръчваш да следят хората ?! нали! щом се страхуваш от това - какво говорят хората за теб, какво мислят, дали не си против демокрацията и дали не си крал ?! м?! очевадно е, че размера на страха е правопропорционален на размера на краденото, а щом страха е на "национално ниво", дали и краденото не е на същото ниво ? м?!

19

skunka

преди 6 години

милиционерче, само някой *** милиционер да се осмели да ми посегне, ще има строева по устав докато свят светува. Ще ви се не знае в 'законните насилници'.Отделно никой няма да те кара да си отключваш телефона - точно това е смисъла на този софтуер - да имат инфо без твоя апарат. Ти можеш да изтриеш всички съобщения, но в база данните всичко си е там..

18

Демократ

преди 6 години

Нормално е при демокрацията хората да се следят и подслушвата, демокрацията не значи свободия. Който не говори против демокрацията и не краде няма от какво да се страхува. Само при комунизма хората се страхуваха да говорят против комунистите и против партията и бяха следени, а днес при демокрацията сме свободни и всеки може да говори против БКП и против комунизма и органите на реда които го подслушват нищо няма да му направят.

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Телефона ми е заключен с пръстов отпечатък отделно има парола ... пожелавам им успех..пълно е с офце, които сами си слагат чипа! :((