56

Щом е скейтпарк,

преди 6 години

чий го търси там малко момиченце, мотаещо се свободно, без някой възрастен да го държи за ръка и да отговаря за него?Бащата щеше да е прав, ако инцидентът беше станал в паркова площ, предназначена за свободно разхождащи се лица от всякакви възрасти и за майки с детски колички. След като по света има такава планировка на някои паркове, значи има логика в това.А сега, какво? Бащата е дал пример на дъщеричката си, че за нея правилата не важат и че ако тя пострада по своя вина, друг ще яде бой!

55

Анонимен

преди 6 години

от глупостите на големите, най много съжалявам за малкото момиченце.то с нищо не е заслужило да бъде блъснато от скейтър, и да скочат на баща му, пред очите му.също така бащата защо раздава правосъдие, като е пуснал детето на място за големи?ако беше помислил малко преди това, нямаше да се стигне дотук.освен това да викаш подкрепление от мутри е под всякаква критика, все едно сме в 90те... селска история

54

Тцтцтц

преди 6 години

В Северозапада могат да те убият дори с ..тротинетка...не хора а *** са това...

53

Деси

преди 6 години

В тая работа има нещо гнило. То е ясно, че родителските тела си недоглеждат потомството на обществени места, но и тия площадки за екстремни спортове трябва да са отделени с ограда или встрани от пътеките за минувачи в парка.

52

Анонимен

преди 6 години

много болно общество направо трагедия катастрофа

51

Ганчо

преди 6 години

Какво прави този монтански дерибей на скейт парк. Да отиде да си копа лозето. А помощниците му какъв го търсят и те там. Самозабравили се монтански нещастници. ***.

50

А в Бургас?

преди 6 години

А какво стана с полицаите които биха скейтъри на скейт парка в Бургас, защото на едната цивилка кифлата си разхождала мастията и й попречили?

49

НЕ умен

преди 6 години

Утре този баща мутра да заведе детето да си бута количката на Цариградско.Ще му се наложи да избие една трета от София.

48

Анонимен

преди 6 години

Жал ми е за малкото свестни хора, останали в Северозападнала България.

47

Анонимен

преди 6 години

Абе едно поне е ясно,държавата остсъстваааааааа!!!!!

46

Анонимен

преди 6 години

Правилата за едни, не важат за други.

45

Стефчо

преди 6 години

Утре да сложат детето да рине пясък с лопатка като в пясъчник ,но на МОТОКРОС писта.

44

...

преди 6 години

В сучая няма невинни. И бащата и сополанкото с дъската. Това, че мястото е отредено за такива "забавления" не означа, че не трябва са се пазят и околноте, па имали или не място там. особено децата. случка от събота в Стара Загора. Пресечка на пеходна зона с вело алея и път за автомобили. Спира колата на СТОП, за да преминат пешеходците, пресича бавно пешеходната зона и по велоалеята засилен скейбордист със слушалки на ушите се натресе в колата. А, познайте кого изкараха виновен?

43

Димитров

преди 6 години

скейтпарк е площадка снабдена със съоръжения предназначени за екстремни спортове,аналогията е все едно да сложиш дете да си играе на ски писта кадето карат с 60+ км в час и да обвиниш скиора.

42

ФАКТ

преди 6 години

Не разбирам защо мутрите са дошли по-бързо от полицайте ?А да, те са на протест за по-високи заплати.

41

NAT GEO Wild

преди 6 години

"Мутри бият хлапета брат". Е поне бабаитите са се "доказали" Като изявени алфа мъжкари... набили са по-младия мъжки индивид. Това го има при органгутаните, но как да им го обясниш на батките след като те дори не гледат Дискавъри чанъл. ;-)

40

рускиня

преди 6 години

До Ajax4oСтава дума за скейт парк. Какво там прави малко момиченце и нейния *** баща.То ъ да вземе да я изведе на картинг писта, за да стане по весело

39

Бау

преди 6 години

до 40Те карат на място, което познават прекрасно. Знаят кое къде стърчи така, че като си гледа скейта се пази да не падне. Този спорт/хоби не е никак безопасен за наблюдателите и нямат работа в скейт паркове.

38

Анонимен

преди 6 години

Проблема е, че и двете старни имат вина. Карал и гледал скейта и нищо друго не виждал. Малко ми се вижда слабоyмно. Ами ако има арматура да стърчи ще я види, а дете не може.А пък ония мутрите няма какво да ги коментираме- мисля, че всеки ги заклеимява . Хора дръжте се отговорно и уважавайте другите.

37

Бау

преди 6 години

Ако е скейт парк с рампи и т.н. деца там работа нямат и глупавия баща е виновен. Ако е просто парк е вече друг филм. Не е било нужна такава агресия към тийнейджъри. Те са още деца все пак. Два шамара е достатъчно ако имат вина.