39

Средни...

преди 6 години

телесни повреди, а утре ще си отидат от тоя свят момчетата... Как се излиза от медикаментозна кома а? Ами с хематом в мозъка как се оживява? Забравете да има последствия за тия, няма да има нито съд и справедливост - докато не почнем да ги пребиваме и газим и ние с камиони, както е модерно в момента, няма да се оправим никога!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

38

Анонимен

преди 6 години

До Повредакакво тогава е опит за убийство?това ще е ако опънaт съдията или някой мaзен адвокат :)

37

МУХЛЬО

преди 6 години

Тежко остава състоянието на битите момчета от Бяла и Смолян...Тежко остава ПОЛОЖЕНИЕТО на БЪЛГАРИТЕ.....

36

Sahleem

преди 6 години

Bg medii sa partizanska mafia...puskat partizanski sluhove...da skrivat mafiotskute partizanski ministri...i deputati...

35

ядосан

преди 6 години

Цял живот ги носим на ръце-детски, помощи, подарено образование,после периодично в затвора.Ако започна да смятам поне 5 човека работим за да издържаме един.После-бедни сме били...Докога?

34

нищо..

преди 6 години

няма междуетническа война! да не си помислите бла бла....

33

До ТЪ** 38

преди 6 години

Аз пък не подкрепям - "Аз като *** нападат за цигари и пари им ги давам всичките и си ходя да спя спокоен ."Аз съм ги изкарал някой мързелив *** ще ми ги взима.... ХАХАХ Щом си тарикат давай. Кажи къде си да дойда да взема и аз пък ти си спинкай

32

Тъ**

преди 6 години

А защо не е здравно осигурен като ходи по барове !Значи за алкохол пари има , а за лечения няма .Ако не беше толкова стиснат сега щеше да си е добре .Аз като *** нападат за цигари и пари им ги давам всичките и си ходя да спя спокоен .А е ставало с ножове и без около дискотеки ,барове ,клубове от българи не роми .Не подкрепям сабирането на здравни .

31

Мишел Пфайфър

преди 6 години

До Гиб МелсънПо-първобитните пребиват по-цивилизованите.

30

Повреда

преди 6 години

Ако това е само нанасяне на телесна повреда, какво тогава е опит за убийство?

29

Анонимен

преди 6 години

Абе е..аси и историите, дискотеки, цигари, жени, неусигурени...изобщо, свинщина и диващини

28

Гиб Мелсън

преди 6 години

Такива са природните закони. По-коравите и по-добре организираните пребиват и надделяват над по-слабите и по-неорганизираните. За жертвите остава утешението да си правят протестчета.

27

анонимен

преди 6 години

Повдигнато обвинение за средна телесна повреда.Каква средна телесна повреда те са с опасност за живота и да но не се случи най лошото.Прокуратурата да си вършат работата както трябва "обвинение за предумишлено убийство" това е истината.

26

Един от Северозапада

преди 6 години

Време е за няколко неща в таядържава. Управниците да отворят ктарите учебници, и да видят, що е това "революционна ситуация", и до какво ще се стигне, ако се продължава така. Народът също да отвори книгите, и да чете за Хайдутското движение, за да е подготвен, как да действа. Защото Баце ще смаже всяка съпротива по места сега, няма да иска да хвърля пак оставки, няма да му разрешат "началниците". Четете и се подготвяйте от рано, бъдещето е по-мрачно, от колкото ви казват.

25

Членска карта №7

преди 6 години

Според снимката, поне един от пострадалите е напуснал болницата!??

24

Членска карта №7

преди 6 години

до 8Този спрей, ако го насочите към неподходящ човек, може да се озове в изненадващо за вас място... По-добре опитайте с плюшено мече и остроумни плакати!

23

Членска карта №7

преди 6 години

До kretiБезкнижна, неграмотна твар!

22

Анонимен

преди 6 години

Туй са поръчкови побой.

21

Анонимен

преди 6 години

В Турция *** са много добре интегрирани.ББ да ги подари на Ердоган да ги интегрира щом тук политиканите са безпомощни.Без това бай Тошо внесе от Турция и Гърция 250 000 от тях.

20

Анонимен

преди 6 години

Сега нашите да ги почват и бой до пребиване.Държавата ми дава самочувствие за недосегаеми.