15

Анонимен

преди 6 години

Пазарна икономика. Щом има пазар, то все ще се запълни нишата. В Щатите като по-платежни винаги им се подсигурява най-доброто:) Особено флуката:)

14

Ангелкова

преди 6 години

Този кон нали каза че сме готови за летния сезон, много говорене и никакъв резултат

13

сига

преди 6 години

Добре де, казахте ни колко струва и какво да търсим. Сега поне нещо телефонче, контакт, туй-онуй. Каква реклама е това? Много непрофесионално...

12

Анонимен

преди 6 години

Ако псилоцибе гъбки бяха легални нямаше да има нужда от синтетични ***.

11

Анонимен

преди 6 години

Ето защо, леките наркотици трябва да бъдат легализирани! Ще има контрол от държавата на това което ще се продава, ще бъдат отрязани част от ръцете на мафията и дилърите, държавата ще се печели от легален бизнес. Ще бъде превантивна мярка към стъпка в тежките дроги, защото дълъра е човека, който е заинтересован да те закачи, а така той ще отсъства! Защото много по-развити държави от блатото наречено България, осъзнаха тези факти, а тук червени бабички и чичаци изследват умуват...

10

От 4

преди 6 години

Аз написах коментар 4. Въпросните двама приятели са изключително интелигентни хора и нямат нищо общо с наркомани. Работят в ИТ сферата на отговорно позиции и никога не бяха опитвали нещо различно от алкохол. Просто на едно парти на морето решиха да се поддадат на момента и поне за малко "да спрат да мислят". Резултатите бяха плачевни.

9

Анонимен

преди 6 години

Всеки знае, че като се напие зверски става съвсем друг човек. Да не говорим, ако тези чудесии и отрови се ползват с алкохол какво ще стане. Затова си опичайте акъла и си пафкайте обикновените цигари. Те също са вредни, ама поне не ти бъркат в мозъка.

8

Анонимен

преди 6 години

Трябва повече разяснения по обществените медии . Хората трябва да знаят реалната опасност и да не се зблуждават,че ще им се размине леко

7

jena

преди 6 години

До 12А ако някой тайно сипе нещо на детето ти пак ли така ще мислиш? Може така да стане, че за ненаркоман да има последствия...

6

Интересно

преди 6 години

От десет години ходя на родното черноморие по 2-3 пъти за едно лято и никога не са ми предлагали дрога.Къде ги намирате тия работи не знам.

5

Анонимен

преди 6 години

ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМАМЕ 100-ЦИ ХИЛЯДИ ШИЗОФРЕНИЦИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ ОПРЕДЕЛЕНО СМЕ ЕДНА ОТ СТРАНИТЕ УПОТРЕБЯВАЩИ НАЙ-МНОГО НАРКОТИЦИ!!!АРСЕН И УРАН НЕПТУН И ПЛУТОН ВЪВ ВОДАТА!!

4

12

преди 6 години

Честно аз не виждам къде е проблема ако дрогата убива. Какво един наркоман по-малко. Наркоманите са най-доната *** на обществото след деПУТатите ни, но ако се самоубиват не мисля,че е проблем. С един *** в народа по-малко. И без тва са ни в повече.. Защо трябва да ми пука за хора който гледат само как да пушат,шмъркат или друго? Дреме ми даже се радвам като намалят такива : ) Ако някой от тях иска помощ да стане човек добре да помогнем, но да има желание.. Така,че да не ги спират.

3

Анонимен

преди 6 години

Аз лично имам двама приятели, които преди години от синтетична дрога си разказаха играта. За няколко часа "кеф" (под формата на брутална параноя, неистов страх от всичко и най-вече от полудяване) последваха години наред ходене по психиатри, психотерапевти, години без работа, хиляди левове разходи и хората така и не се оправиха напълно.. Съсипаха си живота. Правете си сметката и си пазете децата.

2

Анонимен

преди 6 години

Добра реклама на българското море в сравнение с гръцкото :)

1

д-р

преди 6 години

Сега ми става ясна, защо пожарникаря страда от параноя и има халюцинации.